Aaa çok sevindim 6 sene önce adana başkent tup bebekte görevliydi , doc tu o zaman benim oğlumun doktiruydu ya anlatamam mükemmel bir insandi, prof olacağı İstanbul gideceği konusuluyorduTayfun bey doktorum:)
Her ne olduysa hayra yor aynen.. Benim önceki pozitif tede bi belirtim olmamıştı onun icin dinlemiyorum kendimi. Sadece jel akarken beyaz katı bisekilde geliyodu bugüne kadar. Bugün jel haricinde Şeffaf ıslaklık oluşuyo devamlı camasırımdaTsk ederim..bir seyi benimle birlikte sayan varsa hayatta aklimda ytutamam.hep sorarim...bi kac gun sonra da sorabilirim yani hevesli kacinci gunumuzdwyiz diye?
bu arada usulden soruyorum var mi bi degisiklik...
benim arada belim agriyo ve goguslerim.onun disinda hic bir sey hissetmiyorum.
A bi de gece uyurken bisii oldu, testim pozitif olursa soyliycem.ben hayra yordum ama,mutlu olunca acik agizli oluyorum...her an fikrimi degistirip anlatabilirim...
Aynen cok iyi bi insan cok iyi bi doktor. 2negatifimiz var kendisiyle ona ragmen soyluyorum:)Aaa çok sevindim 6 sene önce adana başkent tup bebekte görevliydi , doc tu o zaman benim oğlumun doktiruydu ya anlatamam mükemmel bir insandi, prof olacağı İstanbul gideceği konusuluyordu
İnşallah bu defa alırsın bebeğini kucaginaAynen cok iyi bi insan cok iyi bi doktor. 2negatifimiz var kendisiyle ona ragmen soyluyorum:)
Ben de dinlemiyorum...ve jel bende de oyle okulda camasir degistiriyorum..Her ne olduysa hayra yor aynen.. Benim önceki pozitif tede bi belirtim olmamıştı onun icin dinlemiyorum kendimi. Sadece jel akarken beyaz katı bisekilde geliyodu bugüne kadar. Bugün jel haricinde Şeffaf ıslaklık oluşuyo devamlı camasırımda
gamze cnm sana gelıncede sukur cok rahat gectı hatta eskı spektlumlu muayenelerimden bıle kolay.. kı cok sksık olduğum ıcın daaha da zor olur dıye duşundum ama o an oyle bı transa geçmeye calıstımkı skma kendını rahat bırak kasma dıye kendı kendımı gevsettım bıtek su rahımı temızlıyoruz dıyolar o kısım rahatsız edıcı ama korkcak gerılck hıcbırsy yok ztn cok kısa bı ıslem bırde sukur bukez hıc kanamamda olmadı:)H
[QUOTE. Hadi Hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin.nasıl rahat Oldumu anlatsana ben anestezi olacakmışım
Belinda transfer sonrasi sondayla rahatlatmis olmalarina karsin ben de 45 dk sonra kalkip tuvalete gitmek zorunda kaldim.ama hemsireye sordum.o da bir sakincasi yok dedi.su gune kadar banyo yapmayin falan da demediler.sadece ayakta dus alin oturarak yikanmayin dediler.ben de transfer gunu ve ertesi gun dayanabildim.ondan sonra her sabah dusumu alip ciktim evden...arwen , heveslebekleyen, hosmn cok tesekkurederım dualarınız ıcın ben eve geldım bıle yalnız dayanamadım tam yarım saat bıle olmamıstıkı kalkıp tuvalete gırdım cok sksmıstım hemsırede oyle bırsey yok ınanmayın fln dıyınce dedım allaha emanet kalktım yanlış mı yaptım açama sonrasındasnda 40dakıka daha yattım sonra kalktık yürüyerek arabaya bındım geldık bılmıyorum bu ısın kuralı ne ama agır hareketlerle hareket ettım..sımdıde geldım uzandım..
