2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ilkinde hamile kalmistim AMA sonradan dustu ozaman cok stresliydm korkuyordm da NE olcak diye suan o kadar fazla korkum stresm yok

Kan sulandirici kullaniyorm bugun farkettm ki igne yeri kirmizi kanli iz kalmis doktorumu aradm vurdurma bugun dedi yarina da transferm var insallah pihtilasma olmaz progestan ilacida vajinadan kullaniyorm oda wcde parca parca cikiyor kullanan varmi normal mi

kızlar girmeye pek vaktim olmadı maalesef bebeğim beni bıraktı şimdi dış gebelik mi onu takip ediyoruz ama dış gebelik değilse de kısa bi süre sonra düşük yapmamı bekliyoruz o kadar zor bir durum ki Rabbim kmseye yaşatmasın iki günlük sevincimin kursağımda kalacağı kimin aklına gelir keşke başta negatif görseydim ama yine de herkese güçlü görünüp tevekkül ediyorum sanırım bir kaç ay ara verir doktor tekrar hemen deneme şansımda olmaz artık erkenden sevinmek yok Allah size yaşatmasın

Cok üzüldüm Rabbim herkese sonuna kadar sürecek mutluluk wersin sanada Rabbim den sabır diliyorum Rabbim ferahlık wersin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…