- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne desem yalan olur. Ben hormon değerlerine görede pcolu görünüyorum ama dediğim gibi kilolu değilim ve hormon değerlerimde de öyle çok büyük bir fark yok. Oranlar küçük yani. 1 yıldır şeker ilacı kullanıyorum. Tüp bebek doktoru devam et demişti ya sonra kendi kadın doğum doktorumu aradım dün. Durumu anlattım. O da bırakma devam et dedi. Cuma gel keseye bakalım ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim dedi.bana hiç şeker ilacı falan vermediler canım hatta şöyle söyleyim bu zamana kadar hiç konusu bile geçmedi benim hormon testimde pco sıkıntı yaratmıyor sağlıklı insan nasılsa senin değerlerinde öyle demişti doktorum sadece bi ara prolaktinim yüksekti dostinex kullandım sonra tüp bebek tedavisine başladım zaten ya acaba bununla bi alakası varmıdır hamileliğimin bu riske girmesiyle
. Ayyy hadi inşallah.ama senin bayaa ilerlemiş kesin görürsün keseyi.ben de bugün 4. Haftaya girdim cumaya çağırdı doktorum.inşallah bi aksilik olmaz da ben de görürüm keseyiGunaydin kizlar bugun bende ilk muayneye gidiyorum. Heycanliyim keseyi gorebilcekmiyiz doktor neler diycek diyee :)
canım bu konuda seni zaten uyarmaları lazımdı kabız olmamaya dikkat et diye mümkün olduğu kadar posalı gıdalar tüketip bol su iç olmazsa arkadaş ta demiş mutlaka dubhalac kullan transferden önce yoksa sıkıntı olur...Kizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..
Insallah canım. Cok heycanli kimileri 6.haftada kalp atisi da görmüş. Merak içindeyim :) once herseyin saglikli oldugunu duymak istiyorum tabiki. Kafamdaki acabalardan kurtulmak :) darisi senin basina cumaya bisey kalmamisAyy
. Ayyy hadi inşallah.ama senin bayaa ilerlemiş kesin görürsün keseyi.ben de bugün 4. Haftaya girdim cumaya çağırdı doktorum.inşallah bi aksilik olmaz da ben de görürüm keseyi
Ayyy cnm inşşşş görürsün görürsen doya doya bak minigine :)Gunaydin kizlar bugun bende ilk muayneye gidiyorum. Heycanliyim keseyi gorebilcekmiyiz doktor neler diycek diyee :)
anladım canım eğer bende de bu gibi bi durum olsa hormon sonucumu bi çok dr gördü sanırım verirlerdi banadaCanım ne desem yalan olur. Ben hormon değerlerine görede pcolu görünüyorum ama dediğim gibi kilolu değilim ve hormon değerlerimde de öyle çok büyük bir fark yok. Oranlar küçük yani. 1 yıldır şeker ilacı kullanıyorum. Tüp bebek doktoru devam et demişti ya sonra kendi kadın doğum doktorumu aradım dün. Durumu anlattım. O da bırakma devam et dedi. Cuma gel keseye bakalım ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim dedi.
Aynenanladım canım eğer bende de bu gibi bi durum olsa hormon sonucumu bi çok dr gördü sanırım verirlerdi banada
Off demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle olducanım bu konuda seni zaten uyarmaları lazımdı lmamaya dikkat et diye mümkün olduğu kadar posalı gıdalar tüketip bol su iç olmazsa arkadaş ta demiş mutlaka dubhalac kullan transferden önce yoksa sıkıntı olur...
kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
amin canım cümlemizin inşallah Rabbim sizlere yaşatmasın bu durumuAllah yardimcin olsun cnm
Kizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..
Off demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle oldu
İNŞALLAH CANM BOL BOL DUA OKU GUZEL HABERLERINLE GELkızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
opudan sonra herkeste oluyor kaygı etme ama dikkat et çünkü transfer sonrası afedersin ıkınmaman gerekir canımOff demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle oldu
ah canım ya bu bekleyiş te en kötüsü. inşallah seninledir bebeğin inşallah normale dönmüştür değerlerin Rabbim yardım etsin hayırlı haberlerini bekliyorumkızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer
amin canım inşallahİNŞALLAH CANM BOL BOL DUA OKU GUZEL HABERLERINLE GEL
inşallah canım inşallah meleğim bırakmaz beni pozitifi görmek yetmiyormuş işte her sınav ayrı zor ama bulup ta kaybetme korkusu şuana kadar yaşadığım en zoru Rabbim beterini vermesin inşallahah canım ya bu bekleyiş te en kötüsü. inşallah seninledir bebeğin inşallah normale dönmüştür değerlerin Rabbim yardım etsin hayırlı haberlerini bekliyorum