İnşallah maddi manevi sıkıntılarının karşılıgını 10 gun sonra güzel haberle alırsın ve unutursun tüm sıkıntılarını canım ... Bol dua ve şükür edelim beraberMerhaba arkadaşlar umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır ve burada güzel haberlerini paylaşırlar.
Sayfaları okudum biraz güzel haberlerinizi aldıkça bende mutlu oldum kendi adıma umutlandım.
Benim 8 yaşında bir kızım var uzun zamandır kardeş istiyor. Kızım aşılama ile olmuştu 4 yıl uğraşmıştık. Sonrasında da kardeşi olsun diye 5 yıldır uğraşıyoruz. Benim neden kardeşim yok diye sordukça kızım içimiz parçalanıyordu. 3 aşılama ve 3, tüp bebek aşamasındayız. 13 haziran günü transferim oldu. 5. gün transferi fakat sadece bir döllenmiş yumurta 5, güne kadar gidebilmiş. Onu transfer ettiler. 4 aylık süreçte pekçok test de yaptırdık. Bizimkisi de nedeni belli değil. Yani halen bulamadılar. Şimdi önümüzde bir bekleme süresi var. Ama en sıkıntılı bu süreç beni birtek sizler anlarsınız diye düşünüyorum. Bu süreçleri yaşamayan asla anlayamaz. Yani kısaca bu son şanstı. tüm ümitlerimiz o küçücük toz tanesine tutundu. Son şans diyorum çünkü artık 37 yaşına giriyorum ve ne maddi nede manevi olarak tükenmiş haldeyiz.
Test gününe 10 gün kaldı ama 10 yıl gibi geliyor bu zaman .
Bol bol *Ya Mübdi* oku canım bebişin seni bırakmasın sımsıkı tutunsun anneciine inşallahKızlar nedendir bilmiyorum bugün içimde bir huzursuzluk bir korku.sanki bebeğim yine beni bırakacak gibi. O kadar moralim bozuk ki,korkularım beni yiyip bitirmeye başladı sanırım.Allahım ne olur bu kez yavrumu benden almasın,ne olur bu kez onu kucağıma almayı nasip etsin
ben varım tam olarak ağustos denmez temmuz sonu adetimle başlayacağız kısmet olursa opu ve transfer ağustos başı olur diye düşünüyorum...[/QUO
hayırlı olur inşallah. ya bende aslında ramazandan sonra başlıyacaktım ama baktımki benim adet tam bayrama denk geliyor. oyüzden gene bir ay atacak gibi tüp bebek merkezi bayramda açık olmaz heralde.??
Teşekkür ederim Melek inşallah önerdiğin dua yı da okuyacağım aslında birde endişeyi gidermek için ne okumak gerekli bir bakayımİnşallah maddi manevi sıkıntılarının karşılıgını 10 gun sonra güzel haberle alırsın ve unutursun tüm sıkıntılarını canım ... Bol dua ve şükür edelim beraber
Beraber ilerleriz cnm inşKorunuyoruz biz canım imkansız yani.cok istedim ama eşimde bulasıcı siğil var o yüzden korunmak zorundayız yoksa hsg den sonra korunmazsim
valla bana yazdıklarını görsen istemwzsin böyle arkadas emin ol canım.
inşallah canım 15-20 güne teansferim olur inşallah
eve gidince bakıyım canım kitabıma ... anne olmak diye bi kitap gelmişti bana hediye denenmiş bi sürü dular var içinde inşallah 8 den sonra yazarım sana canım ama bu mübarek aylarda bol dua et ki için rahatlıyacak abdestli ol bak içine nasıl manevi huzur doğacak inşaallahhh tabikiTeşekkür ederim Melek inşallah önerdiğin dua yı da okuyacağım aslında birde endişeyi gidermek için ne okumak gerekli bir bakayım
Meryem Suresi çocuk için CNm onurda okuyabılırsınız bn hergün okuyorumeve gidince bakıyım canım kitabıma ... anne olmak diye bi kitap gelmişti bana hediye denenmiş bi sürü dular var içinde inşallah 8 den sonra yazarım sana canım ama bu mübarek aylarda bol dua et ki için rahatlıyacak abdestli ol bak içine nasıl manevi huzur doğacak inşaallahhh tabiki
evet 41 gün okunmasında şifa var bebek için derler ama bi 41 e tamamlıyamadım ben eksık kaldıgım yerlerı anneannem okuyodu banaMeryem Suresi çocuk için CNm onurda okuyabılırsınız bn hergün okuyorum
inşallah hayırlı ve güzel haberleri alırsın canım 1 gunden fark etmez belli eder o kendini :)test günüm yani 12. gün ramazanın ilk gününe geliyor diye çarbamba test yaptıracam bende
inşallah aslında herkes 10. gün yapıyormuş bize neden 12 diyorlar ki.inşallah hayırlı ve güzel haberleri alırsın canım 1 gunden fark etmez belli eder o kendini :)
Eksik günlerimi başkalarına okuttum hep cnm çok faydasını gördüm bni hep rahatlattı halada öyle 15 dk Sürüyor en fazla okuyun derim ben cnm .. Aminnn darısı inş hepinizin başına arkadaşım hayırlı Sekildeevet 41 gün okunmasında şifa var bebek için derler ama bi 41 e tamamlıyamadım ben eksık kaldıgım yerlerı anneannem okuyodu banaseninde tüp bebeklemi tutuu canım bebişin inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi evlat olur kucagına almayı nasip eder Rabbimmm ( Darısı Başımıza: )
Sen hamile değil miydin arkadaşım sanki aklımda öyle kalmış tabi akıl kaydıysa bende oda tartışılırtest günüm yani 12. gün ramazanın ilk gününe geliyor diye çarbamba test yaptıracam bende
Kızlar adet olmam gerekıyorsu olmadım sizce ne yapıyım doktoru arasammu beklesem mi?
Çoook teşekkürler cnm çok şükür.. bide kanda göreyim de sonra iice sevincem inşallahhh :)))Ayy canımm çok sevindimm, hayırlısyla kan testinde pozitif çıkacak inşallah..bebişlerr bebişlerr gelsin gelsin bebişler.:))))
ben idrar testi yaptım 2. çiği çıktı sadece sizin sonuç nedir.Sen hamile değil miydin arkadaşım sanki aklımda öyle kalmış tabi akıl kaydıysa bende oda tartışılır
İlk denemem cnm daha kan sonucum gelmedi ama bklm çok teşekkürler...eşimde morfoloji sorunu varfı bende de çatlamama sorunu...iki tane 5. Gün embriyosu kondu bklm sonuç ne olcak ?ay harika haber tebrikleeerrrbize de dua et. senin kaçıncı denemeydi? ve sorun neydi? biraz bilgi verirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?