• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar lütfen benim için dua edin bugün beta hcg ti tekrarladım ne durumda diye normalde 3 kat artarken son 4 günde 2 kat bile artmamış.bi terslik var ne olur allahım bu seferde bebeişlerimi benden almasın.bugün kese için randevum vardı. Bakalım ne olacak o kadar korkuyorum ki ne olur benim için dua edin

Umarım bir terslik yoktur canım.. Dualarımız seninle ...

Kizlar aldim bebeklerimi suan yatiyorum :KK66: ikisinide gordum daha dogrusu o hava kabarcigi gibi ikitane sey o an kasilmamak icin gevsemeye calismaktn hic duysalllasamadim:)
H
[QUOTE. Hadi Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin.nasıl rahat Oldumu anlatsana ben anestezi olacakmışım

canm ablası benım ınanın hıcbırsey onun anlattıgı gıbı değil tam tersı olay bak kendısı benden once hamıle kaldı onun tum surecınde manevı hep destek oldum maddıyatım ıyı egıl maddı destek olamazdım ama manevı her turlu yanındaydm kendısı bastan berı bebegının tutunmadıgını olmadıgını dusundu bn sureklı ona destek oldum o kesesını goremedı dıye HASTANEDE YATARKEN BUAYA KULUBE GIRIP TOPIK TOPIK KIZKARDESIM KESEYI GOREMEDI DUA EDIN dıye yalvardım o an hastanede yatıyordm ben pankreastan . . herneyse kendısı hamıle oldugunu ogrndı keseı gordu vs vs laf arasında bana dedıkı sen BENIM DUSUK YAPMAMI ISTERSIN SUAN ALLAH BILIR DUSUK YAPSA AMA ben sebeb olmasam dıyorsundur dedı mesaj9ı duruyor bebek ısteyen kendısıne desek olan tedavıde olan bır ablaya sen benım dusuk yapmamı ıstıyorsun dersen , yıgENIMLE telefda konusurken yıgenım kardesın nerde yatıcak vs dıye muhabbet ederken kızımın kafasını karıstırıyorsn BIRDAHA KIZIMLA GORUMENI YASAKLICEM DERSE !!! ben ne yapmam lazım TUGCE SANA BILE KAC DEFA BAHSETMEDIM mı benmde yıgenım var senın kızınla yasıt dıye hatta muhabbetını ettık onu cok sevdgımı senınnnnnnnnnnnnın resmıne baktıkca onu godugumu hatta sen aralarında bıkac ay var falan demıstın sen ce ben YIGENIMI YADA YIGENLERIMI KISKANICAK BIRİMİYİM

eflatun 8581'in yazdıgı fesat kötü abla benım kızlar bugune kdar kızkardesım hakkında tek bır kötu söz yazdımmı buraya hakkında kötü bir paylasım yaptımmı? hıc yazdımmı kızkardesım hamıle ama benden kıskanıyor hamılelıgnı gözum oldugu ıcın dedımmı? bunu demeye dılım varmazdı benm o benm kızkardesım hep psikolojısı bozuk dedım hamıleılıkte dedım sadece kendını dusunen öz ablasından hamılelıgını sklayan azar deger dıye her fırsatta benı azarlayan tersleyen maddı destek oldm dıyen buralara yazan kısı benm kardesım ama ben hala hakkında ne tek kötu söz söylerım ne söyletirim aman ha yazdıklarıma ıstınaden kımse onı eleştirmesin o yazınca ben yazmak zorunda kaldım cunku ben kötu abla oldum olayın bası bundan bı oncekı sayfada olayın detayı var kımse kardesım hakkında lutfen elestırı yapmasın bana yapabılırsınız nasıl bır abla psıkolojısı bozuk dıyen olmus sadece güldüm bır seyı tek taraflı dınlememek lazım bırde benm tarafımdan dınleyın diye bı öncekı sayfada bende cvp hakkımı kullandım :KK43: sizlerden ricam kimse kırıcı elestırı yapmasın teşekkür ederim
Çok ayip evet en konuyu biliyorum ama bi kardeş gelip buraya ablasının oldugunu bile vile bide yaptıgı ayıbı paylasması gerçekten korkunc.ne demek kıskandı ta?o zaman sende kıskandın kardeşim allahın verdiği canı kımden saklıyoraunuz?kendi kanındakı ablandan katdeşinden mı?benim kardeşimin oglu deniyorum ben benim oglum diyorum.benim cocugum olmadi onun oldu zerre aklımdan kıskanclık geçmedi profil fotografımda da iki evladım var biri kızom diğeri kardeşimin oglu.çok üzücü ne ekerseniz onu biçersiniz.şu mübarek günlerde aklınızı basınıza alın.başiniz dara düştümü destek olucak yine birbirinizsiniz.kusura bakmayın inşallah kıtmadan anlatmısımdır

Kizlar aldim bebeklerimi suan yatiyorum :KK66: ikisinide gordum daha dogrusu o hava kabarcigi gibi ikitane sey o an kasilmamak icin gevsemeye calismaktn hic duysalllasamadim:)

Allah hayırlı etsin canımm..artık bekleme vakti, sabırla, ağrısız sancısız günlerin geçiverir inşallah..

