• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben bugun çok Ağladım kızkardesımı onun tahmin edemeyeceği kadar çok SEVİYORM belki ben onu yanlış anladım belki o beni ama su var ben onun yerinde olsam daha dikkatli olurdum yani ilk hamile ben olsaydım kardeşimin tedavisi iptal olsaydı DHA dikkat ederdim belki beni yanlış anlar diye cunku o günler insan gerçekten psikoloji cok bozuk oluyor normalde suan yanlış anlamayacağım bir konuyu o an yanlış anlayabiliyorum SANIRM tamamen hormonlardan . Ben Yiğenimi cok özledim kandilde MAKSUZDAN mesaj attm belki geri döner kandıl dir dedim ama dönmedi Hayırlısı olsun onu cok sevdiğimi özlediğimi söylemekten utanmıyorm be suan yemin ederim Ağlayarak yazıyorm
Canim benim uzme bebeklerini...

arwen , heveslebekleyen, hosmn cok tesekkurederım dualarınız ıcın ben eve geldım bıle yalnız dayanamadım tam yarım saat bıle olmamıstıkı kalkıp tuvalete gırdım cok sksmıstım hemsırede oyle bırsey yok ınanmayın fln dıyınce dedım allaha emanet kalktım yanlış mı yaptım açama sonrasındasnda 40dakıka daha yattım sonra kalktık yürüyerek arabaya bındım geldık bılmıyorum bu ısın kuralı ne ama agır hareketlerle hareket ettım..sımdıde geldım uzandım..

gamze cnm sana gelıncede sukur cok rahat gectı hatta eskı spektlumlu muayenelerimden bıle kolay.. kı cok sksık olduğum ıcın daaha da zor olur dıye duşundum ama o an oyle bı transa geçmeye calıstımkı skma kendını rahat bırak kasma dıye kendı kendımı gevsettım bıtek su rahımı temızlıyoruz dıyolar o kısım rahatsız edıcı ama korkcak gerılck hıcbırsy yok ztn cok kısa bı ıslem bırde sukur bukez hıc kanamamda olmadı:)
Canım Ferhat bey aradı bugün transferi yarın mı Pazartesi'mi yapalım diye sordu.4 embriyo da bölünmeye devam ediyor dedi.size bıraktım ne zaman isterseniz dedi ben şok geçirdim sizce ne farkı var 3.günle 5.günün ?senin ilk denemeydi dimi.pazartesi yaparsak doldurulacak embriyo kalmayabilir dedi hiçbişey anlamadım başından mı savdı acaba

Canım Ferhat bey aradı bugün transferi yarın mı Pazartesi'mi yapalım diye sordu.4 embriyo da bölünmeye devam ediyor dedi.size bıraktım ne zaman isterseniz dedi ben şok geçirdim sizce ne farkı var 3.günle 5.günün ?senin ilk denemeydi dimi.pazartesi yaparsak doldurulacak embriyo kalmayabilir dedi hiçbişey anlamadım başından mı savdı acaba
Yok cnm bastan savmamistir embriyo sayin suan 5 dimi? Simdi soyleki istatistiklerde embriyolarin % 40i 5.gunu gorur yaziyodu bugun okuduğum bi yazida tabi bu ortalama yani hicbiri olmeyedebilir bunu demek istemistir yani 5.gune gidersk belki donduracak embriyon kalmaz birde anne rahmi laboratuvardan cok daha iyi sonucta bunun icindir kisaca 5.gune gitmede en buyuk kriter embriyo sayisi.. kayip vermeyi goze alip alamamk

Yok cnm bastan savmamistir embriyo sayin suan 5 dimi? Simdi soyleki istatistiklerde embriyolarin % 40i 5.gunu gorur yaziyodu bugun okuduğum bi yazida tabi bu ortalama yani hicbiri olmeyedebilir bunu demek istemistir yani 5.gune gidersk belki donduracak embriyon kalmaz birde anne rahmi laboratuvardan cok daha iyi sonucta bunun icindir kisaca 5.gune gitmede en buyuk kriter embriyo sayisi.. kayip vermeyi goze alip alamamk
Yani bir iki güne sönecek olan embriyo rahimde canlı kalabilir mi,sonra ümitlenip te hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ,ya rahimde de devamı gelmez mi demek bu acaba?kafam allak bullak bizimki yeternce kaliteli değilmiki

