• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Özellikle hamile olanlar.hamıle olmayanları yazmıyorsunuz sanırım.
canm hamıle olmayanları ben bılıyorm az cok :( hamıle olanların lsıtesını ıstemıs soruyorlar o yuzden hamıle olan olmayan dıye bırsey yok hatta ben senın karsına negatıf yazmaya elım varmadı dedım ne olsa bu tedavısı pozıtıf olucak karamsar kaldım canm sakın yanlıs anlama lutfen uzulurum

Sadece hamile olanlar mi anlamadım ben kendimi yazayım dedim hamile hamile ugrasmissin die
2. Denemem
24 yaşındayım
medipol mega üniversite hastanesi
mustafa Acet doktorum
canm ben yanlıs ifade ettm sanırm lıstede ısmı oılmayan bır sürü hamıel arkdasm vardı onları kasdettım ama yanlıs yazdım duzeltılmıyorda

kızlar az önce sanırm yanlıs bır ıfade kullandım tekrar düzeltemedim 1.sayfada listemiz var orda cocgunuzun adı var cogunuzun yok dileyen olursa bılgılerınızı paylasırsanız sevınırız hepımıze hayırlı saglıklı allahımın kucagımıza almayı nasıp edecegı bebekler nasip olsun inşallah

Anladım bende beklemede olanlarda görünce yazayım dedim problem deil :KK66:
tabıkı canm bekleyenler tedavı olanlar olacaklar ben bırazda yanlsı ıfade ettım lıstede bı suru sonucu bellı olmaayan var hamıle olan derken ordan varsa duzeltmek ıcın kasdettm aslında ama dun gece okdar kötu kramp yasadım kı hala adım atamıyorm sabah uyandım uyanalıda bukdar erken kramp olurmu onu arastırıyorm kafam hep baska yerde uanlıs anlasıldıysam ozur dılerm

bir uyku bastırdı kızlar anlatamam arabaya gidip yarım saat kestirsem diyorm işteym o yuzden arabaya gıtmek ıstedım :) bırde yagmur havası hava kapkra oldu sımdı evde olsam ne uyurdum

tabıkı canm bekleyenler tedavı olanlar olacaklar ben bırazda yanlsı ıfade ettım lıstede bı suru sonucu bellı olmaayan var hamıle olan derken ordan varsa duzeltmek ıcın kasdettm aslında ama dun gece okdar kötu kramp yasadım kı hala adım atamıyorm sabah uyandım uyanalıda bukdar erken kramp olurmu onu arastırıyorm kafam hep baska yerde uanlıs anlasıldıysam ozur dılerm
30 yaşındayım. 3.deneme, sebepsiz inf., kadıkoy Acıbadem, beklemedeyim:)

Estağfurullah olur mu öyle şey sen kendine dikkat et kendine iyi bak yeter biz anlasiriz bi türlü ;)

iyi ki varsınız rabbim sizlere yaşatmasın elim karnımda hep konuşuyorum onunla inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz hepinizden Allah razı olsun
Allahım sendende razı olsun cnm namazlarımda dualarımdasınız inş bişi olmuycak değerin artıcak

kızlar az önce sanırm yanlıs bır ıfade kullandım tekrar düzeltemedim 1.sayfada listemiz var orda cocgunuzun adı var cogunuzun yok dileyen olursa bılgılerınızı paylasırsanız sevınırız hepımıze hayırlı saglıklı allahımın kucagımıza almayı nasıp edecegı bebekler nasip olsun inşallah
22 yaşındayım 4. Transferim şuan hamileyim merkezim holland Ivf centrm

Sarıçiçek teşekkürler. İnşallah 10gün sonra bizim adımızın yanında da hamile yazar.. Istekler hic bitmiyo. Önce pozitif görmeyi bekliyoruz sonra artsın diye dertleniyoruz sonra kesesi kalp atışı derken dert hic bitmiyo... Allah hepimize saglıklı gebelikler, stressiz sorunsuz gelişim ve kolay saglıklı Doğumlar nasip etsin.

Sarıçiçek teşekkürler. İnşallah 10gün sonra bizim adımızın yanında da hamile yazar.. Istekler hic bitmiyo. Önce pozitif görmeyi bekliyoruz sonra artsın diye dertleniyoruz sonra kesesi kalp atışı derken dert hic bitmiyo... Allah hepimize saglıklı gebelikler, stressiz sorunsuz gelişim ve kolay saglıklı Doğumlar nasip etsin.
amin canm amin aynen dediğin gibi ama pozitifi alınca ben cektıgım tüm dertleri unuttum agrıları sızıları maddı manevı yıpranmaları, hepsi bitiyor sonrada kesesiydi kalp atısıydı bebegım sag saglım dogacakmı hepsı talı heyecan buna şükür verene şükür çok şükür allahım hepimize sağlıkl kucagınıza alacagınız bebekler nasip etsin:KK68::KK68:

Off demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle oldu
Belindacim,kiraz dermis ki arkamdan gelen seftali olmasa ben insanlari sapima dondururdum...tam mevsimi.iyi gelir...

Kızlar Nasılsıniz ben bu sabah uyandım yanlız göğüs ağrılarım başlamış moralim bozuldu kayda değer bir akıntı yok henüz transfer 4. Günü ama moralim bozulmadi değil sizle paylaşmak istedim canım sıkıldı :KK17::KK17::KK17:
canm bak ben belkı defalarca yazdım geçmiş sayfalarda hala yazıyorm bır gün bıle bı belırtım olmadı ne göğsüm şişti ne kasık agrım batmam oldu ne mıdem bulandı ne akıntı bak suan benımle bırlıkte tedavı olanlar pozotof olanlarn cogu mıde bulantısı cekıyor hala bazı sıkayetlerı var ben oda yok bende neden yok belırtım dıye acaba probleı var dıye dusunuyordum yanı takılma cnm e canlı örneği benm

Canım saol allah razı olsun ama benim göğüs ağrısı başladı korkutan da bu çünkü adet dönemi oluyor ya :KK43:
Gogus agrisi.acimasi hem adetin hem gebeligin gostergesi olabiliyor.illa olacak diye bir sey de yok.benim goguslerim opuya yakin aciyip agrimaya basladi.hala daha canim yaniyor.hormonlarin degistiginin bir gostergesi.kotuye yoracak bir sey yok canim...

Sadece hamile olanlar mi anlamadım ben kendimi yazayım dedim hamile hamile ugrasmissin die
2. Denemem
24 yaşındayım
medipol mega üniversite hastanesi
mustafa Acet doktorum

38 yasindayim
ilk denemem
ileri yas infertilitesi- rezerv azligi
transfer oldu,test gununu bekliyorum
yeditepe universitesi hastanesi
prof.dr. Cem FICICIOGLU

Back