• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar yardımcı olur musunz ?
son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler
Olabilir canım ama i
A

ah Canm denemediğim Birşey kalmadı Benm pazartesi kontrolüm var cok KORKUYORM yine gelişmedi diyecek Doktpr diye KORKUYORM çünkü hiç kasık ağrım yada kasığımda bir hareket hissetmiyorum eskiden aşılama yada yumurta takibi tedavilerinde tek yumurta elde ettiğimiZde dahi hafiften kasığımda Ağrı olur yumurtayı hissederdim ama Şuan hiç bi değişiklik yok ilkide böyleydi zaten tedavi iptal oldu milletin ilk bes gün dahi kasıklarında hareket oluyo bende yine yok diye KORKUYORM doktorm A bi önceki tedavide Benm hiç kasıklarımda Ağrı yok dediğimde ne güzel millet karın ağrısından sıkayetcı sende Birşey yok Demişti yine aynısı malesef keşke bende de yumurta gelişsede azıcık hissetsem Allah'ım insallah bu sefer mucize olur hem yumurtam gelişir hem transferim olur Hemde bebeğim biliyorm cok sey bekliyorm ama neden Olmasın Allah'ım isterse mucizemi gerçek yapar
tabiki çok bişey istemiyorsun canım sadece bi evladın olsun istiyorsun Allah inşallah yaşatacak sana o duyguyu hiç üzme kendini içini ferah tut bol bol dua et. Allahım ol desin ve olsun. Psikolojik olarakta o ağrı olmasını düşündüğün için olmuyor olabilir canım rahat bırak biraz düşüncelerini sıkma kendini hiç inşallah güzel haberlerini alıcaz Pazartesi

Mayısta tüpe gidicez bizde bygün drla görüştük ancak şı an kist var kendiliğinden geçer dedi engel olmaz inşallah... tüp öncesi tavsiyeleriniz neler

Allah tekrar nasip eder inşallah... Herşey zor bi süreç olduğunu söylüyor sen yaşadın canım anlatırmısın biraz bide ilk denemedemi tuttu
İlk denemede tuttu valla aslında bana hiçte zor gelmedi git gelller e kan verme dişinda.daha önceki doktorum yıllarca oualadı biZi sürejli ilaçla kimsede demedi eşin muayne olsun diye.eşim bi muayne oldu tam bir yıkımdı o gün.varıkosel dediler ameliyat oldu 3-6-12 ay derken soerm sayısı dahada düştü "0"gördük.sonrasında 2011 aralık ayında gittik bir merkeze doktoumuzla görüştük tahlilleri istedi ve basladık.2012 şubat ayındada mujdeli haberi aldım.
canm yumurtan yenımı toplandı yoksa beklettılermı bırkac ay ınsallah hayırlısıyla 2.bebegını kucagına alırsın 2.denemen dondurulmuslarlamı tekrar yenı bır tedavımı basladın cnm sımdıden hayırlı olsn durumdan bızıde haberdar et
ilk denemeden kızım var.bu tedaviye şubat ayında basladım 28 yunurta toplandı ohss oldum tedavi iptal edildi embiriyolar donduruldu şimdi onlar transfer edilicek.daha iyi oldu çünkü dondurulmus embiriyo transferide şans daha yülsekmiş rahim dinlenmiş oldugu için

Hayirkisiyka bu defa tutar inşallah canım benim transferde 8 in de benim de 2. Denemem
inşallah senin içinde hayırlısı olur.inanırmsın sanki hiç o duyguyu tatmamiş gibi yine heycanla beklıyorum,kızımla dua ediyoruz:-) iyi bir abla olucagını düşünüyorum rabbim bana kısmet ederse.inşallah bu sene hepimizin yüzü gülsün

Inşallah olur Canm eğer istiyorsan tabiki yumurtlama testi falan yapıyormusun ovulasyon testi. Sperm zaten rahimde 3gün yaşıyor Canm Allah bilir istiyorsan inşallah olmuştur
yok benim anlaşılıyor o gün çok ağrılı geçior. inşallah olur

