2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

saricicek canım ben de merak ediyorum. Duydun mu kalp atışlarını miniklerin?
evet canm çok şükür bin şükür darısı en yakın zamanda sizlere inşallah ben duymadım görmedım cok baktım ama mönütör cok uzagımda ıdi doktor ısrarla nefesını tut bak surda atıyor dedı baktım baktım bısey göremedım ama doktorm gördu ya buna şkür allahım en kısa zamanda sizlere isteyen bekleyen herkese nasıp etsın su mubarek gunlerın yuzu hurmetıne her dua edısımde hepınız aklımdasınız ALLAHIM kimseyı evlatla terbıye etmesın

düşündükçe ağlıyorm canm inanamıyorm şaka gibi rüya gibi bazen rüya sanıp uyanıcam diye korkuyorm allahım sonunuda guzel eylesın

şuan asla üzülmemen gereken bir dönemdesin canım. eğer bebişlerine odaklanırsan emin ol kimse huzurunu bozamaz. birbirinizi eminim bilerek kırmamışsınızdır. allah ikinize de evlat nasip ediyor gerisinin ne önemi var. birbirnizi affedin geçin hayat çok kısa ...

Canım öyle düşünme ikizler çift yumurta olduğu için aynı zamanda olmaları imkansız genelde fark oluyor benim arkadaşın 1 haftaydi araları maşallah turp gibi doğrular sen şimdi kafanı bulandirma hiç iyi şeyler düşün iyi olsun sen hamilesin bizede dua et nolur onunda kalbi atıcak annesi sen hiç üzülme Rabbim uzun bir ömür hayırlı şekilde attirsin kalplerini

ben değil kardesıme kimseye küsemem kin beslemem o bunu cok iyi bilir kinci olamıyorm zaten ama ben cok zor bir süreç gecirdim tek basımaydım düşünün kendı öz kardesınız aynı yollardan gecmıs ona soramıyorsunuz ondan destek alamıyorsunuz brda tanımadıgınız ınsanlardan destek beklıyorsunuz yanı basınızda kanınızdan canınızdan bırı varken herneyse suan ıkımızde maşallah hamileyiz allahım sağ saglım kucagımızada verir inşallah

amin canm sizlere inan her zaman dua edıyorm burda baska topıklerde evlat dıye el acan yanan isteyen herkese allahım nasıp etsın berat kandılı günü burdakı herkese dua ettım gözyasları ıcınde allahım kimseyı evlatla terbıye etmesın şu mübarek günlerin yzü hürmetne ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VERSN AMİN

Eflatun ve saricicek arasindaki seylere cok uzuldum ben eminimki art niyet yok sadece iki tarafta hassas ve kizgin luten yapmayin Seytanin vesvesesi bunlar ben kimsenin hamileligini gizledigini yada kimsenin liskandigini dusunmuyorum bence yapmayin insanin en iyi dostu kardesidir insallah aranizdaki seytani atarsiniz

eflatun8581 saricicek kızlar çok üzüldüm.. Şu an çok hassas zamanlardasınız.. İkinizinde birbirinizi çekememe gibi bir durum olduğuna inanmıyorum bunlar hormonların oyunuu.. kardeşsiniz aynı candan aynı kandansınız.. Sakin olup, zamana bırakın birbirinizi kırmayın lütfen.. Gün geliyor neleri neleri yanlış anlıyoruz bazen duygularımıza dilimize hakim olamıyoruz.. İkinizin de içinde kötülük olduğunu düşünmüyorum şu an biribirinize sarılıp destek olacağınız zzamanlar. Benim hassas olduğum konudur kardeşim o yüzden çok çok üzüldüm yazmadan da geçemedim.. inşallah hep güzel haberlerinizi alalım...

ne kadar çok sonuç bekleyen var.. İnşallah arka arkaya güzel hayırlı haberler alırız Bende bu aya yetişirim diyordum ama maalesef hala adet olmadım. temmuza kaldı transferim sanırım.. böle adet beklemekte kötüymüş ilk defa başıma geliyoo

Kızlar lütfen benim için dua edin bugün beta hcg ti tekrarladım ne durumda diye normalde 3 kat artarken son 4 günde 2 kat bile artmamış.bi terslik var ne olur allahım bu seferde bebeişlerimi benden almasın.bugün kese için randevum vardı. Bakalım ne olacak o kadar korkuyorum ki ne olur benim için dua edin

Geçenlerde bi arkadas yazmıştı 2 kat artmamış diye. Sorun çıkmamıştı. Git bakalım Dr.a... Allah yavrularını sana bağışlasın sızı ayırmasın. Dualarımız seninle güzel haberle dön

Dualarimiz seninle canim inşallah degerlerin katlanir bebislerin seni birakmaz

Belinda 2de transfere girecekti. Kaldı yarım saat, hadi al gel yavrularını beraber bekleyelim
Dua edin bana:) suan odada bekliyorum yarin saate kdr alicaklsrmis 2 tane transfer edilck hazirlandi 5 tanede donduruldu suan bebiklerimin ilk fotograflarina bakip duruyorum:) ay nasil bana benziyo bi gorsenizyuvarlak yuzlu:

sağolun kızlar amin inşallah aramızdaki şeytan en kısa zamanda gider nazara gelmekten çok korkuyorm milletin gözü bizi yicek etrafımızda akrabalarımızda herkes patır patır doğurur bızden kucukler 4.ye hamıle onlara bısı olmaz ama bız bıraz cabuk nazar alırız oda tedavı tedavı dıye almadık hormon bırakmadık allah hepımızın yavrularını bıze bagıslasn olmayanlarada allahım en kısa zamanda su mubarek ayların yuzu hurmetıne en kısa zamanda sevındırsın

canm hakkında hayırlısı bak herseyde var bı hayır ben tedavıye nısanda basladım kısmet olmadı tedavım ıptal oldu onca ılac parası bosa gıttı gunlerce uzuldum yıprattım kendımı ama bı sonrakı ay allahım 2 mutluluk bırden verdı herseyde varmıs bı hayır ıyıkı o ay olmamıs bu aya sarkmıs dedım kendı kendıme allahımın verdıgıne verecegıne şükür inşallah son tdavın olur canm bebeklerıne en kısa sürede kavusursun
haydaaaaa canm hayırdır nerden cıktı sımdı bu hıc sorun yoktu doktormu tekrar etmenı ıstedı senmı gıttın tekar ettın kafanı karıstırma bos yere 2 defa yaptırdın test bekle keseyi görürceksn inşallah guzel haberlele gel
Dua edin bana:) suan odada bekliyorum yarin saate kdr alicaklsrmis 2 tane transfer edilck hazirlandi 5 tanede donduruldu suan bebiklerimin ilk fotograflarina bakip duruyorum:) ay nasil bana benziyo bi gorsenizyuvarlak yuzlu:
hahaha bende resmını ılk gordugumde babasına benzetmıstım nedese bırde bu anı erkek demıstım hdı al gel kuzularını hayırlı haberlerle 10gun sonra karsılsalım ınsallah

ayy belinda alemsin kız sen.:))) Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerle fel inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…