2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Bi arkadaşın 8. Günü testi silik çıktı obdan cesaret alırsam belki de en iyisi pzt günü kan vermek zaten normal test günü salı 5. Gün embriyosu old için
Benim de test günüm cuma ama persembe sabah yaptirabilirim oruc konusu da netlesir boylece yani tutup tutmayacagim diye dusunuyorum

günaydın arkadaşlar. Bugün transfer günümü saymazsak 5. günüm. Gece adet sancısına benzer bi ağrıyla yataktan fırladım. Sizde de oluyor mu bu şekilde

Ya benim hic oyle pek bi hissiyatim yok yani ara ara hafif ama cok hafif bi kasik agrisi ama o da cok dinliyorum diye belkide belirti aramak icin ck mu erken hani gebelik belirtisi olmasini gectim islemdn oturu herkesin ilk gunler bi agrisi bisyleri olmus neden bende yok anlamadim

Ben de çok takıyorum ama hiç belirtisi olmadan da hamile olanlar var sabretmekten ve dua etmekten başka yol yok malesef ben bugün artk dayanamıyorum ılık bi duş alıcam..sadece bi kez saçımı yıkattım eşime

Kızlar anestezili transfer olacak benimki,sabah tutamadım afedersiniz yaptımBir bardak su içtim anestezi için sıkıntı olurmuki,işin kötüsü sıkışık da Değilim.anestezi olanlar bilgi verin lütfen
Cnm naptin merak ettim aldin mi bebisleri

Ben sabah sabah kahvalti hazirladim ikide bir birsy lazim oluyo kalkiyorum firsat buldukca uzaniyorum birtek.. bakalim insallah nasibimizde vardir bir yanim cok umutlu sanki olacak hamileyim.insallah diue biryanimda bir okdr olmicak gibi dusunuyo ama iki tarafida dinlememeye calisiyorum.. dua ediyorum surekli onlari seviyorum benleyseler eger onlari cok sevdigimi bilsinler istiyorum:)

Aynen aynı ben cnm :) bi ağlıyom yok heralde diye bi hayaller kuruyom... off of Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın evlerimizi bebeklerle doldursun

Ya aslinda bende de hic belirti yok butun agrilarim opu dan sonra basladi . Yeni bir sey yok biraz tansiuonum dusuk galiba . Oncekinde yagli yiyeceklere karsi hassasiyet olmustu doguma kadarda surmustu. Simdi de basladi ama ilaclara baslahinca da olmustu yine hormon ilaclarindan olabilir. Banyo mevzusuda kizlar ben oncekinde 1 hafta yapmamistim hastane 24 saat sonra yapin demisti ama sacimi yikamistim okadar.valla bazi yerlerde gordum wc den sonra teharetlenmeyenler bile var su kacar enfeksiyon olur veya ortami olumsuz rtkiler diye yuh dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…