- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Aynı şeyleri düşünüyoruz inş ters gitmez bişilerKızlar BUDU artık beni korkutmaya başladı .sanırım kötü giden bişeyler var
Cnm çok üzüldüm rabbim inş ferahlıgınu verir . Neden hemen Başlama şansın yok ? Bn hasta olduktan hemen sonra başladım 4 dedekızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
amin canım yani hamilelik oluşmuş olunca hemen akabinde tekrar başlamaz sanırım bide dış gebelikse zaten Allah hayır etsin sonumu ama normal bi kimyasal gebelik olup düşük yaparsam bile en az 1 ay ara verir sanırım dr keşke negatif olsaydı diyorum o kadar üzüldüm kiCnm çok üzüldüm rabbim inş ferahlıgınu verir . Neden hemen Başlama şansın yok ? Bn hasta olduktan hemen sonra başladım 4 dede
Uzuldum cnmkızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
Merhaba. ..kimine gore ilk yarimm saatte tutunuyor:))ama 6.gunu bilmiyordum tsk ederim...yine okuyunca bi hopladi yuregim...Canım selamlar.. Bugün embriyolarımızın 6.günü. Yanlış bilmiyosam bugün ya da yarın bebeklerimiz bize tutunuyo. Yapabileceğimiz bise yok ama bilincinde olmak beni cok mutlu etti, sen de bil istedim, Allah'ın izniyle kazı çalışmaları Başlıyor bugün
Allah sabir versin canim,tevekkul etmeye devam et,elbet olacak vakti saati gelince...kızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
inşallah canım ilk kez olumsuz sonucu duyunca ağzımdan çıkan şuydu Allahım sabrımı şükrümü arttır senden gelene razıyım hayırlısı buymuş benim için önceden neden ben deyip ağlamaya başlardım bu defa şükrettim Rabbim büyük inşallah birgün bende anne olacağım kimseye aratmasın hepinize dua ediyorum bu durumu kimse yaşamasın diyeAllah sabir versin canim,tevekkul etmeye devam et,elbet olacak vakti saati gelince...
evet canım Rabbim bunu yazdıysa tevekkülden başka ne gelir elden çok üzülüyorum ama asla isyan etmiyorum çünkü hep hayırlısını diledimUzuldum cnm
Uzuldum cnmtevekkul etmek neguzel bunu bilince insan acilarini daha kolay atlatiyor
Canım benim insan ne diyeceğini bilemiyor ama inan beterin beteri var.inşlh dış gebelik değildir de kimyasaldır.benimde ilk denemem kimyasal oldu çok üzüldüm ama sonraki hamileliğimde 2 bebeğimin kalbi durdu bu sefer yıkıldım dedim ki Allah daha beterlerinden saklasın. O Yüzden acını yaşa ama şükretmeyi ihmal etme.bu üzüntülerin bir mükafatı var merak etme.kucaklarımız elbet bir gün dolacakevet canım Rabbim bunu yazdıysa tevekkülden başka ne gelir elden çok üzülüyorum ama asla isyan etmiyorum çünkü hep hayırlısını diledim
çok teşekkür ederim canım burda hepiniz moral oluyorsunuz bana evet hep en kötüsünden korkuyorum çünkü her seferi daha kötü geliyor bu son olur inşallah rabbim beterini yaşatmasın kimseye bende o kadar inanıyorum ki birgün olacak Allahın izniyle inşallah bu kötü günler geride kalacakCanım benim insan ne diyeceğini bilemiyor ama inan beterin beteri var.inşlh dış gebelik değildir de kimyasaldır.benimde ilk denemem kimyasal oldu çok üzüldüm ama sonraki hamileliğimde 2 bebeğimin kalbi durdu bu sefer yıkıldım dedim ki Allah daha beterlerinden saklasın. O Yüzden acını yaşa ama şükretmeyi ihmal etme.bu üzüntülerin bir mükafatı var merak etme.kucaklarımız elbet bir gün dolacak
Merhaba. ..kimine gore ilk yarimm saatte tutunuyor:))ama 6.gunu bilmiyordum tsk ederim...yine okuyunca bi hopladi yuregim...
siskinligin disinda hic bir zahmetim yok sukur.bi de goguslerim aciyor,ara ara da belim yokluyor...soylemistim bana 20 sinde un verdiler diye ama ben 18inde idrar testi yapicam.ramazanin ilk gunu mubarek gun...20sinde de kan veririm...progestan igneyi yazdirmak icin inatlastim bu sefer de..her gun bi kadin dogumcudan randevu aliyorum.su ana kadar basarili olamadim.pes ettim:))sabsah iki hurma,aksam da ananas yiyorum..hayirlisi artik...
çok teşekkür ederim canım burda hepiniz moral oluyorsunuz bana evet hep en kötüsünden korkuyorum çünkü her seferi daha kötü geliyor bu son olur inşallah rabbim beterini yaşatmasın kimseye bende o kadar inanıyorum ki birgün olacak Allahın izniyle inşallah bu kötü günler geride kalacak
Cnm neden endise edesin 5 tane kaliteli embriyon var suan sukur.. sayi cok guzl insallah guzl guzel bolunsunlerde buyusunler:)ayy çok sevindim canım İnşallah hayırlısıyla transferin olur tutunurlar.bende aradım ferhat beyi 16 yumurtadan 10 u kaliteliymiş 5i döllenmiş,şu an 5 embriyomuz var çok şükür,diğer döllenenlerde henüz bir hareket yokmuş sonradan olursa bilmiyorum dedi.bu iyi birşey değil mi 5 embriyo?acaba ilerliyecekler mi ya çok tedirginim
Birbirine yakin bir kac kisi var,Allahim pes pese iyi haberler gostersin insallah...Test gunumuz ayni canim:)) nasil gecer ki bu gunler...
