• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kan werdim ama içim bir buruk Karnım agrio biraz ne hissediyorum onu bile bilmiyorum allahım her isteyene içlerinde banada nasib etsin inşallah heyecanlı değilim ne olduğu belli değil Rabbim yardım etsin karmakarışık ruh halim bide karnimin ağrısı korkutuyor beni napcam bilmem :KK43:

Kaçıncı gündü canım benim

Merhaba arkadaşlar umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır ve burada güzel haberlerini paylaşırlar.
Sayfaları okudum biraz güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oldum kendi adıma umutlandım.
Benim 8 yaşında bir kızım var uzun zamandır kardeş istiyor. Kızım aşılama ile olmuştu 4 yıl uğraşmıştık. Sonrasında da kardeşi olsun diye 5 yıldır uğraşıyoruz. Benim neden kardeşim yok diye sordukça kızım içimiz parçalanıyordu. 3 aşılama ve 3, tüp bebek aşamasındayız. 13 haziran günü transferim oldu. 5. gün transferi fakat sadece bir döllenmiş yumurta 5, güne kadar gidebilmiş. Onu transfer ettiler. 4 aylık süreçte pekçok test de yaptırdık. Bizimkisi de nedeni belli değil. Yani halen bulamadılar. Şimdi önümüzde bir bekleme süresi var. Ama en sıkıntılı bu süreç beni birtek sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Bu süreçleri yaşamayan asla anlayamaz. Yani kısaca bu son şanstı. tüm ümitlerimiz o küçücük toz tanesine tutundu. Son şans diyorum çünkü artık 37 yaşına giriyorum ve ne maddi nede manevi olarak tükenmiş haldeyiz.
Test gününe 10 gün kaldı ama 10 yıl gibi geliyor bu zaman .

Merhaba arkadaşlar umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır ve burada güzel haberlerini paylaşırlar.
Sayfaları okudum biraz güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oldum kendi adıma umutlandım.
Benim 8 yaşında bir kızım var uzun zamandır kardeş istiyor. Kızım aşılama ile olmuştu 4 yıl uğraşmıştık. Sonrasında da kardeşi olsun diye 5 yıldır uğraşıyoruz. Benim neden kardeşim yok diye sordukça kızım içimiz parçalanıyordu. 3 aşılama ve 3, tüp bebek aşamasındayız. 13 haziran günü transferim oldu. 5. gün transferi fakat sadece bir döllenmiş yumurta 5, güne kadar gidebilmiş. Onu transfer ettiler. 4 aylık süreçte pekçok test de yaptırdık. Bizimkisi de nedeni belli değil. Yani halen bulamadılar. Şimdi önümüzde bir bekleme süresi var. Ama en sıkıntılı bu süreç beni birtek sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Bu süreçleri yaşamayan asla anlayamaz. Yani kısaca bu son şanstı. tüm ümitlerimiz o küçücük toz tanesine tutundu. Son şans diyorum çünkü artık 37 yaşına giriyorum ve ne maddi nede manevi olarak tükenmiş haldeyiz.
Inşallah o toz tanesi büyür 8 ay seni hiç bırakmaz sonrada kardeşi olur minik ewladinin her bekleyen pozitif sonuç alsın inşallah ;)

Kızlar merhabalar konuyu açan arkadas beni şerefsizlikle gurursuzlukla,acizlikle şucluyor büyük bir çogunlugunuzla gerçekte telefonda görüştüğünü idda ediyor ve bu topıge girmemi istemiyor sizinde istemediğinizi aöylüyor.ayrıca dualarınıda helal etmiyormus.varmı bu düşünceye sagip arkadaslar.yoksa dvam edicem bu sekılde varsa devam etmiycem.süreklı taciz mesajları alıyorum şuan o kişiden .cevaplarsanız sevinirim
Bn buraya geldigimde siz cok iyi arkadaşınız noldu ki böyle lütfen yapmayın böyle şurda dertlerimizi paylaşıp destek veriyoruz birbirimize bn çok üzülüyorum bu duruma gercekten ne diyeceğimizde bilemiyoruz ki hiç birimiz

merhaba arkadaşlar.bende yeniden aranıza katıldım inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun.Hayırlı sonuçlar almayı rabbim hepimize nasip etsin.

Ağustosta başlayacak olan varmı aranızda? bütün sayfaları okuyamadımda :)
ben varım tam olarak ağustos denmez temmuz sonu adetimle başlayacağız kısmet olursa opu ve transfer ağustos başı olur diye düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar.bende yeniden aranıza katıldım inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun.Hayırlı sonuçlar almayı rabbim hepimize nasip etsin.

Ağustosta başlayacak olan varmı aranızda? bütün sayfaları okuyamadımda :)
ben ben ben varım inşallah. :KK49: sen de mi ağustos? ağustos 20 gibi. transfer eylülü bulurmu bilmiyorum

ah canım gerçekten bu tedavinin en zor yanı bu 10 günlük bekleme süreci rabbim sabrını bol versin. şöyle bi okudum da maşallah dedim Allah bağışlasın bir kızın varmış. ve bu zorlu yolları hala bırakmamışın ben hiç anne olmadığımdan belki de bir çocuğum olsun başka bir şey istemem diye düşünüyorum ama durum öyle olmuyor anlaşılan bu sefer evladın için devam ediyorsun mücadeleye tebrik ederim arkadaşım Allah emeğini boşa çıkarmasın. ben de 37 yaşımdayım ve kaç şansım var kaç kere daha deneyebilirim hiç bilmiyorum...

Test mi yapsan canım ya ay bakarsın normal olur :KK66:
Korunuyoruz biz canım imkansız yani:-).cok istedim ama eşimde bulasıcı siğil var o yüzden korunmak zorundayız yoksa hsg den sonra korunmazsim:-)
Bn buraya geldigimde siz cok iyi arkadaşınız noldu ki böyle lütfen yapmayın böyle şurda dertlerimizi paylaşıp destek veriyoruz birbirimize bn çok üzülüyorum bu duruma gercekten ne diyeceğimizde bilemiyoruz ki hiç birimiz
valla bana yazdıklarını görsen istemwzsin böyle arkadas emin ol canım.

İnşşş cnm darısı hemencecik sana olsun :)
inşallah canım 15-20 güne teansferim olur inşallah

slm kızlar benide aranıza alırmısınız :) bende transferi bekliyorum 5.gün transferi olcam Rabiim herkesin gönlüne versin kucaklarımız dolu dolu olsun inşallah

Back