• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

MERHALAR BENDE DÜN GECE ÇOK ZOR BİR GEBE GEÇİRDİM AMA SADECE DÜN GECE DEĞİL HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ SEBEPSİZ YERE BENİ SUÇLAYAN BİR ABLAM VAR DÜNDE KRİZ GEÇİDİ SEBEBİ BENİM HAMİLELİMİN İKİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ... HALBUKİ BEN ONUN GEBELİĞİ İÇİN MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜÜ DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ DUALAR ETTİM İSTEDİM AMA BENİ ÇOK KIRDIĞI VE ÜZDÜĞÜ İÇİN UZAK KALDIM DUN DE BANA MSJLAR YAĞDIRIRKEN YALANCILIKLA SUÇLARKEN O BANA BENİM BEBEĞİM İKİZ DEREN BEN ONA HAYIRLI OLSUN DİORUM AMA BANA BUNU BİLE DEMİYOR... ARKADAŞLAR TOPLAM 4 YUMURTAM TOPLANDII 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ VE TRANSVER DK LARINDA ANESTEZİ UZMANIYLA SORUN YAŞADIM VE MERKEZDEN AĞLAYARAK ÇIKTIMM ERTESİ GUNU MERKEZ 1200 LİRA KARŞIĞI KALAN 1 EMRİOMU DONDURULABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN SÜPHEYLE BAKTI DİĞER EMRİO NERDE ACABA DİE AMA BİLMİYORDUM ÇİFT TRANSVER OLDUĞUMU VE İKİZ GEBELİK SUPRİZ OLDU... KIZIMDA DA İKİZ BAŞLAMIŞTI BİRİ KENDİĞİNDEN SONLANDI BUNDA DA BEKLEYİP AÇIKLAMA İHTİYACI DUYDUM ŞUAN BUNU DEDİM DİE GÖRUNUYORDUR BENDE YENİ HAMİLEYİM NEDEN SUÇLANIYORUM BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.. ANLIYACAĞINIZ STRESTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞSANIZ DA SİZİ Bİ ŞEKİLDE GELİP BULUYOR KALBİM TEMİZ KÖTÜLÜK İSTEMEM ŞUAN YİĞENİM OLACAK DİE SEVİNİRİM GELİNİMİZLE ARAMDA ABLAMI MUDAFA ETTİĞİM İÇİN AÇIK ABLAM KUSMEDİ TABİİ ŞUAN GELİNİMİZ HAMİLE KALSA ONA BİLE SEVİNİRİM.. ALLAHIM İSTEYEN EVLAD KIYMETİ BİLECEK HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ( AMİN)
SEVGİLER....
madem yazdın bende yazayım evet bana manevı destek oldun ama emın ol allahım ksmet ederse ilk fırsata bırkac ay ıcınde sana bır kurus borc bırakmıcem , manevı destek hıc olmadın ben senın her zaman yanında oldum olmak ıstedım yıgenımın sesıne hasret kaldım enıstesıyle bırlıkte hayalını sevdık vıdeolarını ızledk sen hamıl oldugun andan ıtıbare hamılelıgınde gözum oldugunu söyledın?? hata bana attıgın sms duruyor benm dusuk yapmamı ıstersın dıye yıgenıme laf olsun dıye ıkı laf ettm kızımla gorusmenı yasaklıcem dedın ben senın kesen gorunmedıgınde burda sor herkesee topıc topıc gezdım karından ne zaman gorunur arastırdım dua ıstedım senın bılmene gerek yok allah bılıyor ben en zor zamanlarıma kardese ıhtıyac duydum kardese ama kımse yoktu paylasıcagım derdımı anlatıcagım sorucam geldım burda hıc tanımadıgım ınsanlardan destek aldım ben te basımaydım sen gurbettesın ama ben kendı memleketımde gurbettedım , senın yazdıgın gıbı SENİN İKİZİN OLUCAK DİYE SINIR KRZI GECIRMEDIM senın benden sakladıgın ıcın gecırdım CUNKU GOZUM oldugunu sanıyordun benm olmuyor sana nazar ederm gozum kalır dıye dusunuyodun, sen ancak kendını kandırırsın, gelın gelınce gelıne benımle ılgılı okdar laf vermıssınki keske ne okdar arkamdan ataydın nede benı savunaydın gelınlede aram sandıgın kadar ıyı degıl herkesden uzagım ben kımsem yok merak etme koca sehırde yapayanlızım Allahım kımseyı evlatla terbiye etmesın cok zor bır durum sen ne dusunursen dusun allah bılıyro bacım allah bılıyor benm ne cektıgımı benı yapayanlız bıraktınız analı kızlı , ben elden oğrendım ıkız oldugunu annem halmlara soylerken ogrendım aramızda 40gün var annem senın doğum derdıne dustu hastane arıyor sevıncınden öluyor bana gelıncede sen ıkız nasıl doğurucaksın dıyor ben bısı demıcem allaha havale ettım kımse hakkında da artı nıyet beslemıyorm yıgenlerımede alah uzun saglıklı omurler versın ınsallah saglıkla kucagına alırsın Senın sandıgının tam tersi ben senın ıkız oldugunu ogrendıgımde anne bızı mıllet nazardan çatlatır dedım öylede oldu ogun catlama basladı bence 4 kuzen 2 ıkız olma sansı super bırseydı cocuklar ıcınde kuzenler ıcınde ılerıde harıka bır sey olucak tı hala olucak sen ne yaparsan yap onlar benm yıgenım buna manı olamazsın suan yıgenıme hasetım vıdeoları sevıyorm onun ınan enıstesı ve ben naıl ozledık sen sadece kendı saglıgını dusundun kendı pzıkolojını dusundun annem aslında heop bana hak verdı kızım onun psıkolojısı bozuk kızım o suan grbetrte kızım onun kusruna bakma AMA BENDE INSANIM YA BENIMDE PSIKOLOJIM BOZULUYOR BENDE AYNI hormonlrı tasıyorm benı kıme anlamadı kımse ben dun BEBEGIMIN KLP ATISINI ALDIM kendi ailemden kımseye soyleyemedm sayenızde tek basıma kaldım ama olsn allahım var yeter

