• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Öncelikle burda olan tartışmayı Admine yansıtmak ne kadar doğru??? Hiç biriniz bugüne kadar ailevi bir meselenizi burda yazıp paylaşıp yorum yapmadıkmı??? Ozman bende biri burda tedavi dışında bir ailevi meselesini yazınca şikayet edim çok ayıp hiç beklemezdim ben burda topik acıldı açılalı girip herkese elimden geldiğince yardımcı olmuşumdur kardeşimle aramda ne küfür ne hakaret geçmedi o da bende hakaret etmedik sinirle Yazılan birkaç şeyi abartıp bu sayfaya Admin Çağıran arkadaş o kendini. Bilir ben artık GİRMİYORM MADEM RHATSIZ OLDUNUZ BEN ARTIK GIRMEM HEPINIZE HAYIRLI SONUCLAR HAYIRLI TEDAVILER !!!

Senin pzt kaçıncı gün oluyo sanki aynıydı transfer günümüz salı 9. Gün transfer sonrası benim ben de test düşünüyorum innnşallah biz de pozitifi alırız
Alırız inşallah arkadaşım cumartesi oldu transfer inşallah pozitif haber werecegiz pazartesi 9. Gün allahın izni ile hersey güzel olacak :)

Canim inşallah benim de biricik kuzum bana can olur olursa mucize olur daha önce ki tedavide 2 tane Blast konuldu olmadı çünkü
Benimde iki tane 5.gün embiriyosu tutmadı:-(inşallah hayırlısıyla tutunur bu defa.
Günaydın herkese benim bugün opum var ve hem çok heycanliyim hem çok korkuyorum ilk kez yaşıyorum tüp bebek sürecini, benim hersey yolunda giderse dusuklerden dolayi Rabbimin izniyle genetik olucak ondan cok korkuuorum kaliteli olsun Yarabbim.dualarımizi eksik etmeyin. Rabbim umutla bekleyen herkese yardım etsin.Rabbim bizlerin yar ve yardımcısı olsun...
İnşallah kalıtelı olur muhtemelen vitmiştir opu ben yazana kadar.geçmiş olsun
Ya benim hic oyle pek bi hissiyatim yok yani ara ara hafif ama cok hafif bi kasik agrisi ama o da cok dinliyorum diye belkide:KK43: belirti aramak icin ck mu erken hani gebelik belirtisi olmasini gectim islemdn oturu herkesin ilk gunler bi agrisi bisyleri olmus neden bende yok anlamadim
benim kızomda ne agrım be sizim hiçbirşeyim yoktu bu negatif aldıgımdada baş dönemem miğde bulantım ve sancılaım oldu.demem o ki değiliyor canım genelleme yapmak dogru olmaz kısının kendi vücudunun verdiği tepkı ile alakalı:-

Kızlar canlarımm..pozitifi gördüm şükürler olsunn...kanda da baktırdık,Rabbim e şükürler olsun, inşallah devamı da gelir..
allah sağlıkla sıhhatle kucagına aldıgım günleride görmek nasip etsin.hayırlı olsun.

Öncelikle burda olan tartışmayı Admine yansıtmak ne kadar doğru??? Hiç biriniz bugüne kadar ailevi bir meselenizi burda yazıp paylaşıp yorum yapmadıkmı??? Ozman bende biri burda tedavi dışında bir ailevi meselesini yazınca şikayet edim çok ayıp hiç beklemezdim ben burda topik acıldı açılalı girip herkese elimden geldiğince yardımcı olmuşumdur kardeşimle aramda ne küfür ne hakaret geçmedi o da bende hakaret etmedik sinirle Yazılan birkaç şeyi abartıp bu sayfaya Admin Çağıran arkadaş o kendini. Bilir ben artık GİRMİYORM MADEM RHATSIZ OLDUNUZ BEN ARTIK GIRMEM HEPINIZE HAYIRLI SONUCLAR HAYIRLI TEDAVILER !!!
benden baska kımse yorum yazmadı adımı verebilirsin.sohbet arasında konusuyoruz meselelerimizi ama kardeş kavgamızı yok kıskandı kıskanmadı ıkı kardeş girip burda topıgı amacından şaşırtmadık.ben şikayet ettim çünkü sıkıldım bu durumdan.dikkat edersen zaten kımse olaya yorum bile yapmadı.yok bi eşin geldi beni takıp ediyor diye özel mesajların.sonra yok üyelık almıs beni takıp ediyor.haberiniz olsun ben ikinci üuelık aldım sonrada kızkardeşin.arapsaçinq döndü.en cokta bir erkeğin burda olması beni rahatsız etti.biz burda adetimizi yok bilmemneyimiz paylasıyorız eşinde bunu okıyor

Etkileniyorum dedikce yaziyorsunuz.rica ediyorum,biz burda birbirimize kosulsuz destek olmak icin yaziyoruz.kibarca ima ettim,olmadi...
Kusura bakma etkileniyorum yazdığını ben sonradan gördüm çok üzüldüm
.kötü etkiledğim,üzdüğüm içinde tekrar cevap yazmak istememiştim.ama kötü birşey demek istemedim ben o arkadaş ikisi arasında kaldığı için ona yol göstermek için yazmıştım.bunlar çok önemli olmayan ayrıntılar.Allah isterse , ol derse oluyor ne kadar düşük şanslarda bile.ben de hiç bir problem olmamasına rağmen herşey yolunda gitmesine rağmen bugün 3.kez tüp bebek deneyimimin olumsuz olduğunu öğrendim.inş.rabbim seninkini olumlu etsin.dün senin için özellikle dua ettim kötü etkilediğim için çok üzüldüm gerçekten...

Ayrıca büyük harf kullanmak bağirmak anlamına geldiği için yasak arkadasım

Sen nasıl oldun canım?
çok şükür iyiyim canım iyi olmalıyım bugün güzel haberler verdi doktorum dış gebelik belirtisi yok kan değerlerinde yavaş yavaş düşmeye başladı dedi tabi yinede kontroller devam ediyor ama bu defa tüp bebeği yapacak doktorumda kimyasalsa kanaman başlayınca 3. için tedaviye başlarız beklememize gerek yok dedi çok mutlu oldum inşallah bu birkaç gün içinde başlarsa ramazan ortası gibi kalan miniklerimide alırım Rabbimden bi mani çıkmazsa

çok şükür iyiyim canım iyi olmalıyım bugün güzel haberler verdi doktorum dış gebelik belirtisi yok kan değerlerinde yavaş yavaş düşmeye başladı dedi tabi yinede kontroller devam ediyor ama bu defa tüp bebeği yapacak doktorumda kimyasalsa kanaman başlayınca 3. için tedaviye başlarız beklememize gerek yok dedi çok mutlu oldum inşallah bu birkaç gün içinde başlarsa ramazan ortası gibi kalan miniklerimide alırım Rabbimden bi mani çıkmazsa
Benimde öyle oldu işte geçen ay adet oldum negatiften aonra.bu ay adet olursam başlıycam bugun yarın olmam lazım beklıyorum:-)beraber başlarız ne güzel

Etkileniyorum dedikce yaziyorsunuz.rica ediyorum,biz burda birbirimize kosulsuz destek olmak icin yaziyoruz.kibarca ima ettim,olmadi...
Ben kötü niyetli biri değilim özellikle insanlara ümitsizlik vermiyim diye bugünkü negatif sonucumu paylaşmayacaktım.ama benim ilk ikisi 3. Gün , bu seferki 5.gün embriyosuydu bu 3-5 çok önemli değil onun için yazmak istedim..

Back