Çok ayip evet en konuyu biliyorum ama bi kardeş gelip buraya ablasının oldugunu bile vile bide yaptıgı ayıbı paylasması gerçekten korkunc.ne demek kıskandı ta?o zaman sende kıskandın kardeşim allahın verdiği canı kımden saklıyoraunuz?kendi kanındakı ablandan katdeşinden mı?benim kardeşimin oglu deniyorum ben benim oglum diyorum.benim cocugum olmadi onun oldu zerre aklımdan kıskanclık geçmedi profil fotografımda da iki evladım var biri kızom diğeri kardeşimin oglu.çok üzücü ne ekerseniz onu biçersiniz.şu mübarek günlerde aklınızı basınıza alın.başiniz dara düştümü destek olucak yine birbirinizsiniz.kusura bakmayın inşallah kıtmadan anlatmısımdır
Aaaa ben de yazmistim..cok saskin ve uzgunum...

Kızlar lütfen benim için dua edin bugün beta hcg ti tekrarladım ne durumda diye normalde 3 kat artarken son 4 günde 2 kat bile artmamış.bi terslik var ne olur allahım bu seferde bebeişlerimi benden almasın.bugün kese için randevum vardı. Bakalım ne olacak o kadar korkuyorum ki ne olur benim için dua edin
Gordun mu acaba keselerini,meraktayim...

evet canm çok şükür bin şükür darısı en yakın zamanda sizlere inşallah ben duymadım görmedım cok baktım ama mönütör cok uzagımda ıdi doktor ısrarla nefesını tut bak surda atıyor dedı baktım baktım bısey göremedım ama doktorm gördu ya buna şkür :nazar: allahım en kısa zamanda sizlere isteyen bekleyen herkese nasıp etsın su mubarek gunlerın yuzu hurmetıne her dua edısımde hepınız aklımdasınız ALLAHIM kimseyı evlatla terbıye etmesın
Ay nasil sevindim anlatamam....Allah saglikla devam ettirsin canm...darisi bizim basimiza...

Gonapeptyl.. Çatlatma için kullandığım iğne
Aradığım şeyi buldum kızlar, benim transferin de 9 hazırlandı, bugün 3 gunundeyim ve gonapeptyl vurduk sabah , lucrin veya bu iğne dediler , çatlatmak iğnesi olarak mi kullanmıştır eminmisin, yumurtaliklari baskiliyor diye biliyorum

Heveslebekleyen,hani gecen gun dedin ya 6.gunumuz diye...ayni gun opu ve transfer olduk,ben sayiyorum 4.gun bugun..nasil oluyo?3.gun 5.gun emriyosu neyi degistiriyo?bugun kacinci gunumuzdeyiz...?

Aradığım şeyi buldum kızlar, benim transferin de 9 hazırlandı, bugün 3 gunundeyim ve gonapeptyl vurduk sabah , lucrin veya bu iğne dediler , çatlatmak iğnesi olarak mi kullanmıştır eminmisin, yumurtaliklari baskiliyor diye biliyorum
Kadıköy Acıbadem'de benim tedavi. Gonapeptyl i çatlama iğnesi olarak vurdurdular. Opu dan 2gün önce 2 tane vuruldum eminim. Transferden 3gün sonra yine vurulmamı istediler

Heveslebekleyen,hani gecen gun dedin ya 6.gunumuz diye...ayni gun opu ve transfer olduk,ben sayiyorum 4.gun bugun..nasil oluyo?3.gun 5.gun emriyosu neyi degistiriyo?bugun kacinci gunumuzdeyiz...?
Embriyonun 6.gününde. Biz 3.gün transfer oldugumuz için transferden 3gün sonra tutunuyo, 5.gün embriyosunda transferin ertesi günü. Blastokist dedikleri evre varya embriyonun 5.günkü hali. O günden sonraki aşamada vücuda tutunuyo. Onun icin embriyoları en fazla 5gün Lab.da büyütüyolar

Kadıköy Acıbadem'de benim tedavi. Gonapeptyl i çatlama iğnesi olarak vurdurdular. Opu dan 2gün önce 2 tane vuruldum eminim. Transferden 3gün sonra yine vurulmamı istediler
Ben adana dayım canım ovitrelle idi çatlatmak ignem, aslında yumurtaliklari baskilayip patlamasını engelliyor, kanamayı da engelliyor galiba, malum kanama düşük riskini artiriyor

Bugün 4. Günümüz yani sıkıntı yok:)
Tsk ederim..bir seyi benimle birlikte sayan varsa hayatta aklimda ytutamam.hep sorarim...bi kac gun sonra da sorabilirim yani hevesli kacinci gunumuzdwyiz diye?
bu arada usulden soruyorum var mi bi degisiklik...
benim arada belim agriyo ve goguslerim.onun disinda hic bir sey hissetmiyorum.

A bi de gece uyurken bisii oldu, testim pozitif olursa soyliycem.ben hayra yordum ama,mutlu olunca acik agizli oluyorum...her an fikrimi degistirip anlatabilirim...

Back