Yani bir iki güne sönecek olan embriyo rahimddegil lı kalabilir mi,sonra ümitlenip te hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ,ya rahimde de devamı gelmez mi demek bu acaba?kafam allak bullak bizimki yeternce kaliteli değilmiki
Sanmam cnm yani laboratuvar ortami sinucta anne rahmine benzetmeye calisiyolar birebir aynisi degil birsuru 3.gun transferi olan var hamike kalan neden 3.gun oluyolar sayi az oldugu icin bu bi risk cunku 5.gune gitmek bak benim 3tanesi olmus mesela halbuki daha dun onlarda yasiyodu bence sen ferhat beyi ara ve konus siz ne onerirsinz diye bu bizim karar verebilecegimz birsy degilki sonucta

Ya kizkar cenin pozisyonunda yatabilirmiyiz? Illa sirt ustumu cok skldim simdiden ki hic sevmem boyke yatmayi

5. Güne giden embriyo daha kaliteli olmuş oluyo.3.gün transfer edilen belkide 5. Güne dayanmayacak.3.gün hepsi aynı kalıtede görünürken 5. Günde elenmiş oluyolar.okuduğum bilgilere görede embriyo 5.gün rahme ulaşıp tutunuyo dolayısıyla 5. Gün olması gereken zamanda rahimde olmuş oluyo.ama embriyonun 5.güne gidip gidemeyeceğini embriyolog anlayabilir.benimde 3.gün 4iyi kalite 5 embriyom vardı embriyolog 5.güne dayanırlar dedi iki tanesi dayandı ama en iyi iki tanesi transfer edilmiş oldu.sadece dondurmaya kalmadı bunların en az biri tutsunda o önemli değil.

Hadi bklm güzel hbr ver belirti var mı? Ben pzt ye kdr beklicem salı tam 10. Günüm

Canım valla bilemiyorum ki..kasıklarımda ara ara sancı hissediyorum, göğüslerim şişti bir de belim mi ağrıyor yoksa iğnelerin acısıyla kalçam mı anlayamıyorum.:))
Bunlar herkeste olan şeyler sanırım, pozitif sonuç alacağıma yorumlamıyorum yani..bir de o kadar çok ilaç iğne kullanıyoruz ki neremde ne var bilmiyorum tam..:)

5. Güne giden embriyo daha kaliteli olmuş oluyo.3.gün transfer edilen belkide 5. Güne dayanmayacak.3.gün hepsi aynı kalıtede görünürken 5. Günde elenmiş oluyolar.okuduğum bilgilere görede embriyo 5.gün rahme ulaşıp tutunuyo dolayısıyla 5. Gün olması gereken zamanda rahimde olmuş oluyo.ama embriyonun 5.güne gidip gidemeyeceğini embriyolog anlayabilir.benimde 3.gün 4iyi kalite 5 embriyom vardı embriyolog 5.güne dayanırlar dedi iki tanesi dayandı ama en iyi iki tanesi transfer edilmiş oldu.sadece dondurmaya kalmadı bunların en az biri tutsunda o önemli değil.

Bu durumda 3.gun embriyolarinin hic sansi yok...

İnşallahh canım, inşallah güzel haber veririm sizlere..2 tane 5. gün embriyosuydu canım, yarın 11. günüm..

Benimde 2 tane 5.gun embriyosuydu her iki hamileligimdede 10.gun idrar testi yapmistim ve cift cizgi cok net gormustum inşallah sende guzel haberler verirsin :)

Hevesle bekleyen bir şey sorucam tayfun bey transferden hemen sonra yürütüyor mu? Hastanede dinlendiriyor mu acaba? Onun zamanında bilimsel bir şey değil ama diyerek cumleye baslayip hasta kendini iyi hissetsin diye yarim veya bir saat yatiriyorlardi, simdi başkentte transferden sonra kaldırdılar , odaya gittim yürüyerek ,hemen tuvalete gidebilirsin dediler, yani 5 dk oturtmadilar bile Dr un kesin kuralı dediler, giyindim çıktım , geldiğimden beri bende etkilendim galiba öyle aksama kadar yatmadim, sadece rapor aldım evdeydim oturdum, ev topladım, yemek yaptım walla çok tuhaf hissediyorum kendimi öncekinden 3 gün yatmistim , sadece WC için kalkmıştır, öğretmenim zaten ders başı yapmistim

Back