- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Ooo evet canım şubatta ohss oldum iptal edildi.geçen ayda negatif sonuc aldım bakalım bu ay yine baslıycam.kızımdan sonra iki olumsuzluk beni fazlasıyla üzdü:-(Canim sen yenidenmi basladin tedaviye memorial.topiginden taniyorum.seni nur hanimin hastasiydin sende
inşallah canım kolum için gidicem birazdan sorada duruma göre kadın dogum doktorumla konusucamYarin bi dr a git bakalim da ne diycek,sagligin icin hangisi uygunsa ona karar verirsin artik.umarim istedigin gibi gelisir..
Cnm dun pek giremedim sarjim bitti sonra hikgisayardn film actik fln derken pek bakalamdim hatta suan geri sayfadan ojuya ojuya geliyorum ve bu msjini gordum neden moral bozuyosun 3.gun embriyosu transferi olan bisuru kisi var hamile olmaz olurlarmi birsuru tmm 5.gune gitmek istiyo insan ama bu 3.gunse olmicak demek asla degil hatta sans oranlari cok az artiyo okdr e sende 2tane transfer ettirisin sansini o sekilde arttirirsin rabbim ol desin cnm inanki 5 mis 3 mus bos son karar ne oldu peki?Kızlar 3. Gün emiyosuyla hamile kalan varmı
Bizim bu tez canlılığımız... Benim de icim kıpır kıpır oluyo tedavi bitip yenisi Başlama aralığında. Allah gönlüne göre versin canım, Allah kızını sana bağışlasın, tez zamanda kardesi de gelsinOoo evet canım şubatta ohss oldum iptal edildi.geçen ayda negatif sonuc aldım bakalım bu ay yine baslıycam.kızımdan sonra iki olumsuzluk beni fazlasıyla üzdü:-(
inşallah canım kolum için gidicem birazdan sorada duruma göre kadın dogum doktorumla konusucam
Haklısın canım temenni m bu defa görmemek ama yine de hayırlısıSimdiden olumsuz dusunme lutfen..ne zaman negatifi gorursun,o zaman uzulursun...
Tugce cnm once saglik insallah basit bi sorundur neden ameliyat dusundunki hementugceserdar .!.:Ooo evet canım şubatta ohss oldum iptal edildi.geçen ayda negatif sonuc aldım bakalım bu ay yine baslıycam.kızımdan sonra iki olumsuzluk beni fazlasıyla üzdü:-(
inşallah canım kolum için gidicem birazdan sorada duruma göre kadın dogum doktorumla konusucam
Canim inşallah benim de biricik kuzum bana can olur olursa mucize olur daha önce ki tedavide 2 tane Blast konuldu olmadı çünkü@aysena2886 Canım o bir tanesi sana can olur emin ol benimde tedavim olumsuz gitmişti hep 14 yunurtadan 1 tanesi iileme alınmıstı fln ama bak şimdi kızım 4 yasına giricek
Canim Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin senin de iinşallah son deneme olur gerçekten başına gelmeyen bilmiyobilmiyor geçen kadının biri dedi ki ne kadar genç dduruyorsun ben cevap vermeden yanımda ki şahıs dedi ki e tabi ki dogurmamis insan ne olacak ki kız gibi duruyo sesimi çıkamadım ama kızdım sanki ben istemiyorum doğurmak allah ıslah etsin bu insanlariOlur insallah umutsuzluk olmaz.sen umudunu rabbime bagla gerisi gelir allahin.izniyle bak ben iki asilama.5 tup bebek amaliyatlar ama.yinede umudumu kaybetmedim allah buyuk vardir bundada bir hayir buda bizim.sinavimiz hep inanmak.lazim basarmak icin bazen insana pes etmek istiyor ama umud fisildiyor birkere daha dene diye umarim rabbim hepimizin kucagini doldurur bende temmuzda 6 ci denemeyi dusunuyorum kismet olursa
Canim bbende de oldu kasik ve bel ağrısı galiba normalYa kızlar benim kasiklarim sanki çürük gibi agriyor opu dan beri sizde de oluyordu, kendimi Dinleniyorum yanlış anlamayin üstüne yatamiyorum , astronot gibi yürüyorum nerdeyse
Idrar testi cikmayabiliyor aslinda bosuna gününü berbat etme derim. Acilde yapilirmi bilmiyorum dayanamazsan kan verAcaba bu adet ağrısı gbi ağrılar kullandığımız ilaçlaedan mı okuyo...pek belirtim yok bklm pazartesi test ..cesaret edebilirsem yrn sabah idrar testi yapablrm
Teskkurler arkadasim .aksamdan beri de nefes almada zorlaniyorum .soyle cigerlerimi sisiremiyorum her yerim agriyorCanim bbende de oldu kasik ve bel ağrısı galiba normal
Amin insallah canim bosver kendini bilmezleri kapa kulaklarini hic duyma bile duayarsan.uzulen.sen.olursun rabbim.hepimizi goruyorCanim Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin senin de iinşallah son deneme olur gerçekten başına gelmeyen bilmiyobilmiyor geçen kadının biri dedi ki ne kadar genç dduruyorsun ben cevap vermeden yanımda ki şahıs dedi ki e tabi ki dogurmamis insan ne olacak ki kız gibi duruyo sesimi çıkamadım ama kızdım sanki ben istemiyorum doğurmak allah ıslah etsin bu insanlari
Bi arkadaşın 8. Günü testi silik çıktı obdan cesaret alırsam belki de en iyisi pzt günü kan vermek zaten normal test günü salı 5. Gün embriyosu old içinIdrar testi cikmayabiliyor aslinda bosuna gününü berbat etme derim. Acilde yapilirmi bilmiyorum dayanamazsan kan ver
Transferdn sonra kacinci gun test yap dedi hastane ?Bi arkadaşın 8. Günü testi silik çıktı obdan cesaret alırsam belki de en iyisi pzt günü kan vermek zaten normal test günü salı 5. Gün embriyosu old için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?