MERHALAR BENDE DÜN GECE ÇOK ZOR BİR GEBE GEÇİRDİM AMA SADECE DÜN GECE DEĞİL HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ SEBEPSİZ YERE BENİ SUÇLAYAN BİR ABLAM VAR DÜNDE KRİZ GEÇİDİ SEBEBİ BENİM HAMİLELİMİN İKİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ... HALBUKİ BEN ONUN GEBELİĞİ İÇİN MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜÜ DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ DUALAR ETTİM İSTEDİM AMA BENİ ÇOK KIRDIĞI VE ÜZDÜĞÜ İÇİN UZAK KALDIM DUN DE BANA MSJLAR YAĞDIRIRKEN YALANCILIKLA SUÇLARKEN O BANA BENİM BEBEĞİM İKİZ DEREN BEN ONA HAYIRLI OLSUN DİORUM AMA BANA BUNU BİLE DEMİYOR... ARKADAŞLAR TOPLAM 4 YUMURTAM TOPLANDII 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ VE TRANSVER DK LARINDA ANESTEZİ UZMANIYLA SORUN YAŞADIM VE MERKEZDEN AĞLAYARAK ÇIKTIMM ERTESİ GUNU MERKEZ 1200 LİRA KARŞIĞI KALAN 1 EMRİOMU DONDURULABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN SÜPHEYLE BAKTI DİĞER EMRİO NERDE ACABA DİE AMA BİLMİYORDUM ÇİFT TRANSVER OLDUĞUMU VE İKİZ GEBELİK SUPRİZ OLDU... KIZIMDA DA İKİZ BAŞLAMIŞTI BİRİ KENDİĞİNDEN SONLANDI BUNDA DA BEKLEYİP AÇIKLAMA İHTİYACI DUYDUM ŞUAN BUNU DEDİM DİE GÖRUNUYORDUR BENDE YENİ HAMİLEYİM NEDEN SUÇLANIYORUM BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.. ANLIYACAĞINIZ STRESTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞSANIZ DA SİZİ Bİ ŞEKİLDE GELİP BULUYOR KALBİM TEMİZ KÖTÜLÜK İSTEMEM ŞUAN YİĞENİM OLACAK DİE SEVİNİRİM GELİNİMİZLE ARAMDA ABLAMI MUDAFA ETTİĞİM İÇİN AÇIK ABLAM KUSMEDİ TABİİ ŞUAN GELİNİMİZ HAMİLE KALSA ONA BİLE SEVİNİRİM.. ALLAHIM İSTEYEN EVLAD KIYMETİ BİLECEK HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ( AMİN)kızlar ben çok kötüyüm dün gece en az 5 defa şiddetli kramplar girdi karnıma bacagıma internetten baktıgımda ilk 3 ay ıcınde karna gıren krap daha önce dusugunuz varsa dusuge ısare dıyor cok korkuyorm bugun doktora gıtmeyı dusunuyorm ama her an hersey duyabılırım doktordan dün ck kötu bır gece gecırdım a sinirlerim cok bozuldu kramplarda bundan dolayı oldu sanırım derdım anlatılmayacak kadar buyuk ama buna sukur tek ıstedıgım allahım bebeklerımı korusun hamılelık takvımınde bugun luk bılgılerde sınırlerımın bugunler bozuk olabılıcegı soyluyor aynı falım gıbı aynen bıldı cok gergnım ama kaldıramayacagm okdar sıkıntı yasıyorm allahım yardımcım olsun cok korkuyorm doktordan hersey duyabılırım kendımı hazırlamaya calısıyorm her olasılıga ama allah etmesın bebeklerden bırıne bırsey olmus olsun benı bu hale getırenlerı asla affetmıcem !!!!!!
Oyle cnm sabahtn beri saskin ordek gibi dusunup duruyorum millette neyim var diye soruyo bilseler hayatimn nekdr onemli ozel zamanlsrini yasiyprum:)Belindacigim,heveslebekleyene katiliyorum,ikiz oldugu kesinlestiginde hisse dusun,oyle karar ver bence....
Geçmiş olsun canım. Acının üstüne tekrar tekrar basmak istemem ama ben 2 yıla yakın kendim hamile kalamadım. Ilk tüp denemesinde test sonucu sıfırdı direkt. 2. De senin simdi yaşadığını yaşadım. İlk günler boğazıma oturdu biseler, yutkunamadım bile. Ama aradan biraz zaman geçince iyi ki direkt negatif almadım dedim. 4gün hamilelik yaşadım o Mutluluğu tattım. Simdi ki tedavimde olumlu seyler düşünürken aklıma tek gelen sey o 4 gün yataktan nekadar mutlu huzurlu kalktığım oluyo. Insallah Allah bu sefer devamının gelmesini nasip etsin diye dua ediyorum. Daha once hic hamile kalabildin mi bilmiyorum ama 4gün bile olsa o Mutluluğu yasamak bana iyi geldiamin canım yani hamilelik oluşmuş olunca hemen akabinde tekrar başlamaz sanırım bide dış gebelikse zaten Allah hayır etsin sonumu ama normal bi kimyasal gebelik olup düşük yaparsam bile en az 1 ay ara verir sanırım dr keşke negatif olsaydı diyorum o kadar üzüldüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?