2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Demek aklımda doğru kalmış inşaallah kanda da bi problem çıkmaz canım bende kan werdim bekliyorum inşallah bende sewinc çığlıklari atarım burda hep beraber sewiniriz sizin problem neydi ilk deneme mi
inşallah canım ya rabbim gönlüne göre versin benim 15 aylık bir oğlum var ilk tedavimden tüp bebek :) şimdi 2. için test yapacam sorun sebepsiz infertilite saat kaçta çıkacak sonuç ben acilde yaptırmıştım oğlumda 45 dk sonra çıkmıştı :)

Aaa maşallah ne güzel benim ilk tedawim olmadı malesef bizde de esimde problem allah bagislasin canım oğluşunu yerim ben onu biraz erken düşünmussun sanki

Sagol Melek bekliyorum canım

Canim belirtilerini hatirliyor musun? Benim de dondurulmuslarla oldu. yumurta topama olmadigi farkli olabilir diye dusunuyorum. Benim kasiklarda batma var ilk gunden beri gecmedi.baska bisey de yok:))

Kasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi

Kasik ağrısı ilk gunlerde bendede olmustu sonra adet agrisina benzer belirtilerim oldu inşallah hepninizin hamile haberlerini alırız
Herkes hamile olsun bu topik Coşsun kafiyeli konuştum ne güzel ay bayılcam şuraya tuhaf bi his içim de war nedir bilmem iyidir umarım

Arkadaslar bugün transferin 2. Günü sürekli evde yatıyorum arada geziyorum sacaba karşı komşu ya gecsem oturmak için nasıl olur sizler sürekli yattıniz mi
Canım ben kendi adıma öyle şeylere takilmanin doğru olmadığını düşünüyorum sadece yorulma bi yere uzanma ne bilim bence bişi olmaz ama sen bilirsin transferin ertesi günü ise gidenler war olmasa onların olmaz mewla yeterki ol desin tatlım kaçıncı deneme senin problem neydi

Tşkler canım cevabın için 4. Deneme evet hastanede bana da dediler ertesi gün işe gidebilirsiniz diye ama 3 kez negatif yaşadığım için sürekli tedirginim bizde sorun azosperm eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…