- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
Cok guzk yaa hicbisy kalmamis neguzl insallah burda mutluluk ruzgarlari essin:)
Aminnn inşallah canım, rabbim sana, bana, herkese nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzk yaa hicbisy kalmamis neguzl insallah burda mutluluk ruzgarlari essin:)
İnş bebişini alırsın birdahada birbirinizi bırakamazsınız cnm bnm :) araştırma boşver araştırdıkca kafana takılıyo ve olumsuz düşünmeye başlıyon sen dua et rabbine sıgın inş olur cnmYok cnm cumaya insallah rabbim nasip ederse hayirli bir gun hayirlara vesile olur insallah:) bitek saricicek kafami karistirdi net bisyde ogrenemedim su spektulum biraz kanama yaparsa bu transfer icin olumsuzluk oluştururmu cunku o aket 2 kez takildi ikisindede damla gibide olsa sonradn bikac damla kanamam oldu
Aynen bnde sen gbiyim illa yazacam yoksa rahat edemiyom eşim bile diyo özge bi bak bizimle ilgili yazan arkadaşların var mı diyo süpper burasıBenim de her konuya bi yazacağım şey var valla..:) tecrübelendim ya illa yazıcam yoksa rahat edemem.:)))) canım kendini sıktığın an spekulumu zor takıyorlar o da kanamaya sebep oluyor sanırım..ben ilk muayenede ve transferde kendimi sıkmışım, doktor zorlandı epey..kanaman olabilir dedi her ikisinde de ama maşallah bende bi damla bile kan gelmedi. :)
Hayatım cok gecmiş oldun ne kdr dikkat etsemde cocuk illa oluyor hasta işte kurban olurum bn ona ya rabbim şifasını verir bi an önce inş :)Öyle canım ama kızımın kalp problemi oldugu için sıkıntı diş doktoruna gittiğinde bile söylememiz gereklıymıs kalp hastalıgunı bide böbrek hastalıgıda var ateş onlardada sıkıntı yaratır diye kotkuyoruz işte.temmuz da kontrolunuz var inşallah doktorunuz rahatlatucak bizi.zor canım cocuk büyütmek çok zor kalbim ağzimda atıyor resmen bişey olucak diye hasta oldugunda gül gibi soluyor
amin canım sağol.evet birde ne kadar üstüne titrersen o kadar fazla hasta oluyorlar.Hayatım cok gecmiş oldun ne kdr dikkat etsemde cocuk illa oluyor hasta işte kurban olurum bn ona ya rabbim şifasını verir bi an önce inş :)
bende aynı senin gibiydim.hiçbir belirtim yoktu.aylık alısverişe gittim tek basıma mutfak fayanslarım patladı onlar değişti yoruldum yanı hiç oturmadım yatmadım bide.çok umutsuz gittim ama kızımla cıktık bu uzun yolculugun içinden.zor zamanlar geçirdik ama cok şükğr şimdi iyiyiz.allah sanada nasip eder inşallahmerhabalar, aranıza yeni katıldım. uzun zamandır okuyorum ama ilk mesajım. ilk tüp denememizde en zor günleri geride bırakıp dondurulmuş 2 tane 5. gün embriyomuz 7 gün önce transfer edildi. ne herhangi bir yerimde ağrı, ne bir kanama ne de başka bir belirti..ilk günden beri hiçbirşey hissetmiyorum. aynısını yaşayan var mı??? okuyorum da herkese transfer sonrası birşeyler olmuş. Sıfır ağrı, endişelenmeli miyim, sevinmeli miyim anlamadım! test için son 4 gün.
merhabalar, aranıza yeni katıldım. uzun zamandır okuyorum ama ilk mesajım. ilk tüp denememizde en zor günleri geride bırakıp dondurulmuş 2 tane 5. gün embriyomuz 7 gün önce transfer edildi. ne herhangi bir yerimde ağrı, ne bir kanama ne de başka bir belirti..ilk günden beri hiçbirşey hissetmiyorum. aynısını yaşayan var mı??? okuyorum da herkese transfer sonrası birşeyler olmuş. Sıfır ağrı, endişelenmeli miyim, sevinmeli miyim anlamadım! test için son 4 gün.
