How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Endişe etme canım senin bu olumsuz düşüncelerine bile yumurtaların etkilenir fsh hormonu nasıl çalışıyorum biliyirmusun beyin ile yumurtalık arası akım gibi düşün öyle bişeymis bunu Saraçoğlu söylemişti . Sen beyinden olumlu sinyaller verki yemişler büyüsün inşallah. Arı kısmına gelince benm şu an be kaşıkla ağrı var doktora söyledim yumurta şu an oluşmaz estrofemden dolayi dedi. Yani ağrı bazen olur bazen olmaz bence takma kafani
Canm ama ilk tedavimde ben böyle değildim beynime pozitif enerji gönderdim ama olmadı ister istemez Şuan Tedirginim Canm

Canm ama ilk tedavimde ben böyle değildim beynime pozitif enerji gönderdim ama olmadı ister istemez Şuan Tedirginim Canm
Yarın güzel bi haberle tedirginliğin gider inşallah canım ferah tut içini bak bu tedavide psikoloji çok önemli çok düşünme tedaviyi bak ben ilkinde çok paniktim şimdi sanki tedaviyi unutmuş gibiyim sadece haplarimi içiyorum onun dışında hayırlısı diyorum tedavinin iptal olma durumu olmasına rağmen kafama takmiyorum takdir Allah'tan yapacağımız bişey yok

Kist konusunda bilgim yok Canm ama doktor geçer dediyse vardır bildiği sizin sorun ney Canm ne için tüp bebek başlayacaksınız ilk denemene mi başlayacaksın
İlk deneme sebepsiz cnm bebde pko var ama hersey düzenli eşiminde sprmygram ii ama olmadı 2senedir inşallah tüple bebişimiz gelir artık yazın hamiş gezmek istiyorum

İlk denemede tuttu valla aslında bana hiçte zor gelmedi git gelller e kan verme dişinda.daha önceki doktorum yıllarca oualadı biZi sürejli ilaçla kimsede demedi eşin muayne olsun diye.eşim bi muayne oldu tam bir yıkımdı o gün.varıkosel dediler ameliyat oldu 3-6-12 ay derken soerm sayısı dahada düştü "0"gördük.sonrasında 2011 aralık ayında gittik bir merkeze doktoumuzla görüştük tahlilleri istedi ve basladık.2012 şubat ayındada mujdeli haberi aldım.
ilk denemeden kızım var.bu tedaviye şubat ayında basladım 28 yunurta toplandı ohss oldum tedavi iptal edildi embiriyolar donduruldu şimdi onlar transfer edilicek.daha iyi oldu çünkü dondurulmus embiriyo transferide şans daha yülsekmiş rahim dinlenmiş oldugu için

inşallah senin içinde hayırlısı olur.inanırmsın sanki hiç o duyguyu tatmamiş gibi yine heycanla beklıyorum,kızımla dua ediyoruz:-) iyi bir abla olucagını düşünüyorum rabbim bana kısmet ederse.inşallah bu sene hepimizin yüzü gülsün
Bizde bu ay başlamak istiyoruz eşim tekrar tahlil vericek doktor tahlil sonuçlarına göre yolumuzu çizicez dedi bu ay tahlillere bakıcak biz hemen başlamasını istiyoruz başlar mi acaba bu ay gittiğimizde

Yok canım öyle bi sorunum yok ama ilaçlardan çok yumurtladim arı Petegi gibi gorunuyorlardi doktor göstermişti. Çok yumurtaların ca transfer için 2 ay beklemistim ilk tedavimde. Senin de çökmüş maşallah ara vericekmi doktorun ohss riski var benim Karnım sismisti okurken ağrıları oluyordu toplama oncesi
Bende 2 ay ara verdim kızımı kucagına almami fln yasaklamıstı doktorum patlama olabilir demişti oturup kalkma fazla desi.

