- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Ne gbi belirtilerin olmuştuBenimde 2 tane 5.gun embriyosuydu her iki hamileligimdede 10.gun idrar testi yapmistim ve cift cizgi cok net gormustum inşallah sende guzel haberler verirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gbi belirtilerin olmuştuBenimde 2 tane 5.gun embriyosuydu her iki hamileligimdede 10.gun idrar testi yapmistim ve cift cizgi cok net gormustum inşallah sende guzel haberler verirsin :)
İnan bana bugun kardeşime anlattım o bile şaşkınlıkla dinledi.pek yorum yapmak istemiyorum.Ben bugun çok Ağladım kızkardesımı onun tahmin edemeyeceği kadar çok SEVİYORM belki ben onu yanlış anladım belki o beni ama su var ben onun yerinde olsam daha dikkatli olurdum yani ilk hamile ben olsaydım kardeşimin tedavisi iptal olsaydı DHA dikkat ederdim belki beni yanlış anlar diye cunku o günler insan gerçekten psikoloji cok bozuk oluyor normalde suan yanlış anlamayacağım bir konuyu o an yanlış anlayabiliyorum SANIRM tamamen hormonlardan . Ben Yiğenimi cok özledim kandilde MAKSUZDAN mesaj attm belki geri döner kandıl dir dedim ama dönmedi Hayırlısı olsun onu cok sevdiğimi özlediğimi söylemekten utanmıyorm be suan yemin ederim Ağlayarak yazıyorm
Ne gbi belirtilerin olmuştu
Ben varım canım 6 sene önce , sn hic dert etme 5 gün embriyosunun olup tutmayan da çok, dışarda 5 gün yasayan daha kaliteli sağlamdır belki ama belki bizimkileri biraksalar bunlarda yasar ,bir de rahim embriyo için ideal ortam dışarda yaşamayan burada yaşayacak,Kızlar 3. Gün embriyosuyla hamile kalan varmı
Var arkadasim ben. Yarin kese icin randevum var. Ben de rezerv azligi var. 2 tedavi de birer yumurta toplandi ama dollenmedi, bu sefer 4 toplandi 4 dollendi 3. Gune 3 tane geldi. Ben dr a biraktim hic 5. Gune gelmedi beklemecik diye dert etmedim. Sen de dert etme 3-5 farketmez dr ne derse onu yap Allaha birak otesini. Benim 3.gun dondurulmus var bir tanede. Belki beklesek bunlar olmayacakti. Allah hepimizin yuzunu guldursun, bebislerin dogumunu gorelim insallah...Kızlar 3. Gün embriyosuyla hamile kalan varmı
Oyle denemez bence, 3. Gun embriyosu tutan cok kisi var. Bu konuda bir genelleme yapmamali, hic sanslari olmasa kimse 3. Gun transferi yapmazdi.Bu durumda 3.gun embriyolarinin hic sansi yok...
Ablan özelden anlattı konuyu senin konusma tarzın hiç hos değil.burasi tüp bebek topiği sizin aile sorunlarınızi dibliyor herkes sen diyorsun ablan kıskandı o diyor kardeşim kıskandı.yeter yanı.kusura bakmayında yanı.ben ne yazıgımı biliyorım2012 ocak-şubat aylarından beri üyeyim kımseyle bir polemiğim yok.tugceserdar bak arkadaşım diorsun ki konuyu bilmiyrum sonra diorsun ki nasıl kıskandı yazmış ya eleştirmede önce ne yazdığıma bak cwp verilen cwplara bile ben ablam beni kıskandı demedim.. benim bazı şeyleri saklamamı hazmedemedi dedim... ilk çocuğum tupbebek evet sakladım... bu tedaviye kendi başlamadan önce başladımm ki doktora gittiği biliordu sakladım çünkü eşimle ben bu konuyu kimseye dememe kararı aldık.. kendisinin eşi de dedi kimseye deme die dedim bana deme abla bu kötü mü?