Günaydınn kızlar..bugün 10. günüm ve beni korku sardı, ya negatifi görürsem..yarın ya da pazar günü test yaptırıcam..kızlar dua edin bana nolur..hayatta en korktuğum doktor kadın doğumcular ve diş doktorlarıydı..o kadar çekinerek korkarak stresle gittim ki kontrollere, Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah..

çok üzüldüm. Ama hayırlısı bıymus demekten baska çare yok.üzülme diycem ama üzülüceksin.

ablan niye böyle yapıyor anlamadım.ben yıllar sonra kızıma kavustum kardeşim benden yollar sonra evlendi adetleri düzensizdi inşallah hamile kalır diye her gece dıa ettim.niyw ablan böyle yapıyor piskolojısı mi bozuık acaba kı öyle görünüyor
canm ablası benım ınanın hıcbırsey onun anlattıgı gıbı değil tam tersı olay bak kendısı benden once hamıle kaldı onun tum surecınde manevı hep destek oldum maddıyatım ıyı egıl maddı destek olamazdım ama manevı her turlu yanındaydm kendısı bastan berı bebegının tutunmadıgını olmadıgını dusundu bn sureklı ona destek oldum o kesesını goremedı dıye HASTANEDE YATARKEN BUAYA KULUBE GIRIP TOPIK TOPIK KIZKARDESIM KESEYI GOREMEDI DUA EDIN dıye yalvardım o an hastanede yatıyordm ben pankreastan . . herneyse kendısı hamıle oldugunu ogrndı keseı gordu vs vs laf arasında bana dedıkı sen BENIM DUSUK YAPMAMI ISTERSIN SUAN ALLAH BILIR DUSUK YAPSA AMA ben sebeb olmasam dıyorsundur dedı mesaj9ı duruyor bebek ısteyen kendısıne desek olan tedavıde olan bır ablaya sen benım dusuk yapmamı ıstıyorsun dersen , yıgENIMLE telefda konusurken yıgenım kardesın nerde yatıcak vs dıye muhabbet ederken kızımın kafasını karıstırıyorsn BIRDAHA KIZIMLA GORUMENI YASAKLICEM DERSE !!! ben ne yapmam lazım TUGCE SANA BILE KAC DEFA BAHSETMEDIM mı benmde yıgenım var senın kızınla yasıt dıye hatta muhabbetını ettık onu cok sevdgımı senınnnnnnnnnnnnın resmıne baktıkca onu godugumu hatta sen aralarında bıkac ay var falan demıstın sen ce ben YIGENIMI YADA YIGENLERIMI KISKANICAK BIRİMİYİM

