Canım 5. Gün bu gün transfer günü sayılmıyor ya bende gözümü karartip yaptırabilirsem pazartesi yaptırırim inan hiç cesaretim yokkiKarnım ağrıyooo inşallah bebişler benimledir transfer gününden itibaren 6. Günüm pazar pzt test yapcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 5. Gün bu gün transfer günü sayılmıyor ya bende gözümü karartip yaptırabilirsem pazartesi yaptırırim inan hiç cesaretim yokkiKarnım ağrıyooo inşallah bebişler benimledir transfer gününden itibaren 6. Günüm pazar pzt test yapcam inşallah
Insallah tutunmuşlardır.. Sen gönlünü ferah tut. Haftasonunu bekliyoruz ozamanKarnım ağrıyooo inşallah bebişler benimledir transfer gününden itibaren 6. Günüm pazar pzt test yapcam inşallah
Karnım ağrıyooo inşallah bebişler benimledir transfer gününden itibaren 6. Günüm pazar pzt test yapcam inşallah
Aynen benim de ağrım olunca seviniyom niyese... hiç ağrısı olmayıp hamile olan var mı? Allahım olumku sonuç versin inş hepimizeCanım 5. Gün bu gün transfer günü sayılmıyor ya bende gözümü karartip yaptırabilirsem pazartesi yaptırırim inan hiç cesaretim yokki
Olsun tek olsun cnm :)Canım, benim de kasıklarım ağrıyor ama sadece sağ taraf..
Allah yardımcımız olsun ...Insallah tutunmuşlardır.. Sen gönlünü ferah tut. Haftasonunu bekliyoruz ozaman
Yarina dondurulmuslarimla transferm var Allah tum bebek isteyenlere icinde bana da nasip etsin insallah Allah kucaklarimizi doldursun[/QUO
stressiz gir transfere ben çok stresliydim negatif oldu ona bağlıyorum artık
Cok üzüldüm Rabbim herkese sonuna kadar sürecek mutluluk wersin sanada Rabbim den sabır diliyorum Rabbim ferahlık wersin inşaallahkızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
amin teşekkür ederim Allah sizlere yaşatmasınCok üzüldüm Rabbim herkese sonuna kadar sürecek mutluluk wersin sanada Rabbim den sabır diliyorum Rabbim ferahlık wersin inşaallah
Canım benim ağrım yok sadece bazen solda hassasiyet oluyor bazen de kasiklarima baskı yapio ama onlar yumurtaliklar sanırım bebekle alakali değildir inşallah tutulmuştur biri yada ikisi Rabbim den gelene amenna hayırlısı ile her isteyen anne olsunAllah yardımcımız olsun ...