- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Cnm sakin olmaya çalış bebegin seninle inş Üzülerek sen ınu bırakmış oluyosun üzülme onu bırakmadığını hissettirme ona tabiki ederi dua cnm .kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
Canim insallah guzek haberlerle gelamin canım inşallah
inşallah canım inşallah meleğim bırakmaz beni pozitifi görmek yetmiyormuş işte her sınav ayrı zor ama bulup ta kaybetme korkusu şuana kadar yaşadığım en zoru Rabbim beterini vermesin inşallah
Cnm demekki yyalnız 2si olgun cikmis digerleride ozel lab ortamında olgunlastiriliyor bi sorun yok benimde 2tanesi oyle sonradan olgunlastirilmis da dollenmisArkadaşlar size bi sorum olacak dün opu oldum bu gün aradık 9 yumurtadan 7si olgunlaşma aşamasında 2si döllendi demişler bu benim 4. Tedavi ama daha önce olgunlaşma diye bişey demediler birde yarın aramayın cuma günü arayın bilgi almak için dediler 03
İnşallah yoktur canım çünkü bu bizim 4. Deneme allah hepizinde yüzünü guldursunCnm demekki yyalnız 2si olgun cikmis digerleride ozel lab ortamında olgunlastiriliyor bi sorun yok benimde 2tanesi oyle sonradan olgunlastirilmis da dollenmis
Inşallah kardeşim insallah.. Sen icini ferah tut, evladına güven..kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
Canım Sıkma Can'ını.. Ben bi önceki denememde pozitif Aldım ve 1 hafta değerim arttı. O sürecte bile ne gögüs agrısı ne kasık agrısı ne de akıntım oldu. Bende içten içe hic belirti yon tutmadı kesin diye üzüldüm ama sonuc pozitifti. Daha 4.gün zaten lutfen olumsuz olmaKızlar Nasılsıniz ben bu sabah uyandım yanlız göğüs ağrılarım başlamış moralim bozuldu kayda değer bir akıntı yok henüz transfer 4. Günü ama moralim bozulmadi değil sizle paylaşmak istedim canım sıkıldı
Sadece hamile olanlar mi anlamadım ben kendimi yazayım dedim hamile hamile ugrasmissin dieKIZLAR HAMILE ARKDASLAR OZELIKLE BILGILERINIZI YAZARMISINIZ BANA ISTER OZEL ISTER BURDAN KACINCI DENEME HANGI MERKEZDE YAŞINIZ COGUNUZ VAR AMA OLMAYAN YAZARSA SEVINIRIM OZELDEN MESAJ GELDI LISTE ICIN DUZENLENMESINI ISTIYOR ARKDASLAR HAKLI OLARAK
Canım saol allah razı olsun ama benim göğüs ağrısı başladı korkutan da bu çünkü adet dönemi oluyor yaCanım Sıkma Can'ını.. Ben bi önceki denememde pozitif Aldım ve 1 hafta değerim arttı. O sürecte bile ne gögüs agrısı ne kasık agrısı ne de akıntım oldu. Bende içten içe hic belirti yon tutmadı kesin diye üzüldüm ama sonuc pozitifti. Daha 4.gün zaten lutfen olumsuz olma
Cnm sakin olmaya çalış bebegin seninle inş Üzülerek sen ınu bırakmış oluyosun üzülme onu bırakmadığını hissettirme ona tabiki ederi dua cnm .
Canim insallah guzek haberlerle gel
iyi ki varsınız rabbim sizlere yaşatmasın elim karnımda hep konuşuyorum onunla inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz hepinizden Allah razı olsunInşallah kardeşim insallah.. Sen icini ferah tut, evladına güven..
Bırakmaz o çok güçlü çok mücadele eden bir bebek olucak annesi çok özel bir bebek iyi düşün iyi olsun inşaallah:)iyi ki varsınız rabbim sizlere yaşatmasın elim karnımda hep konuşuyorum onunla inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz hepinizden Allah razı olsun
Aminn hangi hastanede deniyosun cnm?İnşallah yoktur canım çünkü bu bizim 4. Deneme allah hepizinde yüzünü guldursun
Memorial Şişli canım daha öncekiler de Bahçeci umut tüp bebektiAminn hangi hastanede deniyosun cnm?
Memorilin laboratuvarini cok ovuyolar icin rahat olsun gayet iyi bakiluyordur suann yumurtalarinaMemorial Şişli canım daha öncekiler de Bahçeci umut tüp bebekti
Özellikle hamile olanlar.hamıle olmayanları yazmıyorsunuz sanırım.KIZLAR HAMILE ARKDASLAR OZELIKLE BILGILERINIZI YAZARMISINIZ BANA ISTER OZEL ISTER BURDAN KACINCI DENEME HANGI MERKEZDE YAŞINIZ COGUNUZ VAR AMA OLMAYAN YAZARSA SEVINIRIM OZELDEN MESAJ GELDI LISTE ICIN DUZENLENMESINI ISTIYOR ARKDASLAR HAKLI OLARAK
Ben bu dertten ameliyat olmuş biri olarak tüp bebek tedavisinde çok korkuyordum. Ama şükür hiç olmadı. Sana tavsiyem, sabahları aç olarak 1 bardak kefir iç. Eğer tadı garip geliyorsa çileklileri var, 2. Günden sonra alışır hatta seversin. Ama düzenli içmek şart.Kizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..
evet çok iyi benim kızda memorialin laboratuvarıdan çıkmaMemorilin laboratuvarini cok ovuyolar icin rahat olsun gayet iyi bakiluyordur suann yumurtalarina
Benim kızda sonradan olgunlastırılanlardanmıs geçenlerde doktorum söyledi ilk olgun olan tek yumurttadan olan embiriyodan değilmiş yaniCnm demekki yyalnız 2si olgun cikmis digerleride ozel lab ortamında olgunlastiriliyor bi sorun yok benimde 2tanesi oyle sonradan olgunlastirilmis da dollenmis
Tşkler cevap verdiğin için canım umarım öyledir dua etmekten başka yapacak bişey yokMemorilin laboratuvarini cok ovuyolar icin rahat olsun gayet iyi bakiluyordur suann yumurtalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?