aramızın açılması benim hamileliğimin başında gelinimizle bir olup demiş-komuş şeklinde dedikodulara katılmam neticesinde bi kaç kez atak geçirmem gereği eşim bizzat ablama' baldız bir daha kardeşine bu tarz lafları anlatma anlarısan konuşmanızı istemiyorum' die bizzat kendine dedi... ablam bana inanmak yerine geline inandı kii ben o bana yine herşeyi anlatmasına ramen hala anlatmam gelinin kendiyle ilgili ne düşündüğünü... arkadaşlar dışardan yardılama hoş değil. burda sevgili ablam yiğenlerim vs diyeceğine bir kere hayırlı olsun demeyen kendidir... ben kendinin her derdine koştumm bunu çok iyi bilir her anında ben yanındaydım...
sizle polemiğe girecek değilim ama özel konularda hele hele bilmediğiniz konularda birbirinizi gaza getirip durmayın bende 2008 den beri diğer kullanıcı adımla üyeyim sizin konuşma tarzınız maşşallah çok hoş.. neyse hepinize hayırlı bekleyişler... daha da yazmam zaten.Ablan özelden anlattı konuyu senin konusma tarzın hiç hos değil.burasi tüp bebek topiği sizin aile sorunlarınızi dibliyor herkes sen diyorsun ablan kıskandı o diyor kardeşim kıskandı.yeter yanı.kusura bakmayında yanı.ben ne yazıgımı biliyorım2012 ocak-şubat aylarından beri üyeyim kımseyle bir polemiğim yok.
) en gayet sakınım hanımefendi neden ağresiflesiyorsunuz burası yoruma açık bir platform ,yorum istemiyorsanız yazmıycaksınız anlatabıldım mı?yorum yaptiğim için herhangi bir ceza fln almıyoruz ben gayet düzgün şeyler yazdım.abla kardeş enişte maşallah hepiniz tüp bebek topiğimizi katlettiniz...amacından şaştı inşallah yetkililer kapatır konuyusizle polemiğe girecek değilim ama özel konularda hele hele bilmediğiniz konularda birbirinizi gaza getirip durmayın bende 2008 den beri diğer kullanıcı adımla üyeyim sizin konuşma tarzınız maşşallah çok hoş.. neyse hepinize hayırlı bekleyişler... daha da yazmam zaten.
Yarım saat yatırdılar canım ama daha onceki konuşmalarında yatmanın şart olMadıgını soledi Tayfun bey. Sonrası icin de günlük yaşantınıza dönünHevesle bekleyen bir şey sorucam tayfun bey transferden hemen sonra yürütüyor mu? Hastanede dinlendiriyor mu acaba? Onun zamanında bilimsel bir şey değil ama diyerek cumleye baslayip hasta kendini iyi hissetsin diye yarim veya bir saat yatiriyorlardi, simdi başkentte transferden sonra kaldırdılar , odaya gittim yürüyerek ,hemen tuvalete gidebilirsin dediler, yani 5 dk oturtmadilar bile Dr un kesin kuralı dediler, giyindim çıktım , geldiğimden beri bende etkilendim galiba öyle aksama kadar yatmadim, sadece rapor aldım evdeydim oturdum, ev topladım, yemek yaptım walla çok tuhaf hissediyorum kendimi öncekinden 3 gün yatmistim , sadece WC için kalkmıştır, öğretmenim zaten ders başı yapmistim
Cevabini merakla bekliyordum tesekkurlerYarım saat yatırdılar canım ama daha onceki konuşmalarında yatmanın şart olMadıgını soledi Tayfun bey. Sonrası icin de günlük yaşantınıza dönün
3.gun tek embriyo transfer edilmis biri olarak endiseleniyorum bu tur yorumlardan,...Oyle denemez bence, 3. Gun embriyosu tutan cok kisi var. Bu konuda bir genelleme yapmamali, hic sanslari olmasa kimse 3. Gun transferi yapmazdi.
Yoo hiç şansı yok denemez tabiki.sadece 5.gün transferin şansı daha yüksek bence.tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir.embriyoloğun karar vermesi lazım benceBu durumda 3.gun embriyolarinin hic sansi yok...
3.gun tek embriyo transfer edilmis biri olarak endiseleniyorum bu tur yorumlardan,...
size tesekkur ederim,rahatladim biraz...
Etkileniyorum dedikce yaziyorsunuz.rica ediyorum,biz burda birbirimize kosulsuz destek olmak icin yaziyoruz.kibarca ima ettim,olmadi...Yoo hiç şansı yok denemez tabiki.sadece 5.gün transferin şansı daha yüksek bence.tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir.embriyoloğun karar vermesi lazım bence