2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Cnm bnm ya kıyamam çok iyi anlıyorum seni bnm işk transferimde öyle olmuştu kendılıgıbden düşt ve bn hemen aferinler tekrar başlamıştım pes etme lütfen rabbine sığın be diyim ki cnm inş bundan sonraki bebegin sana tutunur ve asla seni bırakmaz biliyorum çok zor belki ama kndı kendını motive et iyileştir kendini . Hakkı'na böyle hayırlı Oldugunu düşün . Psikolojini iyi tut bi sonraki transferde umutlu ol bizim tek şansımız ümitti ztb.

Hayatim bak ben de ablayim kardesimle birer yil arayla evlendik.o once davrandi.bebege gelince annem mudahil oldu ve ablanin yasi var sen bi dur bakalim dedi.ancak bir dis gebelik de gecirince ara uzamaya basladi...dedim bak kardesim bunun sirasi yok,siz de devam..bir ay once kardesim dis gebelik gecirdi.perisan oldum.hamile oldugunu ogrendigimde icim burkulmustu...bu yuzden cok sucladim kendimi..sonra dusundum ben kardesim hamile diye degil,Allahim bana neden vermiyosun diye uzulmystum.yani sezenisim kardesime degildi...cok mutlu oldum onun icin.kendmleydi kavgam...bebek beklerken o kadar yogun duygular yaşıyoruz ki...elimizde degil
hissetmemek...ama kimsenin senin yasadiklarini hakkettigini dusunmuyorum...

Oyle cnm sabahtn beri saskin ordek gibi dusunup duruyorum millette neyim var diye soruyo bilseler hayatimn nekdr onemli ozel zamanlsrini yasiyprum:)
Neden oyle dedim biliyo musun,gittigim her dr yasimdan dolayi ikiz hakkim oldugunu o kadar cok tekrarladi ki,heveslendim.ancak bir ara bi de ikiz olursa ne yapariz diye dusundum,maddi gucumuz yok,anneler gelip bakicak ve evimiz nerdeyse bir oda bir salon...hep aklimdan bunlar gecti cok istememe karsin.herkes Allah verir gayretini dedi ammaa...
sonucta Allahim bana tek yumurtaya izin verdi.bu yuzden zor bir karar.seni anliyorum...

BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN KISKANDI VS DİYEMEM AMA NEDEN GERİLİYORUM LÜTFEN ÜZME BENİ DEDİKÇE BENİ HAKETMEDİĞİM ŞEKİLDE SUÇLAMASI.. BEN HEP ONUN DESTEKÇİSİ OLDUM ONUN HAYATINDA SANKİ BEN HEP ABLAYDIMM 3 KURTAJ OLDUM EL MEMLEKETİNDEYİM YANLIZDIM HEPSİNİ TEK ATLATTIM KENDİNİN SESİ AĞLAMAKLI GELİR HASTANEDE BEN 8 SAATLİK YOLA ATLAR GİDERİM ONUN 1 KERE BİLE KÖTÜ OLDUĞUNU İSTEMEDİM TEK BİR ZAAFIM VAR ANNEM BABAM ONLARIN ÜZÜLMESİ KIRILMASI BENİ ÜZÜYOR BİR İNSAN ANNE OLMAK İSTİYORSA ANNE KIYMETİ BİLECEK ÜZMEYECEK.

Bana hastanede hemşire soyledi. Bugün vurulmam icin bi igne verdiler. Sebebini sorunca tutunma icin dedi

Tatlim bazi insanlar hep ben der...

Birkere pozitif sevincini yasayinca sonrasinda onu kaybetmek cok zor. Bende birkacayonce 18 haftalik bebegimi kaybettigimde allahim her serde bir hayir vermistir dedim. Vardir bununda bir hayri. Allahim bir gun bebegini kucagina verdiginde bunlarin hepsini unutacaksin. insallah en yakin zamanda allahin izniyle bebegine kavusacaksin. Inan ve yoluna devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…