Günaydınn kızlar..bugün 10. günüm ve beni korku sardı, ya negatifi görürsem..yarın ya da pazar günü test yaptırıcam..kızlar dua edin bana nolur..hayatta en korktuğum doktor kadın doğumcular ve diş doktorlarıydı..o kadar çekinerek korkarak stresle gittim ki kontrollere, Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah..
canım yaa bu tedavinin en ama en zor süreci beklemek seni çok iyi anlıyorum. hatta gece dedim eşime keşke 9 kere opu yapsalar 99 kere histereskopi yapsalar ama 9 gün bekle demeseler saniyeler geçmek bilmiyor. 10. gün iyi kötü belli olur sonucun kendine daha fazla eziyet etme bence bugün ver kanını al hayırlı haberini... hele hele pazarı hiç bekleme derim

canım yaa bu tedavinin en ama en zor süreci beklemek seni çok iyi anlıyorum. hatta gece dedim eşime keşke 9 kere opu yapsalar 99 kere histereskopi yapsalar ama 9 gün bekle demeseler saniyeler geçmek bilmiyor. 10. gün iyi kötü belli olur sonucun kendine daha fazla eziyet etme bence bugün ver kanını al hayırlı haberini... hele hele pazarı hiç bekleme derim

Canım normalde 14 haziran test günüm, 5. gün embriyosuydu..eşime söz verdim o güne kadar test yapmıycam diye..sende mi gün sayıyorsun.?

Canım normalde 14 haziran test günüm, 5. gün embriyosuydu..eşime söz verdim o güne kadar test yapmıycam diye..sende mi gün sayıyorsun.?
yok ben 2 kere saydım daha önce ve gerçekten gün saymaktan nefret ediyorum. ramazandan sonra başlayacağım yeni tedavime inşallah hayırla sonuçlanır rabbim emeğinin karşılığını verir

yok ben 2 kere saydım daha önce ve gerçekten gün saymaktan nefret ediyorum. ramazandan sonra başlayacağım yeni tedavime inşallah hayırla sonuçlanır rabbim emeğinin karşılığını verir

Allah yardımcın olsun canım.. bu günlerimiz de geçer inşallah, bir kaç sene sonra çocuklarımızla kahvaltı yapıyor oluruz..:)

kızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın

geçmiş olsun benimde öyle oldu besinci gün embriyosuydu kaliteliydi güya

ben de tedaviye başladım kızlar.. bugün 3. gün. 225 unıte fostımon ve folbıol dısında bırsey kullanmıyorum. ctesı ılk kontrol.
Geçmiş olsun aynı gün başlamışız seninle benimde bugün 4.gun iğnemde yarın kontrol ben gonal f 450 300 ile başladım.

Amin cnm benim beni de korku sardı dün kötü rüya gördüm hayrolsun... ultrasonda bebek var ama dr negatif diyo offff

Amin cnm benim beni de korku sardı dün kötü rüya gördüm hayrolsun... ultrasonda bebek var ama dr negatif diyo offff

Hayrolsun canım inşallah..bir taraftan heyecan bir taraftan korku..allak bullak kafam, bi ağlıyorum bi umutla hamileymişim gibi davranıyorum..psikolojimiz bozuldu vallahi.:)

canm yarını bekleme gıt bugun test yaptır pazara tekrarlayacaksın zaten sen yıne 10.gunu ıyı beklemıssın ben sahsen 8.gun yaptırdım ve 10.gün bence bugun mubarek gunun yuzu hurmetıne git yaptır canm test

canm yarını bekleme gıt bugun test yaptır pazara tekrarlayacaksın zaten sen yıne 10.gunu ıyı beklemıssın ben sahsen 8.gun yaptırdım ve 10.gün bence bugun mubarek gunun yuzu hurmetıne git yaptır canm test

