• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

arwenn22 .!.:
Neden oyle dedim biliyo musun,gittigim her dr yasimdan dolayi ikiz hakkim oldugunu o kadar cok tekrarladi ki,heveslendim.ancak bir ara bi de ikiz olursa ne yapariz diye dusundum,maddi gucumuz yok,anneler gelip bakicak ve evimiz nerdeyse bir oda bir salon...hep aklimdan bunlar gecti cok istememe karsin.herkes Allah verir gayretini dedi ammaa...
sonucta Allahim bana tek yumurtaya izin verdi.bu yuzden zor bir karar.seni anliyorum...
Cok haklisin allaha sukurler olsun benimde esimnde isi iyi aslnda ikize bakmakta maddi anlamda zorlanmayiz ama manevi boyutu beni dusunduruyo sagliklari yetip yetememem sutum ikisinede yetermi diye ssimdiden dusunmeye basladim bunun gibi kaygilar ama simdi uzun uzun konustuk esimle doktor 1 tanede diretmezse 2 embriyo transfer edecez artik tek tutar cift tutar rabbimin lutfu.. bende tevekkul edecem artik

Cok haklisin allaha sukurler olsun benimde esimnde isi iyi aslnda ikize bakmakta maddi anlamda zorlanmayiz ama manevi boyutu beni dusunduruyo sagliklari yetip yetememem sutum ikisinede yetermi diye ssimdiden dusunmeye basladim bunun gibi kaygilar ama simdi uzun uzun konustuk esimle doktor 1 tanede diretmezse 2 embriyo transfer edecez artik tek tutar cift tutar rabbimin lutfu.. bende tevekkul edecem artik
Ben de o ikşkeme düştüm ama zaten dondurylacak başka kalmamıştı iki kaliteli blastıkisti koycam dedi dr...bundan sonrası kısmet

kızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
çok üzüldüm. Ama hayırlısı bıymus demekten baska çare yok.üzülme diycem ama üzülüceksin.

MERHALAR BENDE DÜN GECE ÇOK ZOR BİR GEBE GEÇİRDİM AMA SADECE DÜN GECE DEĞİL HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ SEBEPSİZ YERE BENİ SUÇLAYAN BİR ABLAM VAR DÜNDE KRİZ GEÇİDİ SEBEBİ BENİM HAMİLELİMİN İKİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ... HALBUKİ BEN ONUN GEBELİĞİ İÇİN MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜÜ DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ DUALAR ETTİM İSTEDİM AMA BENİ ÇOK KIRDIĞI VE ÜZDÜĞÜ İÇİN UZAK KALDIM DUN DE BANA MSJLAR YAĞDIRIRKEN YALANCILIKLA SUÇLARKEN O BANA BENİM BEBEĞİM İKİZ DEREN BEN ONA HAYIRLI OLSUN DİORUM AMA BANA BUNU BİLE DEMİYOR... ARKADAŞLAR TOPLAM 4 YUMURTAM TOPLANDII 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ VE TRANSVER DK LARINDA ANESTEZİ UZMANIYLA SORUN YAŞADIM VE MERKEZDEN AĞLAYARAK ÇIKTIMM ERTESİ GUNU MERKEZ 1200 LİRA KARŞIĞI KALAN 1 EMRİOMU DONDURULABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN SÜPHEYLE BAKTI DİĞER EMRİO NERDE ACABA DİE AMA BİLMİYORDUM ÇİFT TRANSVER OLDUĞUMU VE İKİZ GEBELİK SUPRİZ OLDU... KIZIMDA DA İKİZ BAŞLAMIŞTI BİRİ KENDİĞİNDEN SONLANDI BUNDA DA BEKLEYİP AÇIKLAMA İHTİYACI DUYDUM ŞUAN BUNU DEDİM DİE GÖRUNUYORDUR BENDE YENİ HAMİLEYİM NEDEN SUÇLANIYORUM BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.. ANLIYACAĞINIZ STRESTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞSANIZ DA SİZİ Bİ ŞEKİLDE GELİP BULUYOR KALBİM TEMİZ KÖTÜLÜK İSTEMEM ŞUAN YİĞENİM OLACAK DİE SEVİNİRİM GELİNİMİZLE ARAMDA ABLAMI MUDAFA ETTİĞİM İÇİN AÇIK ABLAM KUSMEDİ TABİİ ŞUAN GELİNİMİZ HAMİLE KALSA ONA BİLE SEVİNİRİM.. ALLAHIM İSTEYEN EVLAD KIYMETİ BİLECEK HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ( AMİN)
SEVGİLER....
ablan niye böyle yapıyor anlamadım.ben yıllar sonra kızıma kavustum kardeşim benden yollar sonra evlendi adetleri düzensizdi inşallah hamile kalır diye her gece dıa ettim.niyw ablan böyle yapıyor piskolojısı mi bozuık acaba kı öyle görünüyor