İlk deneme sebepsiz cnm bebde pko var ama hersey düzenli eşiminde sprmygram ii ama olmadı 2senedir inşallah tüple bebişimiz gelir artık yazın hamiş gezmek istiyorum
Bendede pco var Canm bende okadarcok kilo aldım ki tedaviler esnasında gecen yazda hamile geçirmeyi cok istedim bu yazda insallah yazın hamile gezeriz Canm Benm tedâvimin 6.günü ilk kontrolüm var cok KORKUYORM gecen ay tedavim 11.gün iptal OLDu Opudan 3gün önce yani bu Yüzden opuya kadar korkum devam edicek Opudan sonrada başka dertler başlayacak daha büyük dertler endişeler

Şuan
Yarın güzel bi haberle tedirginliğin gider inşallah canım ferah tut içini bak bu tedavide psikoloji çok önemli çok düşünme tedaviyi bak ben ilkinde çok paniktim şimdi sanki tedaviyi unutmuş gibiyim sadece haplarimi içiyorum onun dışında hayırlısı diyorum tedavinin iptal olma durumu olmasına rağmen kafama takmiyorum takdir Allah'tan yapacağımız bişey yok
şuna klinikteyim Canm cok fazla akıntım var gökhan beyi bekliyorm çok merak EDİYORM kaç yumurta OLDUĞUNU hoş bu MUAYANE olumlu geçerse daha önümüzde bir sonraki kontrol var Benm gelişim 14ml 15ml de kalmıştı gecen ay suan daha 14.15ml olmamışlardır 6.günüm bugun

ARKADASLAR BİR TARAFTA 3 TANE DİER TARAFTA 1 TANE toplamda 4 tane yumurta gördü oda 11.ml cıvarı dıye yazdırdı hemsıresıne cuma tekrar cagırdı cetrotide yarın başla dedi daha öncekinde orgalutran kullandım orgalutran kullanınca 14mlde durmustu ınsallah bu ıgneden sonra durmaz cunku buda orgalutran ıle aynı ozelıkte sanırm yumurtanın buyumesını yavaslatıyormus benmde durduruyo ıste ınsallah bu sefer devam eder cetrotide den korkuyorm sadece daha öncekınde orgalutrana kadar hersey normaldı cunku bu arada sayıda cok az kafam karıstı ama gerıden gelenler var dedı 4 tane onden gıden dedı toplam taslakta zaten 7.8 dı ılk adetlı baktıgında hanı polikistik overde cok cıkardı yumurta ben farklı polikistik overım malesef buna sukur olsunda yumurtabuyusunde 4 taneyede razıyım ama cetrotıden sonra nasıl olur bılmıyorm orgalutran ıle aynı ılac ıse eger benm orgalutran ıle gelısım durmustu ogune kdar hersey normaldi.e2 de bakıldı bu arada 3.5da cıkıcak

ARKADASLAR BİR TARAFTA 3 TANE DİER TARAFTA 1 TANE toplamda 4 tane yumurta gördü oda 11.ml cıvarı dıye yazdırdı hemsıresıne cuma tekrar cagırdı cetrotide yarın başla dedi daha öncekinde orgalutran kullandım orgalutran kullanınca 14mlde durmustu ınsallah bu ıgneden sonra durmaz cunku buda orgalutran ıle aynı ozelıkte sanırm yumurtanın buyumesını yavaslatıyormus benmde durduruyo ıste ınsallah bu sefer devam eder cetrotide den korkuyorm sadece daha öncekınde orgalutrana kadar hersey normaldı cunku bu arada sayıda cok az kafam karıstı ama gerıden gelenler var dedı 4 tane onden gıden dedı toplam taslakta zaten 7.8 dı ılk adetlı baktıgında hanı polikistik overde cok cıkardı yumurta ben farklı polikistik overım malesef buna sukur olsunda yumurtabuyusunde 4 taneyede razıyım ama cetrotıden sonra nasıl olur bılmıyorm orgalutran ıle aynı ılac ıse eger benm orgalutran ıle gelısım durmustu ogune kdar hersey normaldi.e2 de bakıldı bu arada 3.5da cıkıcak
İnşallah hayırlısı olur canım.dualarım seninle en azından 1-2 tane olup döllense cok iyi olur.