gamze cnm sana gelıncede sukur cok rahat gectı hatta eskı spektlumlu muayenelerimden bıle kolay.. kı cok sksık olduğum ıcın daaha da zor olur dıye duşundum ama o an oyle bı transa geçmeye calıstımkı skma kendını rahat bırak kasma dıye kendı kendımı gevsettım bıtek su rahımı temızlıyoruz dıyolar o kısım rahatsız edıcı ama korkcak gerılck hıcbırsy yok ztn cok kısa bı ıslem bırde sukur bukez hıc kanamamda olmadı:)
arwen , heveslebekleyen, hosmn cok tesekkurederım dualarınız ıcın ben eve geldım bıle yalnız dayanamadım tam yarım saat bıle olmamıstıkı kalkıp tuvalete gırdım cok sksmıstım hemsırede oyle bırsey yok ınanmayın fln dıyınce dedım allaha emanet kalktım yanlış mı yaptım açama sonrasındasnda 40dakıka daha yattım sonra kalktık yürüyerek arabaya bındım geldık bılmıyorum bu ısın kuralı ne ama agır hareketlerle hareket ettım..sımdıde geldım uzandım..
aynen banada duşta al ıstedıgını yap dedı oyle bı kısıtlama yok dedı banada sadece ılk 2 gun daha yoğun dınlen sonra normal yaşantına don dedı ama asla sureklı yatma kalk dolaş hareket et dedı bakalım sıze eklendım bende gun saymaya başladım :) benım test gunu 21ıymıs yanı pazar ama pazara denk gelırse ctrsıde yapabılırsınz dedı ozmn 8.gun olck bana bıraz fazla kısa geldı bılemedımBelinda transfer sonrasi sondayla rahatlatmis olmalarina karsin ben de 45 dk sonra kalkip tuvalete gitmek zorunda kaldim.ama hemsireye sordum.o da bir sakincasi yok dedi.su gune kadar banyo yapmayin falan da demediler.sadece ayakta dus alin oturarak yikanmayin dediler.ben de transfer gunu ve ertesi gun dayanabildim.ondan sonra her sabah dusumu alip ciktim evden...
dımı ya ha soylee bu guruptakılerı cok sevdım yaa herkes relaks kasmak yok :)) sorun yok ozmn ztn bıraz sımdı nettende baktım dırek kaldırıyomus bıcok yer allahım ol desın yeterkı yaa..Canım sen çok bile durmuşsun, ben 20 dak. sonra tuvaletteydim..:))tabi doktor ve hemşirenin onayıyla..korkma canım, içini ferah tut..
aynen banada duşta al ıstedıgını yap dedı oyle bı kısıtlama yok dedı banada sadece ılk 2 gun daha yoğun dınlen sonra normal yaşantına don dedı ama asla sureklı yatma kalk dolaş hareket et dedı bakalım sıze eklendım bende gun saymaya başladım :) benım test gunu 21ıymıs yanı pazar ama pazara denk gelırse ctrsıde yapabılırsınz dedı ozmn 8.gun olck bana bıraz fazla kısa geldı bılemedım
dımı ya ha soylee bu guruptakılerı cok sevdım yaa herkes relaks kasmak yok :)) sorun yok ozmn ztn bıraz sımdı nettende baktım dırek kaldırıyomus bıcok yer allahım ol desın yeterkı yaa..
Evet cnm pazar gunu sabah toplanmisti yumurtam bugunde transfer edildiCanım 5. gün transferiydi senin de değil mi.?