Kızlar uyuyamadim bende sorsaniz düşünmüyorum ama bi belirti de bulamadım kendimde o yüzden ne desem ne düşünsem bilmem bunu buraya neden yazıyorum onuda bilmiyorum bazen içim burkuluyor tuttu diyorum arkasından bişi oluyor yok diyorum kafam allak bullak oldu ama inanıyorum we ısrarla istiyorum dua ediyorum Rabbim nasip etsin hepimize die umarım meleğim yada meleklerim benimledir we 8 ay bırakmazlar beni we her isteyen kullarini Rabbim Darda koymasin hepimiz meleklerimizle ramazana girelim :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK48::KK48::KK48::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK53::KK16::KK53::KK16:

Kızlar uyuyamadim bende sorsaniz düşünmüyorum ama bi belirti de bulamadım kendimde o yüzden ne desem ne düşünsem bilmem bunu buraya neden yazıyorum onuda bilmiyorum bazen içim burkuluyor tuttu diyorum arkasından bişi oluyor yok diyorum kafam allak bullak oldu ama inanıyorum we ısrarla istiyorum dua ediyorum Rabbim nasip etsin hepimize die umarım meleğim yada meleklerim benimledir we 8 ay bırakmazlar beni we her isteyen kullarini Rabbim Darda koymasin hepimiz meleklerimizle ramazana girelim :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK48::KK48::KK48::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK53::KK16::KK53::KK16:
amin inşallah.. kötü bi rüya gördüm hayrolur inşallah tersi çıkar..genelde rüyalarında görenler var hamile oldugunu ben de ultrason resmi var bebekleri görüyom ama yok deniyo offfff çok üzgünüm

Kızlar uim bende sorsaniz düşünmüyorum ama bi belirti de bulamadım kendimde o yüzden ne desem ne düşünsem bilmem bunu buraya neden yazıyorum onuda bilmiyorum bazen içim burkuluyor tuttu diyorum arkasından bişi oluyor yok diyorum kafam allak bullak oldu ama inanıyorum we ısrarla istiyorum dua ediyorum Rabbim nasip etsin hepimize die umarım meleğim yada meleklerim benimledir we 8 ay bırakmazlar beni we her isteyen kullarini Rabbim Darda koymasin hepimiz meleklerimizle ramazana girelim :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK48::KK48::KK48::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK53::KK16::KK53::KK16:
Ne guzl dua etkissin oyle aminnn:) ne demistik bu grupta hep pozitif bakicaz insallah melek ya da meleklerin seninle bende bugun almaya gidicem onlari..

Ne guzl dua etkissin oyle aminnn:) ne demistik bu grupta hep pozitif bakicaz insallah melek ya da meleklerin seninle bende bugun almaya gidicem onlari..
Günaydın kızlar.. Belinda beni çok güldürdün. 5.gün embriyosu olacağı icin 9.gün yaparsın bence. Buarada sarıcicekten haber yok hala, kötü seyler düsünmek istemiyorum. Insallah güzel haberlerle döner bugün

Kızlar bi sorum daha olacak. Climara diye bi bant yapıstırıyorum kalçama 3günde bir değiştiriyorum. Duşumu değişim Gününe denk getiremedim. Gusül abdesti alırken aklıma takıldı. Sizce o bantla aldıgım abdest kabul olur mu

Kızlar bi sorum daha olacak. Climara diye bi bant yapıstırıyorum kalçama 3günde bir değiştiriyorum. Duşumu değişim Gününe denk getiremedim. Gusül abdesti alırken aklıma takıldı. Sizce o bantla aldıgım abdest kabul olur mu
Olur bence çünkü bant mecburi bi durum sayılmıyo

Selam canım. Bant değişim günüm bugün. Olmazsa bugün de giricem dusa ama cok sık suya girmek istemiyorım. Zararı olmadıgını avaz avaz Söylüyorlar ama ben yine tedirgin oluyorum:)
Günaydı n cnm :)
Bn transferden 3 gün sonra girmiştim duşa su çok ılıktı bnde korkarak yaptım ama sıcak su zararlımış. Bnm duyduğuma göre . Duşun yap sen ama ılık suyla yap . Bn hamileyim hala öyle hmn girip çıkıyorum 4 dakika sürüyo hala bnde korkuyorum

Back