• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

amin canım yani hamilelik oluşmuş olunca hemen akabinde tekrar başlamaz sanırım bide dış gebelikse zaten Allah hayır etsin sonumu ama normal bi kimyasal gebelik olup düşük yaparsam bile en az 1 ay ara verir sanırım dr keşke negatif olsaydı diyorum o kadar üzüldüm ki
Cnm bnm ya kıyamam çok iyi anlıyorum seni bnm işk transferimde öyle olmuştu kendılıgıbden düşt ve bn hemen aferinler tekrar başlamıştım pes etme lütfen rabbine sığın be diyim ki cnm inş bundan sonraki bebegin sana tutunur ve asla seni bırakmaz biliyorum çok zor belki ama kndı kendını motive et iyileştir kendini . Hakkı'na böyle hayırlı Oldugunu düşün . Psikolojini iyi tut bi sonraki transferde umutlu ol bizim tek şansımız ümitti ztb.

MERHALAR BENDE DÜN GECE ÇOK ZOR BİR GEBE GEÇİRDİM AMA SADECE DÜN GECE DEĞİL HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ SEBEPSİZ YERE BENİ SUÇLAYAN BİR ABLAM VAR DÜNDE KRİZ GEÇİDİ SEBEBİ BENİM HAMİLELİMİN İKİZ OLDUĞUNU ÖĞRENMESİ... HALBUKİ BEN ONUN GEBELİĞİ İÇİN MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜÜ DESTEKÇİSİ OLMAYA ÇALIŞTIM SÜREKLİ DUALAR ETTİM İSTEDİM AMA BENİ ÇOK KIRDIĞI VE ÜZDÜĞÜ İÇİN UZAK KALDIM DUN DE BANA MSJLAR YAĞDIRIRKEN YALANCILIKLA SUÇLARKEN O BANA BENİM BEBEĞİM İKİZ DEREN BEN ONA HAYIRLI OLSUN DİORUM AMA BANA BUNU BİLE DEMİYOR... ARKADAŞLAR TOPLAM 4 YUMURTAM TOPLANDII 3 Ü İŞLEM GÖRDÜ VE TRANSVER DK LARINDA ANESTEZİ UZMANIYLA SORUN YAŞADIM VE MERKEZDEN AĞLAYARAK ÇIKTIMM ERTESİ GUNU MERKEZ 1200 LİRA KARŞIĞI KALAN 1 EMRİOMU DONDURULABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ BEN SÜPHEYLE BAKTI DİĞER EMRİO NERDE ACABA DİE AMA BİLMİYORDUM ÇİFT TRANSVER OLDUĞUMU VE İKİZ GEBELİK SUPRİZ OLDU... KIZIMDA DA İKİZ BAŞLAMIŞTI BİRİ KENDİĞİNDEN SONLANDI BUNDA DA BEKLEYİP AÇIKLAMA İHTİYACI DUYDUM ŞUAN BUNU DEDİM DİE GÖRUNUYORDUR BENDE YENİ HAMİLEYİM NEDEN SUÇLANIYORUM BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM.. ANLIYACAĞINIZ STRESTEN UZAK KALMAYA ÇALIŞSANIZ DA SİZİ Bİ ŞEKİLDE GELİP BULUYOR KALBİM TEMİZ KÖTÜLÜK İSTEMEM ŞUAN YİĞENİM OLACAK DİE SEVİNİRİM GELİNİMİZLE ARAMDA ABLAMI MUDAFA ETTİĞİM İÇİN AÇIK ABLAM KUSMEDİ TABİİ ŞUAN GELİNİMİZ HAMİLE KALSA ONA BİLE SEVİNİRİM.. ALLAHIM İSTEYEN EVLAD KIYMETİ BİLECEK HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ( AMİN)
SEVGİLER....

Hayatim bak ben de ablayim kardesimle birer yil arayla evlendik.o once davrandi.bebege gelince annem mudahil oldu ve ablanin yasi var sen bi dur bakalim dedi.ancak bir dis gebelik de gecirince ara uzamaya basladi...dedim bak kardesim bunun sirasi yok,siz de devam..bir ay once kardesim dis gebelik gecirdi.perisan oldum.hamile oldugunu ogrendigimde icim burkulmustu...bu yuzden cok sucladim kendimi..sonra dusundum ben kardesim hamile diye degil,Allahim bana neden vermiyosun diye uzulmystum.yani sezenisim kardesime degildi...cok mutlu oldum onun icin.kendmleydi kavgam...bebek beklerken o kadar yogun duygular yaşıyoruz ki...elimizde degil
hissetmemek...ama kimsenin senin yasadiklarini hakkettigini dusunmuyorum...