Aynen öyle şimdi de umut doluyum :)Hayrolsun canım inşallah..bir taraftan heyecan bir taraftan korku..allak bullak kafam, bi ağlıyorum bi umutla hamileymişim gibi davranıyorum..psikolojimiz bozuldu vallahi.:)
Görüp duydugumuz kötü hikayelerden tedirgin olup kendimizce ve kontrol yapıoruz işte:) benim kuzenim istedigi ay hamile kaldı bikere kan verdi. Pozitif görünce 2. Ay giderim Dr.a dedi ve oyle yaptı.. Biz kendimizi tüketiyoruz o da yaşadıklarımızdan kaynaklanıyo. Allah evladını sana bağışlasın hic ayrılmayınDualarınız için teşekkürler kızlar.ben akılsızlık edip 3. Ve 4.testi Yaptım 9. Gün değerim 74, 11. Gün 250, 13. Gün 883 tü bugün 17. Gün tekrar yaptırıyım bakim dedim 2690 çıktı.ilk günler 3 kat çıkıp sonuncu düşük çıkınca karaları bağladım tabi.doktorumun beni gördüğündeki halini tahmin bile edemezseniz.kızlar % 66 Artış normalmiş aklınızda bulunsun ve sakın benim gibi estikçe test vermeyin.doktor Çoğul gebelik olabilir Demişti ama sadece 1 kese gözüktü.gerçi ben 4+2yîm bugün normalde 5. Haftada çağırıyorlar ama Hayırlısı.bir tane sağlıklı sıhhatli olsun da fazlasında inanın gözüm yok.allah herkese nasip etsin.insan kötü tecrübeler yaşayınca kötü düşünmeden kendini alamıyor.
Ben bugun çok Ağladım kızkardesımı onun tahmin edemeyeceği kadar çok SEVİYORM belki ben onu yanlış anladım belki o beni ama su var ben onun yerinde olsam daha dikkatli olurdum yani ilk hamile ben olsaydım kardeşimin tedavisi iptal olsaydı DHA dikkat ederdim belki beni yanlış anlar diye cunku o günler insan gerçekten psikoloji cok bozuk oluyor normalde suan yanlış anlamayacağım bir konuyu o an yanlış anlayabiliyorum SANIRM tamamen hormonlardan . Ben Yiğenimi cok özledim kandilde MAKSUZDAN mesaj attm belki geri döner kandıl dir dedim ama dönmedi Hayırlısı olsun onu cok sevdiğimi özlediğimi söylemekten utanmıyorm be suan yemin ederim Ağlayarak yazıyormÇok ayip evet en konuyu biliyorum ama bi kardeş gelip buraya ablasının oldugunu bile vile bide yaptıgı ayıbı paylasması gerçekten korkunc.ne demek kıskandı ta?o zaman sende kıskandın kardeşim allahın verdiği canı kımden saklıyoraunuz?kendi kanındakı ablandan katdeşinden mı?benim kardeşimin oglu deniyorum ben benim oglum diyorum.benim cocugum olmadi onun oldu zerre aklımdan kıskanclık geçmedi profil fotografımda da iki evladım var biri kızom diğeri kardeşimin oglu.çok üzücü ne ekerseniz onu biçersiniz.şu mübarek günlerde aklınızı basınıza alın.başiniz dara düştümü destek olucak yine birbirinizsiniz.kusura bakmayın inşallah kıtmadan anlatmısımdır
Ehh canim yaa odumuz koptu...Dualarınız için teşekkürler kızlar.ben akılsızlık edip 3. Ve 4.testi Yaptım 9. Gün değerim 74, 11. Gün 250, 13. Gün 883 tü bugün 17. Gün tekrar yaptırıyım bakim dedim 2690 çıktı.ilk günler 3 kat çıkıp sonuncu düşük çıkınca karaları bağladım tabi.doktorumun beni gördüğündeki halini tahmin bile edemezseniz.kızlar % 66 Artış normalmiş aklınızda bulunsun ve sakın benim gibi estikçe test vermeyin.doktor Çoğul gebelik olabilir Demişti ama sadece 1 kese gözüktü.gerçi ben 4+2yîm bugün normalde 5. Haftada çağırıyorlar ama Hayırlısı.bir tane sağlıklı sıhhatli olsun da fazlasında inanın gözüm yok.allah herkese nasip etsin.insan kötü tecrübeler yaşayınca kötü düşünmeden kendini alamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?