İnşallah hayırlısı olur canım.dualarım seninle en azından 1-2 tane olup döllense cok iyi olur.
inşallah canm inşalah benm korkm yıne gelısımın durması gecen ay 15 yumurta vardı 14mlde kalmıstı orgalutran baslayınca yavas ılerledı sonrada durdu gelısımm ınsallah bu sefer cetrotide baslıyorm oda aynısı olmaz umarım duaların ıcn cok tskr ederm gercekten cok ıhtıyacım var ben 4 ede razıyım gelıssınde

inşallah canm inşalah benm korkm yıne gelısımın durması gecen ay 15 yumurta vardı 14mlde kalmıstı orgalutran baslayınca yavas ılerledı sonrada durdu gelısımm ınsallah bu sefer cetrotide baslıyorm oda aynısı olmaz umarım duaların ıcn cok tskr ederm gercekten cok ıhtıyacım var ben 4 ede razıyım gelıssınde
Ne demek canım dertlerinizi sıkıntılarımızı tecrübelerimizi paylasmak için burdayız.benimde yarın transferim ar bebişlrimi alıp gelicem inşallah

Ne demek canım dertlerinizi sıkıntılarımızı tecrübelerimizi paylasmak için burdayız.benimde yarın transferim ar bebişlrimi alıp gelicem inşallah
inşallah canm hayırlısıyla kavusursun bebıslerıne durumdan bızlerı haberdar et mlum topık yenı oldugundan henuz transfer olan bebegını alan olmadı ılk mujdelı haberlerı senden alırız ınsallah

H
Şuan

şuna klinikteyim Canm cok fazla akıntım var gökhan beyi bekliyorm çok merak EDİYORM kaç yumurta OLDUĞUNU hoş bu MUAYANE olumlu geçerse daha önümüzde bir sonraki kontrol var Benm gelişim 14ml 15ml de kalmıştı gecen ay suan daha 14.15ml olmamışlardır 6.günüm bugun
Hadi hayırlısı inşallah canım güzel haberlerle gel

H

Hadi hayırlısı inşallah canım güzel haberlerle gel
3+1 toplam 4 yumurta var cnm bırı bır tarafta 3 tane dıerı dıer trabfta 1 tane toplam 4 tane onden gıden var dedı bunlarda daha 11ml cuma tekrar gıdıcem ınsallah buyurler zaten benm 14ml 15ml e kadar buyuyo bundan sonra kalıyor bakalım hayırlısı ınsallah bu sefer olur

Bizde bu ay başlamak istiyoruz eşim tekrar tahlil vericek doktor tahlil sonuçlarına göre yolumuzu çizicez dedi bu ay tahlillere bakıcak biz hemen başlamasını istiyoruz başlar mi acaba bu ay gittiğimizde
cam adetlı ıken yapılan bazı testler var onları ısterler bırde rahım fılmın varmı hal hazırda rahım fılmı bazı klınıkler sart kosuyor canm bazıları ıstemeyebılıyormus bızımkı sart kostu ondan ıstedıgım ay baslayamadım ılk nıyetlendıgm ay adetle bırlıkte kan verdım tahlıllerım ıyı cıkınca baslayabılırız dedıler adetten bırkac gun sonra rahım fılmı cektırdım aynı ay tum ıslerımı halletım ayrıca benm 3 tane dusugum oldugundan kan pıhtılasması testını falanda aradan cıkardım o 15gun de cıkıyor anlayacagn ocak ayında nıyet ettım suan mayıstayıs ama ben nısanda basladm tedavıye yumurtam gelısmedı ıptal oldu bu ay tekrar denıyoruz ALLAHIN IZNIYLE

ORgalutran catlamayi önleyici canım büyümeyi durdurmz merak etme. 4 tane olsun sağlıklı olsun canım bi arkadaşım başkentte yaptırdı 4 yumisi vardı 1 tane transfer ettiler şimdi hamile maşallah. Çok yumurtlamak önemli değil kaliteli olsun az olsun bebisler bizimle olsun inşallah :) demek cuma günü gideceksin ben de cuma ordayim benim transfer cuma günü bi arkadas var burda o da cuma gidicek sanırım inşallah tanisiriz bu defa

Back