Oyle cnm sabahtn beri saskin ordek gibi dusunup duruyorum millette neyim var diye soruyo bilseler hayatimn nekdr onemli ozel zamanlsrini yasiyprum:)
Neden oyle dedim biliyo musun,gittigim her dr yasimdan dolayi ikiz hakkim oldugunu o kadar cok tekrarladi ki,heveslendim.ancak bir ara bi de ikiz olursa ne yapariz diye dusundum,maddi gucumuz yok,anneler gelip bakicak ve evimiz nerdeyse bir oda bir salon...hep aklimdan bunlar gecti cok istememe karsin.herkes Allah verir gayretini dedi ammaa...
sonucta Allahim bana tek yumurtaya izin verdi.bu yuzden zor bir karar.seni anliyorum...

BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN KISKANDI VS DİYEMEM AMA NEDEN GERİLİYORUM LÜTFEN ÜZME BENİ DEDİKÇE BENİ HAKETMEDİĞİM ŞEKİLDE SUÇLAMASI.. BEN HEP ONUN DESTEKÇİSİ OLDUM ONUN HAYATINDA SANKİ BEN HEP ABLAYDIMM 3 KURTAJ OLDUM EL MEMLEKETİNDEYİM YANLIZDIM HEPSİNİ TEK ATLATTIM KENDİNİN SESİ AĞLAMAKLI GELİR HASTANEDE BEN 8 SAATLİK YOLA ATLAR GİDERİM ONUN 1 KERE BİLE KÖTÜ OLDUĞUNU İSTEMEDİM TEK BİR ZAAFIM VAR ANNEM BABAM ONLARIN ÜZÜLMESİ KIRILMASI BENİ ÜZÜYOR BİR İNSAN ANNE OLMAK İSTİYORSA ANNE KIYMETİ BİLECEK ÜZMEYECEK.

Merhaba. ..kimine gore ilk yarimm saatte tutunuyor:))ama 6.gunu bilmiyordum tsk ederim...yine okuyunca bi hopladi yuregim...
siskinligin disinda hic bir zahmetim yok sukur.bi de goguslerim aciyor,ara ara da belim yokluyor...soylemistim bana 20 sinde un verdiler diye ama ben 18inde idrar testi yapicam.ramazanin ilk gunu mubarek gun...20sinde de kan veririm...progestan igneyi yazdirmak icin inatlastim bu sefer de..her gun bi kadin dogumcudan randevu aliyorum.su ana kadar basarili olamadim.pes ettim:))sabsah iki hurma,aksam da ananas yiyorum..hayirlisi artik...
Bana hastanede hemşire soyledi. Bugün vurulmam icin bi igne verdiler. Sebebini sorunca tutunma icin dedi

BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN KISKANDI VS DİYEMEM AMA NEDEN GERİLİYORUM LÜTFEN ÜZME BENİ DEDİKÇE BENİ HAKETMEDİĞİM ŞEKİLDE SUÇLAMASI.. BEN HEP ONUN DESTEKÇİSİ OLDUM ONUN HAYATINDA SANKİ BEN HEP ABLAYDIMM 3 KURTAJ OLDUM EL MEMLEKETİNDEYİM YANLIZDIM HEPSİNİ TEK ATLATTIM KENDİNİN SESİ AĞLAMAKLI GELİR HASTANEDE BEN 8 SAATLİK YOLA ATLAR GİDERİM ONUN 1 KERE BİLE KÖTÜ OLDUĞUNU İSTEMEDİM TEK BİR ZAAFIM VAR ANNEM BABAM ONLARIN ÜZÜLMESİ KIRILMASI BENİ ÜZÜYOR BİR İNSAN ANNE OLMAK İSTİYORSA ANNE KIYMETİ BİLECEK ÜZMEYECEK.

Tatlim bazi insanlar hep ben der...

kızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın
Birkere pozitif sevincini yasayinca sonrasinda onu kaybetmek cok zor. Bende birkacayonce 18 haftalik bebegimi kaybettigimde allahim her serde bir hayir vermistir dedim. Vardir bununda bir hayri. Allahim bir gun bebegini kucagina verdiginde bunlarin hepsini unutacaksin. insallah en yakin zamanda allahin izniyle bebegine kavusacaksin. Inan ve yoluna devam et.

Back