Benim de test günüm cuma ama persembe sabah yaptirabilirim oruc konusu da netlesir boylece yani tutup tutmayacagim diye dusunuyorumBi arkadaşın 8. Günü testi silik çıktı obdan cesaret alırsam belki de en iyisi pzt günü kan vermek zaten normal test günü salı 5. Gün embriyosu old için
10. Gün dedi drum hastane 12 diyo herkeseTransferdn sonra kacinci gun test yap dedi hastane ?
Hmm 10gun iyidir ya :) 12de de insallah katlaniyor mu bakmak icin yapilir..10. Gün dedi drum hastane 12 diyo herkese
İnşallah cnm ya ilk günler yoğun adet ağrısı yaşadım şimdi ara ara diye korkuyorum umarım bebeklerim benimledirHmm 10gun iyidir ya :) 12de de insallah katlaniyor mu bakmak icin yapilir..
Bakalım benim pzt 9. Gün o gün kan testi yapıcam...inşallah yrn idrar testinde silik de olsa çıkar yaaaaBen oncekinde 9.gun kan testi yapmistim sonra 11.tekrarlamistim
Evet adet ağrısı gbi ağrı oluyo inşallah gebelik belşrtisidirgünaydın arkadaşlar. Bugün transfer günümü saymazsak 5. günüm. Gece adet sancısına benzer bi ağrıyla yataktan fırladım. Sizde de oluyor mu bu şekilde
Evet adet ağrısı gbi ağrı oluyo inşallah gebelik belşrtisidir
Ben de çok takıyorum ama hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var sabretmekten ve dua etmekten başka yol yok malesef ben bugün artk dayanamıyorum ılık bi duş alıcam..sadece bi kez saçımı yıkattım eşimeYa benim hic oyle pek bi hissiyatim yok yani ara ara hafif ama cok hafif bi kasik agrisi ama o da cok dinliyorum diye belkidebelirti aramak icin ck mu erken hani gebelik belirtisi olmasini gectim islemdn oturu herkesin ilk gunler bi agrisi bisyleri olmus neden bende yok anlamadim
Cnm naptin merak ettim aldin mi bebisleriKızlar anestezili transfer olacak benimki,sabah tutamadım afedersiniz yaptımBir bardak su içtim anestezi için sıkıntı olurmuki,işin kötüsü sıkışık da Değilim.anestezi olanlar bilgi verin lütfen
Ben sabah sabah kahvalti hazirladim ikide bir birsy lazim oluyo kalkiyorum firsat buldukca uzaniyorum birtek.. bakalim insallah nasibimizde vardir bir yanim cok umutlu sanki olacak hamileyim.insallah diue biryanimda bir okdr olmicak gibi dusunuyo ama iki tarafida dinlememeye calisiyorum.. dua ediyorum surekli onlari seviyorum benleyseler eger onlari cok sevdigimi bilsinler istiyorum:)pamukpre post: 41370784 .!.:Ben de çok takıyorum ama hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var sabretmekten ve dua etmekten başka yol yok malesef ben bugün artk dayanamıyorum ılık bi duş alıcam..sadece bi kez saçımı yıkattım eşime
Aynen aynı ben cnm :) bi ağlıyom yok heralde diye bi hayaller kuruyom... off of Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın evlerimizi bebeklerle doldursunBen sabah sabah kahvalti hazirladim ikide bir birsy lazim oluyo kalkiyorum firsat buldukca uzaniyorum birtek.. bakalim insallah nasibimizde vardir bir yanim cok umutlu sanki olacak hamileyim.insallah diue biryanimda bir okdr olmicak gibi dusunuyo ama iki tarafida dinlememeye calisiyorum.. dua ediyorum surekli onlari seviyorum benleyseler eger onlari cok sevdigimi bilsinler istiyorum:)
Aminnnn insallah yaaAynen aynı ben cnm :) bi ağlıyom yok heralde diye bi hayaller kuruyom... off of Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın evlerimizi bebeklerle doldursun
Insallah canim bol su iciuorsundur herhaldeBakalım benim pzt 9. Gün o gün kan testi yapıcam...inşallah yrn idrar testinde silik de olsa çıkar yaaaa
Kızlar canlarımm..pozitifi gördüm şükürler olsunn...kanda da baktırdık,Rabbim e şükürler olsun, inşallah devamı da gelir..
Maşallah kan testin kaç ciktiKızlar canlarımm..pozitifi gördüm şükürler olsunn...kanda da baktırdık,Rabbim e şükürler olsun, inşallah devamı da gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?