İçim içimi yiyor canım ama eşime söz verdim yapmıycam günü gelmeden diye..gel bana sor sen nasıl bekledim 10. günü, bacaklarım titriyor valla heyecandan.:)

eflatun 8581'in yazdıgı fesat kötü abla benım kızlar bugune kdar kızkardesım hakkında tek bır kötu söz yazdımmı buraya hakkında kötü bir paylasım yaptımmı? hıc yazdımmı kızkardesım hamıle ama benden kıskanıyor hamılelıgnı gözum oldugu ıcın dedımmı? bunu demeye dılım varmazdı benm o benm kızkardesım hep psikolojısı bozuk dedım hamıleılıkte dedım sadece kendını dusunen öz ablasından hamılelıgını sklayan azar deger dıye her fırsatta benı azarlayan tersleyen maddı destek oldm dıyen buralara yazan kısı benm kardesım ama ben hala hakkında ne tek kötu söz söylerım ne söyletirim aman ha yazdıklarıma ıstınaden kımse onı eleştirmesin o yazınca ben yazmak zorunda kaldım cunku ben kötu abla oldum olayın bası bundan bı oncekı sayfada olayın detayı var kımse kardesım hakkında lutfen elestırı yapmasın bana yapabılırsınız nasıl bır abla psıkolojısı bozuk dıyen olmus sadece güldüm bır seyı tek taraflı dınlememek lazım bırde benm tarafımdan dınleyın diye bı öncekı sayfada bende cvp hakkımı kullandım :KK43: sizlerden ricam kimse kırıcı elestırı yapmasın teşekkür ederim

Kalp atışını duydun mu canım hayırlı olsun. Daha önce yazdıklarını da okudum. Akıl vermek bize düşmez ama ikinizde hamilesiniz madem çocuklarınızın hatırına en azından kötü seyler demeyin. Neyse mevzuyu değiştireyim. Kac gün kalp atışı duyucak mıyım diye stres yaşadın duymuşsun cok sükür hadi huzurlu ol evladını üzme. Buarada 5.gün embriyosu muydu senin 8.gün test yapmışsın. Ilk sonuc kaç cıkmıstı

eflatun 8581'in yazdıgı fesat kötü abla benım kızlar bugune kdar kızkardesım hakkında tek bır kötu söz yazdımmı buraya hakkında kötü bir paylasım yaptımmı? hıc yazdımmı kızkardesım hamıle ama benden kıskanıyor hamılelıgnı gözum oldugu ıcın dedımmı? bunu demeye dılım varmazdı benm o benm kızkardesım hep psikolojısı bozuk dedım hamıleılıkte dedım sadece kendını dusunen öz ablasından hamılelıgını sklayan azar deger dıye her fırsatta benı azarlayan tersleyen maddı destek oldm dıyen buralara yazan kısı benm kardesım ama ben hala hakkında ne tek kötu söz söylerım ne söyletirim aman ha yazdıklarıma ıstınaden kımse onı eleştirmesin o yazınca ben yazmak zorunda kaldım cunku ben kötu abla oldum olayın bası bundan bı oncekı sayfada olayın detayı var kımse kardesım hakkında lutfen elestırı yapmasın bana yapabılırsınız nasıl bır abla psıkolojısı bozuk dıyen olmus sadece güldüm bır seyı tek taraflı dınlememek lazım bırde benm tarafımdan dınleyın diye bı öncekı sayfada bende cvp hakkımı kullandım :KK43: sizlerden ricam kimse kırıcı elestırı yapmasın teşekkür ederim

bence aranıza şeytan girmiş. bu mübarek günlerde küslük olmaz. oturup konuşun eğer yüzyüze konuşmazsanız uzayıp gider içinizdeki kızgınlık kırgınlık daha da büyür. bu mutlu gunlerınızı beraber geçirin. yıllar sonra çoook pişman olursunuz. insanın kardeşi gbi olamaz hiçkimse.

