2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

İnşallah maddi manevi sıkıntılarının karşılıgını 10 gun sonra güzel haberle alırsın ve unutursun tüm sıkıntılarını canım ... Bol dua ve şükür edelim beraber

Bol bol *Ya Mübdi* oku canım bebişin seni bırakmasın sımsıkı tutunsun anneciine inşallah

İnşallah maddi manevi sıkıntılarının karşılıgını 10 gun sonra güzel haberle alırsın ve unutursun tüm sıkıntılarını canım ... Bol dua ve şükür edelim beraber
Teşekkür ederim Melek inşallah önerdiğin dua yı da okuyacağım aslında birde endişeyi gidermek için ne okumak gerekli bir bakayım

Beraber ilerleriz cnm inş

Teşekkür ederim Melek inşallah önerdiğin dua yı da okuyacağım aslında birde endişeyi gidermek için ne okumak gerekli bir bakayım
eve gidince bakıyım canım kitabıma ... anne olmak diye bi kitap gelmişti bana hediye denenmiş bi sürü dular var içinde inşallah 8 den sonra yazarım sana canım ama bu mübarek aylarda bol dua et ki için rahatlıyacak abdestli ol bak içine nasıl manevi huzur doğacak inşaallahhh tabiki

Meryem Suresi çocuk için CNm onurda okuyabılırsınız bn hergün okuyorum

Meryem Suresi çocuk için CNm onurda okuyabılırsınız bn hergün okuyorum
evet 41 gün okunmasında şifa var bebek için derler ama bi 41 e tamamlıyamadım ben eksık kaldıgım yerlerı anneannem okuyodu bana seninde tüp bebeklemi tutuu canım bebişin inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi evlat olur kucagına almayı nasip eder Rabbimmm ( Darısı Başımıza: )

test günüm yani 12. gün ramazanın ilk gününe geliyor diye çarbamba test yaptıracam bende
inşallah hayırlı ve güzel haberleri alırsın canım 1 gunden fark etmez belli eder o kendini :)

Eksik günlerimi başkalarına okuttum hep cnm çok faydasını gördüm bni hep rahatlattı halada öyle 15 dk Sürüyor en fazla okuyun derim ben cnm .. Aminnn darısı inş hepinizin başına arkadaşım hayırlı Sekilde

Kızlar adet olmam gerekıyorsu olmadım sizce ne yapıyım doktoru arasammu beklesem mi?

ben de hala adet olmadım, bugün 8. gün artık çook sıkıldıımm Doktorumu aradım olabilir yumurtlama düzenin değişmiştir dedi ama bu kadar gecikir mi yaaa.. Şu günlerde transfer için gün sayıyo olacaktım

ay harika haber tebrikleeerrr bize de dua et. senin kaçıncı denemeydi? ve sorun neydi? biraz bilgi verirsen çok sevinirim
İlk denemem cnm daha kan sonucum gelmedi ama bklm çok teşekkürler...eşimde morfoloji sorunu varfı bende de çatlamama sorunu...iki tane 5. Gün embriyosu kondu bklm sonuç ne olcak ?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..kan sonucumu bekliyorum ona göre sevincem bklm... ilk denememdi sorun eşimde morfolojideydi...yaş 27 iki 5. Gün konfu bklm sonuç nasıl olcak? Transfer sonrası 9. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…