- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Canim hiç takma bence olacağı varsa 3 5 hiç farketmez 2. Gün embriyo su tutan bile var yeter ki Rabbim ol desinEtkileniyorum dedikce yaziyorsunuz.rica ediyorum,biz burda birbirimize kosulsuz destek olmak icin yaziyoruz.kibarca ima ettim,olmadi...
Yapma canım jeli.işlemden aonra yaptırıyorlar.Kızlar yarın transferim var,ilaçlar hep tok karna olduğu için kullanmıcam ama şu crinone jeli kullanmakımıyım?sabah on buçukta işlemim.dua etmeyi unutmayın
Canim hiç takma bence olacağı varsa 3 5 hiç farketmez 2. Gün embriyo su tutan bile var yeter ki Rabbim ol desin
Kimi dr transferden once kullandiriyor,kimisi oncesinde sakinca gormuyor.en dogru bilgiyi dr dan ogrenmelisin canim..Kızlar yarın transferim var,ilaçlar hep tok karna olduğu için kullanmıcam ama şu crinone jeli kullanmakımıyım?sabah on buçukta işlemim.dua etmeyi unutmayın
Canim takma.uce bese eger rabbim ol demisse her halukarda olur sen isini allaha birak.gerisi tevekkul bak ben.ekimde deneme.yaptim.bir arkadasla beraber benim bes gune gitti ikitane birinci kalite onun ucgunde transfer oldu o hep umudsuzdu senin olcak sansin yuksek ama.benim zor dedi onun oldu hatta tek yumurta ikizi suan 32 haftalik hamile benim.tutmadi demem oki rabbim.dilerse olur dilemesse olmaz dua edelim insallah vakti zamani gelmistir rabbim.emeginin karsiligini hayirli saglikli uzun omurlu salih evlatlar.olarak nasip etsinKızlar 3. Gün embriyosuyla hamile kalan varmı
Simdiden olumsuz dusunme lutfen..ne zaman negatifi gorursun,o zaman uzulursun...Benim de 9 yumurtadan 2si dollenmis 1ide dollenmeden bölünmüş 2 tanede n de 1i 2 çekirdek yerine 4 çekirdek olmuş 1 tanesi iyi sadece galiba muhtemelen yarın olur transfer hiç umudum kalmadı bu benim 4. Denemem bu seferde olmassa biraz zor isim
Insallah insallah..Kızlar benimde regl olmam lazım ama hiş gelicek gibi değil bide ameliyat olma ihtimalim çıktı şimdi dayanılmaz ağrilarım var ama transferide olmak istiyorum biran önce.yarın doktora gidixem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmazda hallolur hepsi transferimde olur
Valla hiç ertelenek istemiyorum transferi ama kollarımı kullanamıyorum öyle ağrilaım var geçen kızım ağlıyor kucagına alamıyorum resmen hissizleiiyor:-(Insallah insallah..
Olur insallah umutsuzluk olmaz.sen umudunu rabbime bagla gerisi gelir allahin.izniyle bak ben iki asilama.5 tup bebek amaliyatlar ama.yinede umudumu kaybetmedim allah buyuk vardir bundada bir hayir buda bizim.sinavimiz hep inanmak.lazim basarmak icin bazen insana pes etmek istiyor ama umud fisildiyor birkere daha dene diye umarim rabbim hepimizin kucagini doldurur bende temmuzda 6 ci denemeyi dusunuyorum kismet olursaBenim de 9 yumurtadan 2si dollenmis 1ide dollenmeden bölünmüş 2 tanede n de 1i 2 çekirdek yerine 4 çekirdek olmuş 1 tanesi iyi sadece galiba muhtemelen yarın olur transfer hiç umudum kalmadı bu benim 4. Denemem bu seferde olmassa biraz zor isim
Canim sen yenidenmi basladin tedaviye memorial.topiginden taniyorum.seni nur hanimin hastasiydin sendeValla hiç ertelenek istemiyorum transferi ama kollarımı kullanamıyorum öyle ağrilaım var geçen kızım ağlıyor kucagına alamıyorum resmen hissizleiiyor:-(
Yarin bi dr a git bakalim da ne diycek,sagligin icin hangisi uygunsa ona karar verirsin artik.umarim istedigin gibi gelisir..Valla hiç ertelenek istemiyorum transferi ama kollarımı kullanamıyorum öyle ağrilaım var geçen kızım ağlıyor kucagına alamıyorum resmen hissizleiiyor:-(
Ağlama lütfen. Ağladıkça kendini daha da kasarsın. Dünkü yorgunluktan ağrıyordur. Uzan biraz derin nefesler al huzurlu ol. Vücudunu gevşet. Iyi gelicek görüceksin. Agrılı yerine odaklanma.Slm günaydın kızlar
Dün çok yakın Arkadaşımın dügünü vardı sagdıcı bendim galiba çok fazla yoruldum çok ta oynadım karnım ve kasıklarım çok kötü sancılanıyor duramıyorum ağlayıp dürüyorum bebeğime bişiy olmaz inş çok kötü durumdayım şuan
Arwenn daha önce konusmustuk yine bu konuyu. Eger fazla embriyo oluşursa dr en uzun devam edebilecek olanı seçmek icin 5.günü bekliyo. 5.gün embriyosu genelde kalitelidir tamam buna dicek lafım yok. Ama senin benim gibi az embriyosu olan kişilerde seçim sansı olmadıgı icin biran önce embriyoyu en dogal ortama yani rahme koyuyorlar. Bu demek degil ki bize konulanlar kalitesiz, ya da 5.güne gitmez. Dısarda tutsa giderdi bizimkilerde muhtemelen ama az embriyo oldugundan seçim sansımız olmadıgından erkenden aldık yavrularımızı yanımıza. Ben burda kimsenin kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. En yakınlarımızla konusamadıklarımızı burda beraber konusuyoruz. Aklımıza ilk gelen felaket teorisini buraya yazdığımız anda, en kücük ihtimale umudunu bağlamış insanları üzüyoruz.Insallah insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?