- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
madem yazdın bende yazayım evet bana manevı destek oldun ama emın ol allahım ksmet ederse ilk fırsata bırkac ay ıcınde sana bır kurus borc bırakmıcem , manevı destek hıc olmadın ben senın her zaman yanında oldum olmak ıstedım yıgenımın sesıne hasret kaldım enıstesıyle bırlıkte hayalını sevdık vıdeolarını ızledk sen hamıl oldugun andan ıtıbare hamılelıgınde gözum oldugunu söyledın?? hata bana attıgın sms duruyor benm dusuk yapmamı ıstersın dıye yıgenıme laf olsun dıye ıkı laf ettm kızımla gorusmenı yasaklıcem dedın ben senın kesen gorunmedıgınde burda sor herkesee topıc topıc gezdım karından ne zaman gorunur arastırdım dua ıstedım senın bılmene gerek yok allah bılıyor ben en zor zamanlarıma kardese ıhtıyac duydum kardese ama kımse yoktu paylasıcagım derdımı anlatıcagım sorucam geldım burda hıc tanımadıgım ınsanlardan destek aldım ben te basımaydım sen gurbettesın ama ben kendı memleketımde gurbettedım , senın yazdıgın gıbı SENİN İKİZİN OLUCAK DİYE SINIR KRZI GECIRMEDIM senın benden sakladıgın ıcın gecırdım CUNKU GOZUM oldugunu sanıyordun benm olmuyor sana nazar ederm gozum kalır dıye dusunuyodun, sen ancak kendını kandırırsın, gelın gelınce gelıne benımle ılgılı okdar laf vermıssınki keske ne okdar arkamdan ataydın nede benı savunaydın gelınlede aram sandıgın kadar ıyı degıl herkesden uzagım ben kımsem yok merak etme koca sehırde yapayanlızım Allahım kımseyı evlatla terbiye etmesın cok zor bır durum sen ne dusunursen dusun allah bılıyro bacım allah bılıyor benm ne cektıgımı benı yapayanlız bıraktınız analı kızlı , ben elden oğrendım ıkız oldugunu annem halmlara soylerken ogrendım aramızda 40gün var annem senın doğum derdıne dustu hastane arıyor sevıncınden öluyor bana gelıncede sen ıkız nasıl doğurucaksın dıyor ben bısı demıcem allaha havale ettım kımse hakkında da artı nıyet beslemıyorm yıgenlerımede alah uzun saglıklı omurler versın ınsallah saglıkla kucagına alırsın Senın sandıgının tam tersi ben senın ıkız oldugunu ogrendıgımde anne bızı mıllet nazardan çatlatır dedım öylede oldu ogun catlama basladı bence 4 kuzen 2 ıkız olma sansı super bırseydı cocuklar ıcınde kuzenler ıcınde ılerıde harıka bır sey olucak tı hala olucak sen ne yaparsan yap onlar benm yıgenım buna manı olamazsın suan yıgenıme hasetım vıdeoları sevıyorm onun ınan enıstesı ve ben naıl ozledık sen sadece kendı saglıgını dusundun kendı pzıkolojını dusundun annem aslında heop bana hak verdı kızım onun psıkolojısı bozuk kızım o suan grbetrte kızım onun kusruna bakma AMA BENDE INSANIM YA BENIMDE PSIKOLOJIM BOZULUYOR BENDE AYNI hormonlrı tasıyorm benı kıme anlamadı kımse ben dun BEBEGIMIN KLP ATISINI ALDIM kendi ailemden kımseye soyleyemedm sayenızde tek basıma kaldım ama olsn allahım var yeterMERHALAR BENDE DÜN GECE ÇOK ZOR BİR GEBE GEÇİRDİM AMA SADECE DÜN GECE DEĞİL HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ SEBEPSİZ YERE BENİ SUÇLAYAN BİR ABLAM VAR DÜNDE KRİZ GEÇİDİ SEBEBİ BENİM HAMİLELİMİN İKİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ... HALBUKİ BEN ONUN GEBELİĞİ İÇİN MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜÜ DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ DUALAR ETTİM İSTEDİM AMA BENİ ÇOK KIRDIĞI VE ÜZDÜĞÜ İÇİN UZAK KALDIM DUN DE BANA MSJLAR YAĞDIRIRKEN YALANCILIKLA SUÇLARKEN O BANA BENİM BEBEĞİM İKİZ DEREN BEN ONA HAYIRLI OLSUN DİORUM AMA BANA BUNU BİLE DEMİYOR... ARKADAŞLAR TOPLAM 4 YUMURTAM TOPLANDII 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ VE TRANSVER DK LARINDA ANESTEZİ UZMANIYLA SORUN YAŞADIM VE MERKEZDEN AĞLAYARAK ÇIKTIMM ERTESİ GUNU MERKEZ 1200 LİRA KARŞIĞI KALAN 1 EMRİOMU DONDURULABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN SÜPHEYLE BAKTI DİĞER EMRİO NERDE ACABA DİE AMA BİLMİYORDUM ÇİFT TRANSVER OLDUĞUMU VE İKİZ GEBELİK SUPRİZ OLDU... KIZIMDA DA İKİZ BAŞLAMIŞTI BİRİ KENDİĞİNDEN SONLANDI BUNDA DA BEKLEYİP AÇIKLAMA İHTİYACI DUYDUM ŞUAN BUNU DEDİM DİE GÖRUNUYORDUR BENDE YENİ HAMİLEYİM NEDEN SUÇLANIYORUM BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.. ANLIYACAĞINIZ STRESTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞSANIZ DA SİZİ Bİ ŞEKİLDE GELİP BULUYOR KALBİM TEMİZ KÖTÜLÜK İSTEMEM ŞUAN YİĞENİM OLACAK DİE SEVİNİRİM GELİNİMİZLE ARAMDA ABLAMI MUDAFA ETTİĞİM İÇİN AÇIK ABLAM KUSMEDİ TABİİ ŞUAN GELİNİMİZ HAMİLE KALSA ONA BİLE SEVİNİRİM.. ALLAHIM İSTEYEN EVLAD KIYMETİ BİLECEK HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ( AMİN)
SEVGİLER....