Kalp atışını duydun mu canım hayırlı olsun. Daha önce yazdıklarını da okudum. Akıl vermek bize düşmez ama ikinizde hamilesiniz madem çocuklarınızın hatırına en azından kötü seyler demeyin. Neyse mevzuyu değiştireyim. Kac gün kalp atışı duyucak mıyım diye stres yaşadın duymuşsun cok sükür hadi huzurlu ol evladını üzme. Buarada 5.gün embriyosu muydu senin 8.gün test yapmışsın. Ilk sonuc kaç cıkmıstı
merhaba canm evet cok şükür bin şükür ben duymadım görmedım ama doktor gördugunu söyledı banada gösterdıı bak surda kalbı atıyor dedı ama ben göremedim:) bu arada maşallah bizimde ikiz ama malum daha 2aylık bu yuzden sevınmek ıcın cok erken allahım sonunu hayır etsın , kızkardesımle olan dıyalog ıcınde anlayısla yaklasıtıgın ve yapı oldugun ıcın tesekku ederm evet ne yasanırsa yasansın onun tırnagına tas degse ben koşarım benm tas degse o kasar ama burada gelıp benı kötu abla göstermesıne kırıldm ama ben yazarm baskasına yazdrtmam evet cok sukur ıkımızde suan hamıleyıs allahtan ama ben nazar degecek dıye korkuyorm ve aılemden kımseye soylemeyı dusunmuyorm cunku herkes onun ıkız hamıle oldugunu bılıyo bene soylersem nazar bızı yer bıtırır ben saklıcem boyle karar aldım nedenıde ıkımızın saglıgı ıcın darısı sana olsn canm en kısa zmanda kesenı kalp atısını duyarsn ınsaşşah. benm 8.gün 134.10.gün 325 di canm ikiz ama bırısı 4gün geriden geliyor ve akibetı suan ıcın bellı değil

bence aranıza şeytan girmiş. bu mübarek günlerde küslük olmaz. oturup konuşun eğer yüzyüze konuşmazsanız uzayıp gider içinizdeki kızgınlık kırgınlık daha da büyür. bu mutlu gunlerınızı beraber geçirin. yıllar sonra çoook pişman olursunuz. insanın kardeşi gbi olamaz hiçkimse.
haklısın canm ben zaten hıc bı zaman ona kusmedım kı hem benı kırdı hem uzdu benım tedavım ıptal olunca kendısı pozotıf haber aldıınfan ıtıbaren benden uzak sureklı azarladı tersledı kıskandıgımı ıma etı yıgenımle konusturmama kararı verdı vs vs ben oyle oldugu halde hep annemden onu sordum hep guzel haberlerını aldım . benm yerıne kendınızı koyun kızkardesınız hamıle oldugunu ögrenıyor ve her fırsatta sızle kavga etmeye calısıyor artı se benm dusuk yapmamı ıstersın gıbısınden soylese sız napardınız bn sadece ALLAH dedım ve allahım şükür banada nasıp ettı allah ıkımızınde bebegını saglıkla kucagına versın ınşallh burda bebek hasretıyle yanan elını acıp allahtan ısteyen kımsenın duası bu mubarek gunlerın yuzu hurmetıne kabul olur ınsallah tüm kalbimle her gun dua edıyorm burdakı herkese alahım en kıs zamanda hepımızın kucagını doldursun

merhaba canm evet cok şükür bin şükür ben duymadım görmedım ama doktor gördugunu söyledı banada gösterdıı bak surda kalbı atıyor dedı ama ben göremedim:) bu arada maşallah bizimde ikiz ama malum daha 2aylık bu yuzden sevınmek ıcın cok erken allahım sonunu hayır etsın , kızkardesımle olan dıyalog ıcınde anlayısla yaklasıtıgın ve yapı oldugun ıcın tesekku ederm evet ne yasanırsa yasansın onun tırnagına tas degse ben koşarım benm tas degse o kasar ama burada gelıp benı kötu abla göstermesıne kırıldm ama ben yazarm baskasına yazdrtmam evet cok sukur ıkımızde suan hamıleyıs allahtan ama ben nazar degecek dıye korkuyorm ve aılemden kımseye soylemeyı dusunmuyorm cunku herkes onun ıkız hamıle oldugunu bılıyo bene soylersem nazar bızı yer bıtırır ben saklıcem boyle karar aldım nedenıde ıkımızın saglıgı ıcın darısı sana olsn canm en kısa zmanda kesenı kalp atısını duyarsn ınsaşşah. benm 8.gün 134.10.gün 325 di canm ikiz ama bırısı 4gün geriden geliyor ve akibetı suan ıcın bellı değil
Allah ol dediyse o da Gününe yetişir kardeşiyle bir gider Allah'ın izniyle. Bugünden sonra kendine stresli ve mutsuz olmayı yasakla lütfen. Olumsuz hicbise kalmasın aklında. Iki evladın da karnında maşallah, keyfini bozma

Back