2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Umarım bir terslik yoktur canım.. Dualarımız seninle ...

Kizlar aldim bebeklerimi suan yatiyorum ikisinide gordum daha dogrusu o hava kabarcigi gibi ikitane sey o an kasilmamak icin gevsemeye calismaktn hic duysalllasamadim:)
H
[QUOTE. Hadi Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin.nasıl rahat Oldumu anlatsana ben anestezi olacakmışım

Çok ayip evet en konuyu biliyorum ama bi kardeş gelip buraya ablasının oldugunu bile vile bide yaptıgı ayıbı paylasması gerçekten korkunc.ne demek kıskandı ta?o zaman sende kıskandın kardeşim allahın verdiği canı kımden saklıyoraunuz?kendi kanındakı ablandan katdeşinden mı?benim kardeşimin oglu deniyorum ben benim oglum diyorum.benim cocugum olmadi onun oldu zerre aklımdan kıskanclık geçmedi profil fotografımda da iki evladım var biri kızom diğeri kardeşimin oglu.çok üzücü ne ekerseniz onu biçersiniz.şu mübarek günlerde aklınızı basınıza alın.başiniz dara düştümü destek olucak yine birbirinizsiniz.kusura bakmayın inşallah kıtmadan anlatmısımdır

Kizlar aldim bebeklerimi suan yatiyorum ikisinide gordum daha dogrusu o hava kabarcigi gibi ikitane sey o an kasilmamak icin gevsemeye calismaktn hic duysalllasamadim:)

Allah hayırlı etsin canımm..artık bekleme vakti, sabırla, ağrısız sancısız günlerin geçiverir inşallah..

Aaaa ben de yazmistim..cok saskin ve uzgunum...

Gordun mu acaba keselerini,meraktayim...

Ay nasil sevindim anlatamam....Allah saglikla devam ettirsin canm...darisi bizim basimiza...

Gonapeptyl.. Çatlatma için kullandığım iğne
Aradığım şeyi buldum kızlar, benim transferin de 9 hazırlandı, bugün 3 gunundeyim ve gonapeptyl vurduk sabah , lucrin veya bu iğne dediler , çatlatmak iğnesi olarak mi kullanmıştır eminmisin, yumurtaliklari baskiliyor diye biliyorum

Heveslebekleyen,hani gecen gun dedin ya 6.gunumuz diye...ayni gun opu ve transfer olduk,ben sayiyorum 4.gun bugun..nasil oluyo?3.gun 5.gun emriyosu neyi degistiriyo?bugun kacinci gunumuzdeyiz...?

Kadıköy Acıbadem'de benim tedavi. Gonapeptyl i çatlama iğnesi olarak vurdurdular. Opu dan 2gün önce 2 tane vuruldum eminim. Transferden 3gün sonra yine vurulmamı istediler

Heveslebekleyen,hani gecen gun dedin ya 6.gunumuz diye...ayni gun opu ve transfer olduk,ben sayiyorum 4.gun bugun..nasil oluyo?3.gun 5.gun emriyosu neyi degistiriyo?bugun kacinci gunumuzdeyiz...?
Embriyonun 6.gününde. Biz 3.gün transfer oldugumuz için transferden 3gün sonra tutunuyo, 5.gün embriyosunda transferin ertesi günü. Blastokist dedikleri evre varya embriyonun 5.günkü hali. O günden sonraki aşamada vücuda tutunuyo. Onun icin embriyoları en fazla 5gün Lab.da büyütüyolar

Kadıköy Acıbadem'de benim tedavi. Gonapeptyl i çatlama iğnesi olarak vurdurdular. Opu dan 2gün önce 2 tane vuruldum eminim. Transferden 3gün sonra yine vurulmamı istediler
Ben adana dayım canım ovitrelle idi çatlatmak ignem, aslında yumurtaliklari baskilayip patlamasını engelliyor, kanamayı da engelliyor galiba, malum kanama düşük riskini artiriyor

Bugün 4. Günümüz yani sıkıntı yok:)
Tsk ederim..bir seyi benimle birlikte sayan varsa hayatta aklimda ytutamam.hep sorarim...bi kac gun sonra da sorabilirim yani hevesli kacinci gunumuzdwyiz diye?
bu arada usulden soruyorum var mi bi degisiklik...
benim arada belim agriyo ve goguslerim.onun disinda hic bir sey hissetmiyorum.

A bi de gece uyurken bisii oldu, testim pozitif olursa soyliycem.ben hayra yordum ama,mutlu olunca acik agizli oluyorum...her an fikrimi degistirip anlatabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…