Hadi gozun aydin belinda...cok sevindim,az kaldi. Benim de cuma toplanmisti,hayirli gunler iyi gelicek ins...kızlar sımdı embrıyologum aradı bıraz fazla gec olmuş olsada napalım arasında:)) bebeklerım sukur ıyılermıs ama tabı hepsı cok ıyı kalıtede dıyemem dedı 5 6 tanesı gayet ıyı gozukuyomus dıgerlerıde yasamaya devam edıyolar tabı ama bıraz daha arkadan gelıyolar dedı.. yarın arıcaklarmıs transfer saatını netlestırmek ıcın
Ebet ya nezmndir birtek biz konusuyoruz yok opu yok transfer actik hcg degerleri gorelim nesemiz yerine gelsin dimi ama:)))Hadi gozun aydin belinda...cok sevindim,az kaldi. Benim de cuma toplanmisti,hayirli gunlelicek ins...
Test yapicak hanimlar yok mu ki,biraz moral bulalim,sevinelim...
canm senınle aramızda en az 1 hafta var sen rahat ol bır hafta sonra goremezsen ozman pimpiriklen benm transfern ustunden 1 ay gectıEee ona bakarsan bana da gostermedo kese gosterdi okadar ayy korkutma beni ya bisey duyuca gorucez insallah
Hadi cnm hayirlisiyla gecsin insallah bol bol olgun yumurtan olsun insallah:) saat kacta? Genelede bu saatlerde topluyolarGünaydın bugün opu günüm duaları eksik etmeyin kızçelerr
aynen oyle cnm ben hemen hergun gıdıp sansımı denıyorm dünde dayanamdım gıttm ama kese gecen haftaya göre buyumustu yanı ters bısı olsa buyumezdıde sanırmKarindan baktigi icin gorunmuyodur. Doktorun senden cekindigi icin alttan bakmiyodur yoksa hicbir sakncasi yok. Normalde hamile kadinlarin cogu iliskiye giriyo ve birsey olmuyo. Ama allah gostermesin kanaman veya herhangi birsey olursa sonra vajinal ultrasyondan sonra sen o yuzden sanacaksin. Oda senin elinde degil anliyorum. Bebeginde gorunmemesi cok normal. Beklemekten baska care yok gibi.
kilom cok cnm sımdı burdan yazmayımKilon nasıl canım. Gerçi ben kilolu değilim ama yine de yazdılar.
9 buçuk dediler canım bekliyoruz,inşallah olumlu geçer ağrım olmaz inşallahHadi cnm hayirlisiyla gecsin insallah bol bol olgun yumurtan olsun insallah:) saat kacta? Genelede bu saatlerde topluyolar
amin canım sağol.evet birde ne kadar üstüne titrersen o kadar fazla hasta oluyorlar.
bende aynı senin gibiydim.hiçbir belirtim yoktu.aylık alısverişe gittim tek basıma mutfak fayanslarım patladı onlar değişti yoruldum yanı hiç oturmadım yatmadım bide.çok umutsuz gittim ama kızımla cıktık bu uzun yolculugun içinden.zor zamanlar geçirdik ama cok şükğr şimdi iyiyiz.allah sanada nasip eder inşallah
Kac yumurta toplanmasi bekleniyo cnm senden? Bana mesela 7 8 gibi sayiyodu hemsirede 10 15tane cikar bence diyodu 11 tane cikti.. birde sayi agri icijde onemli cunku benim hic agrim olmadi hafif bi adet agrisi gibi okdr ama gun icinde gaz sancisi cektim biraz ara ara.. okdrda olck birde hala oturup kalkarken dikkat ediyorum hala siskinlik var biraz.. suan o odalarsa bekliyosun dimi ay o arkadan baglamali gomlegi giyip:) cok heycnli ama cok da ozel bi gun bence her ani cok ozel bu surecin9 buçuk dr canım bekliyoruz,inşallah olumlu geçer ağrım olmaz inşallah
Hoşgeldin canım..seninle transfer gününüz aynı sanırım..bugün 8. günüm benim..korkma, şu an bende de pek belirti yok, ben de senin gibi düşünüyordum ama her vücut bir değilmiş..Allah tan hayırlısı ,inşallah tutunmuştur bebişlerimiz..
Canim sabahlari kayisi ye uzerine su ic. Bende kabiz oldum bi kere dubhalac diye bi surup içtim. Hamilelere de veriliyormus doktorum verdi. Inan yeniden dogmus gibi hissediyorsun kendibi sonrasinda bence cok da geciktirme bi sor doktoruna. Ben hala her sabah yiyorum kayisimi cunku hamilelikte de kabizlik oluyormus aklinda bulunsunKizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..