• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Canim sen yenidenmi basladin tedaviye memorial.topiginden taniyorum.seni nur hanimin hastasiydin sende
Ooo evet canım şubatta ohss oldum iptal edildi.geçen ayda negatif sonuc aldım bakalım bu ay yine baslıycam.kızımdan sonra iki olumsuzluk beni fazlasıyla üzdü:-(
Yarin bi dr a git bakalim da ne diycek,sagligin icin hangisi uygunsa ona karar verirsin artik.umarim istedigin gibi gelisir..
inşallah canım kolum için gidicem birazdan sorada duruma göre kadın dogum doktorumla konusucam

Kızlar 3. Gün emiyosuyla hamile kalan varmı
Cnm dun pek giremedim sarjim bitti sonra hikgisayardn film actik fln derken pek bakalamdim hatta suan geri sayfadan ojuya ojuya geliyorum ve bu msjini gordum neden moral bozuyosun 3.gun embriyosu transferi olan bisuru kisi var hamile olmaz olurlarmi birsuru tmm 5.gune gitmek istiyo insan ama bu 3.gunse olmicak demek asla degil hatta sans oranlari cok az artiyo okdr e sende 2tane transfer ettirisin sansini o sekilde arttirirsin rabbim ol desin cnm inanki 5 mis 3 mus bos son karar ne oldu peki?

Ooo evet canım şubatta ohss oldum iptal edildi.geçen ayda negatif sonuc aldım bakalım bu ay yine baslıycam.kızımdan sonra iki olumsuzluk beni fazlasıyla üzdü:-(
inşallah canım kolum için gidicem birazdan sorada duruma göre kadın dogum doktorumla konusucam
Bizim bu tez canlılığımız... Benim de icim kıpır kıpır oluyo tedavi bitip yenisi Başlama aralığında. Allah gönlüne göre versin canım, Allah kızını sana bağışlasın, tez zamanda kardesi de gelsin

Günaydın kızlar.bugün transferi olanlara hayırlı transferler,testi olanlara bol pozitifli bir gün diliyorum.kızlar gerçekten 2. Gün 3. Gün 5. Güne takılmayın.ol diyecek olan Allah.bence yumurtanın gün sayısından çok rahmin kabul etmesi önemli.o Yüzden Gününe takılmayın.ben de rezerv azlığı olduğundan çok az yumurta toplanıyor.bu benim 4. Denememdi ve hepsinde ya 2. Gün Yada 3. Gün transfer yapıldı ve ben 3 kez hamile kaldım.umarım bu yazı içinizi rahatlatır.Allahım da bana bu hamileliğimi sağlıkla devam ettirip kucağıma almayı nasip ettirir.tabiki siz tedavideki veya sonuç bekleyen Arkadaşlarıma da.inanıyorum bir gün hepimizin kucağı dolacak ve bu kez bebeklerimiz hakkında konuşacağız

Budu cnm artık girmez oldun sanırım topiğe ne durumdasın,dış gebelik ihtimali vardı inşallah senin için Hayırlısı olur ama arada gir de bizi merakta bırakma

Hadi kapatalim artik 3 5 olayini trakyalimisinz
yahu:)))) bak bugun bir tranaferimz birde testimz var sanirin haberler gelecek..
Buarada kizkar ben geceleri deli uyurum biraz
bu gecede uyandigimda hep kendimi abuk subuk sekillerde yakaladim insallah ters olmuyodur :/

tugceserdar .!.:
Tugce cnm once saglik insallah basit bi sorundur neden ameliyat dusundunki hemen :( bi doktora gozuk bakalim ne dick bizide haberdar et

@aysena2886 Canım o bir tanesi sana can olur emin ol benimde tedavim olumsuz gitmişti hep 14 yunurtadan 1 tanesi iileme alınmıstı fln ama bak şimdi kızım 4 yasına giricek:-)
Canim inşallah benim de biricik kuzum bana can olur olursa mucize olur daha önce ki tedavide 2 tane Blast konuldu olmadı çünkü

Günaydın herkese benim bugün opum var ve hem çok heycanliyim hem çok korkuyorum ilk kez yaşıyorum tüp bebek sürecini, benim hersey yolunda giderse dusuklerden dolayi Rabbimin izniyle genetik olucak ondan cok korkuuorum kaliteli olsun Yarabbim.dualarımizi eksik etmeyin. Rabbim umutla bekleyen herkese yardım etsin.Rabbim bizlerin yar ve yardımcısı olsun...

Olur insallah umutsuzluk olmaz.sen umudunu rabbime bagla gerisi gelir allahin.izniyle bak ben iki asilama.5 tup bebek amaliyatlar ama.yinede umudumu kaybetmedim allah buyuk vardir bundada bir hayir buda bizim.sinavimiz hep inanmak.lazim basarmak icin bazen insana pes etmek istiyor ama umud fisildiyor birkere daha dene diye umarim rabbim hepimizin kucagini doldurur bende temmuzda 6 ci denemeyi dusunuyorum kismet olursa
Canim Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin senin de iinşallah son deneme olur gerçekten başına gelmeyen bilmiyobilmiyor geçen kadının biri dedi ki ne kadar genç dduruyorsun ben cevap vermeden yanımda ki şahıs dedi ki e tabi ki dogurmamis insan ne olacak ki kız gibi duruyo sesimi çıkamadım ama kızdım sanki ben istemiyorum doğurmak allah ıslah etsin bu insanlari

[QUsena2286, post: 41369595, member: 199308"]Canim Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin senin de iinşallah son deneme olur gerçekten başına gelmeyen bilmiyobilmiyor geçen kadının biri dedi ki ne kadar genç dduruyorsun ben cevap vermeden yanımda ki şahıs dedi ki e tabi ki dogurmamis insan ne olacak ki kız gibi duruyo sesimi çıkamadım ama kızdım sanki ben istemiyorum doğurmak allah ıslah etsin bu insanlari[/QUOTE]
Ay allahim ya dedigi lafa bak en iyisini diyosun ama allaj islah etsin...

Ya kızlar benim kasiklarim sanki çürük gibi agriyor opu dan beri sizde de oluyordu, kendimi Dinleniyorum yanlış anlamayin üstüne yatamiyorum , astronot gibi yürüyorum nerdeyse

Acaba bu adet ağrısı gbi ağrılar kullandığımız ilaçlaedan mı okuyo...pek belirtim yok bklm pazartesi test ..cesaret edebilirsem yrn sabah idrar testi yapablrm

Acaba bu adet ağrısı gbi ağrılar kullandığımız ilaçlaedan mı okuyo...pek belirtim yok bklm pazartesi test ..cesaret edebilirsem yrn sabah idrar testi yapablrm
Idrar testi cikmayabiliyor aslinda bosuna gününü berbat etme derim. Acilde yapilirmi bilmiyorum dayanamazsan kan ver

Canim Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin senin de iinşallah son deneme olur gerçekten başına gelmeyen bilmiyobilmiyor geçen kadının biri dedi ki ne kadar genç dduruyorsun ben cevap vermeden yanımda ki şahıs dedi ki e tabi ki dogurmamis insan ne olacak ki kız gibi duruyo sesimi çıkamadım ama kızdım sanki ben istemiyorum doğurmak allah ıslah etsin bu insanlari
Amin insallah canim bosver kendini bilmezleri kapa kulaklarini hic duyma bile duayarsan.uzulen.sen.olursun rabbim.hepimizi goruyor

Back