İlk denemede tuttu valla aslında bana hiçte zor gelmedi git gelller e kan verme dişinda.daha önceki doktorum yıllarca oualadı biZi sürejli ilaçla kimsede demedi eşin muayne olsun diye.eşim bi muayne oldu tam bir yıkımdı o gün.varıkosel dediler ameliyat oldu 3-6-12 ay derken soerm sayısı dahada düştü "0"gördük.sonrasında 2011 aralık ayında gittik bir merkeze doktoumuzla görüştük tahlilleri istedi ve basladık.2012 şubat ayındada mujdeli haberi aldım.
ilk denemeden kızım var.bu tedaviye şubat ayında basladım 28 yunurta toplandı ohss oldum tedavi iptal edildi embiriyolar donduruldu şimdi onlar transfer edilicek.daha iyi oldu çünkü dondurulmus embiriyo transferide şans daha yülsekmiş rahim dinlenmiş oldugu için

inşallah senin içinde hayırlısı olur.inanırmsın sanki hiç o duyguyu tatmamiş gibi yine heycanla beklıyorum,kızımla dua ediyoruz:-) iyi bir abla olucagını düşünüyorum rabbim bana kısmet ederse.inşallah bu sene hepimizin yüzü gülsün
Evet Canm dındurulmusların şansı daha yüksek diyorlar ben henüz o sahaya gelmediğim için bu tedavim eğer yumurta gelişimiyle sonuçlanırsa benimde dondurucaklar ama senin ki kadar yumurtam olurmu bilmem ilk adetli muayene gittiğimde doktor taslakta 7.8saymıştı Hayırlısı Canm çok KORKUYORM sen işin çocuğunu bitirmiş bekleme aşamasındasın darısı bizlere

yok benim anlaşılıyor o gün çok ağrılı geçior. inşallah olur
Inşallah Canm ama peki ovulasyon Gününü az cok anlıyorsan ve istiyorsan bebek neden öğünde şansını artırmadın dicem ama olmayınca olmuyo bende cok yaşadım cok yumurta Takıpi yaptırdm

Maşallah pko lumusun?benimde 28 yumurta toplandı 15 tanesi döllendi 5.günü gördü..
Yenibidunyaya sormuşsun ama bende Cvp vermek istedim :D ben mesela pcoluyum tüp bebekte en Şanslı grup pcolulamıs ama ben pcoluların en şanssızı olsam gerek Benm yumurta çıkıyo ama gelişmiyor bu tedavim dede 6.günüm iğnede ama hiç kasığımda Ağrı yok yani aşılama tedavisinde dahi bir yumurtam gelişirken hissediyordum suan gelişse azda olsa hissetmem gerekmiyormu bende hiç bi hareket yok SANIRM yine olmadı YARIN kesmezler Tedaviyi YARIN görürler Çarşamba'ya bakarlar aynıysa keserler Tedaviyi diye çok KORKUYORM çünkü bir ay önceki durumumla aynı hiç yumurta geliştiğini hissetmiyorum sadece dün midem bulandı iğneden sonra

Arkadaslar yumurta gelişirken azda olsa hic kasığınızda hareket Olmadımı Benm tek yumurta gelişen aşılamamda dahi hissediyordum gelişmesini ama suan hiç bi hareket yok resmen kendimi dinliyorum tık yok tedâvimin 6.günü normalde yumurtaların harekete geçmesi gerekiyordu bana göre hic bi kıpırdama hıssetmıyorm iptal olan ilk TEDAVİDEDE böyleydi ve hep böyle OLDUĞUNU söyledim doktoruma daha iyi dedi ama gelişmediği için mis sonra anlaşıldı ya cok KORKUYORM yine aynısı oldu büyük ihtimal

Evet Canm dındurulmusların şansı daha yüksek diyorlar ben henüz o sahaya gelmediğim için bu tedavim eğer yumurta gelişimiyle sonuçlanırsa benimde dondurucaklar ama senin ki kadar yumurtam olurmu bilmem ilk adetli muayene gittiğimde doktor taslakta 7.8saymıştı Hayırlısı Canm çok KORKUYORM sen işin çocuğunu bitirmiş bekleme aşamasındasın darısı bizlere
bu senin doktorunla alakalı brn tecrübe etmiş biri olarak.ilk tedavimde 1 yumurtam olgun çikti ne aıkıntılar çektik ikinci tedvimde doktorum ona göre ilaç ayarlamalarını yaptı ve 28 yunurta toplandı 15 i döllendi 5.gün 1 kalıte hemde..

Yenibidunyaya sormuşsun ama bende Cvp vermek istedim :KK70: ben mesela pcoluyum tüp bebekte en Şanslı grup pcolulamıs ama ben pcoluların en şanssızı olsam gerek Benm yumurta çıkıyo ama gelişmiyor bu tedavim dede 6.günüm iğnede ama hiç kasığımda Ağrı yok yani aşılama tedavisinde dahi bir yumurtam gelişirken hissediyordum suan gelişse azda olsa hissetmem gerekmiyormu bende hiç bi hareket yok SANIRM yine olmadı YARIN kesmezler Tedaviyi YARIN görürler Çarşamba'ya bakarlar aynıysa keserler Tedaviyi diye çok KORKUYORM çünkü bir ay önceki durumumla aynı hiç yumurta geliştiğini hissetmiyorum sadece dün midem bulandı iğneden sonra

