- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
İnşallah bi kan çıksın da...Ayy canımm çok sevindimm, hayırlısyla kan testinde pozitif çıkacak inşallah..bebişlerr bebişlerr gelsin gelsin bebişler.:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bi kan çıksın da...Ayy canımm çok sevindimm, hayırlısyla kan testinde pozitif çıkacak inşallah..bebişlerr bebişlerr gelsin gelsin bebişler.:))))
Bakalım cnm kan sonucum 2 de çıkçak benim de...idrarda çıktı da inşallah hepimizBen cesaret edemedim kan werdim sen hamilesin maşallah ne güzel banada dua et 5 gibi alicam sonucu
benimde 9. günüm bugun...Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..kan sonucumu bekliyorum ona göre sevincem bklm... ilk denememdi sorun eşimde morfolojideydi...yaş 27 iki 5. Gün konfu bklm sonuç nasıl olcak? Transfer sonrası 9. Günüm
Demek aklımda doğru kalmış inşaallah kanda da bi problem çıkmaz canım bende kan werdim bekliyorum inşallah bende sewinc çığlıklari atarım burda hep beraber sewiniriz sizin problem neydi ilk deneme miben idrar testi yaptım 2. çiği çıktı sadece sizin sonuç nedir.
Benim 4 de çıkacak inşallah bende sewinirim senin gibi canım dua et nolur şimdi meryem süresi okucam hepimize niyetBakalım cnm kan sonucum 2 de çıkçak benim de...idrarda çıktı da inşallah hepimiz
inşallah canım ya rabbim gönlüne göre versin benim 15 aylık bir oğlum var ilk tedavimden tüp bebek :) şimdi 2. için test yapacam sorun sebepsiz infertilite saat kaçta çıkacak sonuç ben acilde yaptırmıştım oğlumda 45 dk sonra çıkmıştı :)Demek aklımda doğru kalmış inşaallah kanda da bi problem çıkmaz canım bende kan werdim bekliyorum inşallah bende sewinc çığlıklari atarım burda hep beraber sewiniriz sizin problem neydi ilk deneme mi
Aaa maşallah ne güzel benim ilk tedawim olmadı malesef bizde de esimde problem allah bagislasin canım oğluşunu yerim ben onu biraz erken düşünmussun sankiinşallah canım ya rabbim gönlüne göre versin benim 15 aylık bir oğlum var ilk tedavimden tüp bebek :) şimdi 2. için test yapacam sorun sebepsiz infertilite saat kaçta çıkacak sonuç ben acilde yaptırmıştım oğlumda 45 dk sonra çıkmıştı :)
Meryem Suresi çocuk için CNm onurda okuyabılırsınız bn hergün okuyorum
canım şartlar öyle gelişti :)Aaa maşallah ne güzel benim ilk tedawim olmadı malesef bizde de esimde problem allah bagislasin canım oğluşunu yerim ben onu biraz erken düşünmussun sanki
Sagol Melek bekliyorum canımeve gidince bakıyım canım kitabıma ... anne olmak diye bi kitap gelmişti bana hediye denenmiş bi sürü dular var içinde inşallah 8 den sonra yazarım sana canım ama bu mübarek aylarda bol dua et ki için rahatlıyacak abdestli ol bak içine nasıl manevi huzur doğacak inşaallahhh tabiki
Bende sevinirim ya hadi inşallah pozitif haberleri alınca acayip mutlu oluyorumDemek aklımda doğru kalmış inşaallah kanda da bi problem çıkmaz canım bende kan werdim bekliyorum inşallah bende sewinc çığlıklari atarım burda hep beraber sewiniriz sizin problem neydi ilk deneme mi
Bende arkadaşlar pozitif aldıkça mutlu oluyorum bakalım inşallah güzel haber veririm sizlere Rabbim kimseye yasatmasin her isteyen anne olsun allahım hayırlısı ile nasib etsin inşallahBende sevinirim ya hadi inşallah pozitif haberleri alınca acayip mutlu oluyorum
Canım iki oldu nerdeyse merak ediyorum sonucun kaç olduğunu inşallah senden sonra bende güzel haber veririmİnşallah bi kan çıksın da...
Canim Ben dondurulmuş embriyo ile hamile kaldim
Canim belirtilerini hatirliyor musun? Benim de dondurulmuslarla oldu. yumurta topama olmadigi farkli olabilir diye dusunuyorum. Benim kasiklarda batma var ilk gunden beri gecmedi.baska bisey de yok:))
Herkes hamile olsun bu topik Coşsun kafiyeli konuştum ne güzel ay bayılcam şuraya tuhaf bi his içim de war nedir bilmem iyidir umarımKasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız
Canım ben kendi adıma öyle şeylere takilmanin doğru olmadığını düşünüyorum sadece yorulma bi yere uzanma ne bilim bence bişi olmaz ama sen bilirsin transferin ertesi günü ise gidenler war olmasa onların olmaz mewla yeterki ol desin tatlım kaçıncı deneme senin problem neydiArkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Tşkler canım cevabın için 4. Deneme evet hastanede bana da dediler ertesi gün işe gidebilirsiniz diye ama 3 kez negatif yaşadığım için sürekli tedirginim bizde sorun azosperm eşimCanım ben kendi adıma öyle şeylere takilmanin doğru olmadığını düşünüyorum sadece yorulma bi yere uzanma ne bilim bence bişi olmaz ama sen bilirsin transferin ertesi günü ise gidenler war olmasa onların olmaz mewla yeterki ol desin tatlım kaçıncı deneme senin problem neydi