2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

İnşallah
inşallah Canm sen cuma günü saat kaçta orda oluyorsun ben sabah erken gidip hemen dönüyorum işe cuma günü Benm durum netleşir canlı paylaşırım inşallah ben kozandan geldiğim içindeler işe dönüyorum bu Yüzden 9da gelip 9bucıha çıkıyorm görüşelim CNm cok isterim zaten ismim tuba bas bas bağırıyorlar adımı Canm bu arada Sarışın etine dolgun biriyim dermişim kolay tanırsın aslında kilolu değildim ama bu iğneler son 1senede yaklaşık 10kg aldırdı malesef

arkadaşlar P poldi arkadasımızın elinde 1 tane cetrotide var ihtiyac sahıbıne bedava verecek ama son kullanma tarıhıne 1 ay kaldı arkdaslar acıl ıhtıyacı olan lutfen P poldi arkadasımıza yazsın lutfen ben de yarın baslıyorm ama allaha sukur sımdılık ben alabılıyorm benden daha cok ıhtıyacı olan vardır lutfen yazın

Cano
canım benim daha önce yapılmıştı kan testlerim onları getir dedi bide yine yapıp muanede edicekmiş. Eşim kan verdi bide yeniden sperm testi için gidecek hepsi aynı gün çıksın toplayın gelin eğer eşinin sonucları yine aynı çıkarsa başlarız dedi. Benden rahim filmi istemedi. Allah inşallah yardım eder sizede bu ay güzel hayırlı haberler alırız senden canım

Kızlarrrr saricicek embriyolog aradı şimdi 14 ü bizimle dedi embriyoların yarın aramayız artık Çarşamba günü ararız dediler dondurulacak zaten dediler bende sordum bu embriyoların sonradan gelişimlerinde tutunmada problem olur mu dedim sonuçta bilmiyoruz hangilerinin sonradan geliştiğini o da stres yapmayın bu Yüzden 5 güne kadar bekletiyoruz embriyoları en iyisini seçmek için dedi hayırlısıyla bi Çarşamba gelse yaa

bebeğim sana dedım dıyorm dıyecegım otur keyfını cıkar maşallah hersey cok guze 14 yumurta 5.gün geldı bu ne demek sen bılıyormusun ?:) bak benm 4 tane var topu topu onun bıle gelısmesı ıcın dua edıyorm canm oda gelısıp gelısmeyecegı mechul senın yerınde olsam ayagımı havaya dıker keyfını cıkarırm transfer gununu ıple ceker hem dondurulmus emrıyolar daha saglıklı oluyo biliyorsn bence cektıgın cılen bıtt artık bu son olucak canm bızelrde dua et olurmu

anladım tatlım eger onceden kan testlerın varsa ve rahm fılmı ıstemedıyse ne gzue hemen baslarsınız işte nerde hangı klınıkte bslayacaksn cnm spermıogramlara oek guveme sen son spermıograma batır benmesımınde aralık ayına kadar 40mılyon bılıyorduk marrta ogrendık 5mılyona dustugnu:)

Canım benim yaa daha 5 güne gelmediler ki Çarşamba günü belli olucak bugün 3 günleri meleklerimin inşallah bitmiştir kuzum valla içimi rahatlattn çok saol inşallah beraber gezicez hamiş hamiş

Canım benim yaa daha 5 güne gelmediler ki Çarşamba günü belli olucak bugün 3 günleri meleklerimin inşallah bitmiştir kuzum valla içimi rahatlattn çok saol inşallah beraber gezicez hamiş hamiş
canm sana artık aramayız carsambya kadar demedılermı demekkı bısı bılıyorlar kı oyle dedıler cnm 5.güne gelecekler hem 4.gun bugun cuma toplanmadı mı aynı gun basladı bunlar bölünmeye bence 4.günün içinde oluyorsn bugun canım ıcın rahat olsun zaten ınsallah aynı zamanda hamıle oluruz cnm brlıkte tadını cıkartırız ne guzel olu hem ahdım var adak adadım bebegımı alıp gelıcem yanına oyle söz verdık hatrlarsan:)

kızlar benm menagonların tozlar bıttı sualrı duruyor demıstım gecen gun hatta bırsey olurmu hastane kendı sularından kullanmıs ılac karıstırmak ıcın demıstım ama klınık bugun a neden dıkkat etmedınız tabıkı kendı suyu olacak lutfen dıkkat edın dedı cok uzuldm onemli olan umarım tozdur zaten arka kaporta delık desık oldu artık popomun uzerıne oturamıyorm hergun bır sag bır sol derken benmkı artık fena acıtır oldu ama buna sukur cekılen cıle kutsal bana göre progestrn ığne kullanmıssınızdır sız ben dusuklerde kullandım o ıgnenın ustune ıgne tanımam yaglı acayıp yakan bır ıgne ama dusukte kurtarma umuduyla onu dahı gözum görmemişşti

Canım benim çok saol içimi rahatlattn evet kuzum geleceksin beraber gezdirecez bebişleri Aklımda sözün :))

Ayy o iğneleri bende kullandım insan tedavideyken anlamıyo oturamıyordum yatamıyodum transfer edilince o tedavide 4 tane vurulmuştum ama ölüyodum bebeklerim için diyodum dayanıyordum bi de transfer iptal olunca İğne yerlerinin acısı daha da artmıştı ki sanki

Clinartta yaptırıcam canım inşallah. Eşimin sperm sayısı 2 milyon 600 bin inşallah dahada düşmez en son Nisan'ın 16 si verdik bu ayda 11 inde vericek inşallah düşmez dikkatte ediyor. Gerçi bizim sperm sayısının düşük olma nedeni eşim fıtık ameliyat-ı olmuş 2 taraflı o yüzden sperm borularını kapatmışlar sperm üretimi var ama gelmiyor malesef

canm bu sperm sonucuyla zaten normal olma sansı cok az tabıkı allah bılır sonucta olması ıcın gereken 1 yumurta bır sperm cok ıyı dusunmusunuz canm doğru tedavı ınsallah daha fazla dusmez hem tup bbekte sperm sayısı cok onemlı degıl morfolıjı falan sıfır olmadıktan sonra

CNM BENM menagonun tozu bıtmıs suyu elımde kalmıstı bırsey olmaz demıtı kuzen ama bugun klınık aa neden dıkkat etmedınız dedı oyle baska suyla karıstırdık bızım sudan kullandık olmaz dedı moralım o an bozuldu ama allaha sıgındım ınsallah önemlı olan tozdur dedım sonucta tozla su karısıyor

Morfoloji 25 canım. Adetime 11 gün kaldı bide haftasonuna geliyor galiba bu ay hep aksilik sanki ya dua ediyorum şimdi bu ay bi aksilik çıkmasın diye kendime de dikkat ediyorum böyle beklemek daha kötü en azından bi başlasak önümüzü görsek diyorum artık.

canm hafta sonuna denk gelsın bırsey olmz bende onu bu ay cok dusundum ama tedavıye 2.yada 3.gunu baslanıyor rahat ol adet oldugun ılk gun ara klınıgı ben de 1.gunu gıttım normalde 2.gun gıdılır 1.gün gittim recetemi yazdılar 2.gunu basladım yanı bunları dusunme cnm hafta sonuna denk gelse dahı mutlaaka pazartesı gıdersn kurtarırsın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…