:KK57::KK57::KK57:Kızlarrrr benim cuma günü opum vardı 21 yumi toplandı 15 i işleme alındı dün embriyologlar aradı 23 ü bizimle iyiler dedi bügünde 15 i bizimle dediler bnde nasıl olur 13 ü dediniz dün bugün nasıl 15 i oldu dedim onlarda biz gnde bi kez Bakıyoruz daha sonra döllenmiş olabilirler bugÜn 15i de bölünmüş dediler kafam çok karıştı bu normal mi acaba yaa

Bayırl
hayırlı olsun Canm bende dün başladım senin tedavin hangi ilaçlar ile başladı Gonal f Puregon hangisi tedavimi hayırlı olsun hepimizin Mayıs uğurla gel inşallah
sağol canım hepmzin hayırlı olur inşallah ben gonal f baladım.senin?

sağol canım hepmzin hayırlı olur inşallah ben gonal f baladım.senin?
Bende Gonal f Canm bugun 5.gün iğnemi vurdum SE kaçıncı gündesin Benm doktorm beni sadece 6.gün çağırdı ondan önce çağırmadı YARIN kontrole gidicem Allah izin verirse sende kasıklarında Ağrı oluyormu bende hıc olmuyo kasığımda bir his yok

:KK57::KK57::KK57:Kızlarrrr benim cuma günü opum vardı 21 yumi toplandı 15 i işleme alındı dün embriyologlar aradı 23 ü bizimle iyiler dedi bügünde 15 i bizimle dediler bnde nasıl olur 13 ü dediniz dün bugün nasıl 15 i oldu dedim onlarda biz gnde bi kez Bakıyoruz daha sonra döllenmiş olabilirler bugÜn 15i de bölünmüş dediler kafam çok karıştı bu normal mi acaba yaa
Canım dedikleri gibi her dakika bakamıyorlar dır baktıklarında belki ikisi geriden geliyordu ama yetişmişti işte canım. 15yumurta çok güzel bir Say'ı ve 15ide 5.güne gidip blast olucak inşallah sen merkezine cok güven şahsen ben suan senin yerinde olsam hem Maslak Acıbadem gibi bir hastane Hemde 15yumurtam 5.güne gelse şimdiden hamilelik bakardım :))) okdar rahat ol Canm bak hersey cok güzel ÇOĞU gitti azı kaldı

bu senin doktorunla alakalı brn tecrübe etmiş biri olarak.ilk tedavimde 1 yumurtam olgun çikti ne aıkıntılar çektik ikinci tedvimde doktorum ona göre ilaç ayarlamalarını yaptı ve 28 yunurta toplandı 15 i döllendi 5.gün 1 kalıte hemde..
Maşalla h Canm darısı bize inşallah

Anla
anladım Canm inşallah bu tedavinde yüzün Güler Allah'ım mucizeni bu sefer verir Canm ya sizlerde yumurta gelişirken hafiften kasıklarda Ağrı oluyordu dimi bende hiç bir hareket yok ilk tedavimde de olmadı doktoruma dediğimde bana daha iyi Ağrı olmadığı Demişti ama benim tek yumurtam gelişince dahi hafiften kasıklarım da kıpırdama olur hissederdim Şuan da da hiç bi hareket yok bi öncekinde de yoktu gelişemediğini için iptal olmuştu yine aynısı olmasından cok KORKUYORM zaten 6.güe kadar hiç çağırmadılar da pazartesi gidicem büyük ihtimal Çarşamba'ya tekrar çağırırlar hersey normal ise her anım her günüm korku dolu geçiyor
Endişe etme canım senin bu olumsuz düşüncelerine bile yumurtaların etkilenir fsh hormonu nasıl çalışıyorum biliyirmusun beyin ile yumurtalık arası akım gibi düşün öyle bişeymis bunu Saraçoğlu söylemişti . Sen beyinden olumlu sinyaller verki yemişler büyüsün inşallah. Arı kısmına gelince benm şu an be kaşıkla ağrı var doktora söyledim yumurta şu an oluşmaz estrofemden dolayi dedi. Yani ağrı bazen olur bazen olmaz bence takma kafani

Amin inşallah Canm

Maşallah pko lumusun?benimde 28 yumurta toplandı 15 tanesi döllendi 5.günü gördü..
Yok canım öyle bi sorunum yok ama ilaçlardan çok yumurtladim arı Petegi gibi gorunuyorlardi doktor göstermişti. Çok yumurtaların ca transfer için 2 ay beklemistim ilk tedavimde. Senin de çökmüş maşallah ara vericekmi doktorun ohss riski var benim Karnım sismisti okurken ağrıları oluyordu toplama oncesi

Back