2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
Cnm sakin olmaya çalış bebegin seninle inş Üzülerek sen ınu bırakmış oluyosun üzülme onu bırakmadığını hissettirme ona tabiki ederi dua cnm .

Canim insallah guzek haberlerle gel

Cnm demekki yyalnız 2si olgun cikmis digerleride ozel lab ortamında olgunlastiriliyor bi sorun yok benimde 2tanesi oyle sonradan olgunlastirilmis da dollenmis

Kızlar Nasılsıniz ben bu sabah uyandım yanlız göğüs ağrılarım başlamış moralim bozuldu kayda değer bir akıntı yok henüz transfer 4. Günü ama moralim bozulmadi değil sizle paylaşmak istedim canım sıkıldı

Canım Sıkma Can'ını.. Ben bi önceki denememde pozitif Aldım ve 1 hafta değerim arttı. O sürecte bile ne gögüs agrısı ne kasık agrısı ne de akıntım oldu. Bende içten içe hic belirti yon tutmadı kesin diye üzüldüm ama sonuc pozitifti. Daha 4.gün zaten lutfen olumsuz olma

KIZLAR HAMILE ARKDASLAR OZELIKLE BILGILERINIZI YAZARMISINIZ BANA ISTER OZEL ISTER BURDAN KACINCI DENEME HANGI MERKEZDE YAŞINIZ COGUNUZ VAR AMA OLMAYAN YAZARSA SEVINIRIM OZELDEN MESAJ GELDI LISTE ICIN DUZENLENMESINI ISTIYOR ARKDASLAR HAKLI OLARAK
Sadece hamile olanlar mi anlamadım ben kendimi yazayım dedim hamile hamile ugrasmissin die
2. Denemem
24 yaşındayım
medipol mega üniversite hastanesi
mustafa Acet doktorum

Canım saol allah razı olsun ama benim göğüs ağrısı başladı korkutan da bu çünkü adet dönemi oluyor ya

Cnm sakin olmaya çalış bebegin seninle inş Üzülerek sen ınu bırakmış oluyosun üzülme onu bırakmadığını hissettirme ona tabiki ederi dua cnm .

Canim insallah guzek haberlerle gel

Inşallah kardeşim insallah.. Sen icini ferah tut, evladına güven..
iyi ki varsınız rabbim sizlere yaşatmasın elim karnımda hep konuşuyorum onunla inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz hepinizden Allah razı olsun

iyi ki varsınız rabbim sizlere yaşatmasın elim karnımda hep konuşuyorum onunla inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz hepinizden Allah razı olsun
Bırakmaz o çok güçlü çok mücadele eden bir bebek olucak annesi çok özel bir bebek iyi düşün iyi olsun inşaallah:)

KIZLAR HAMILE ARKDASLAR OZELIKLE BILGILERINIZI YAZARMISINIZ BANA ISTER OZEL ISTER BURDAN KACINCI DENEME HANGI MERKEZDE YAŞINIZ COGUNUZ VAR AMA OLMAYAN YAZARSA SEVINIRIM OZELDEN MESAJ GELDI LISTE ICIN DUZENLENMESINI ISTIYOR ARKDASLAR HAKLI OLARAK
Özellikle hamile olanlar.hamıle olmayanları yazmıyorsunuz sanırım.

Kizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..
Ben bu dertten ameliyat olmuş biri olarak tüp bebek tedavisinde çok korkuyordum. Ama şükür hiç olmadı. Sana tavsiyem, sabahları aç olarak 1 bardak kefir iç. Eğer tadı garip geliyorsa çileklileri var, 2. Günden sonra alışır hatta seversin. Ama düzenli içmek şart.

Cnm demekki yyalnız 2si olgun cikmis digerleride ozel lab ortamında olgunlastiriliyor bi sorun yok benimde 2tanesi oyle sonradan olgunlastirilmis da dollenmis
Benim kızda sonradan olgunlastırılanlardanmıs geçenlerde doktorum söyledi ilk olgun olan tek yumurttadan olan embiriyodan değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…