• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

KIZLAR HAMILE ARKDASLAR OZELIKLE BILGILERINIZI YAZARMISINIZ BANA ISTER OZEL ISTER BURDAN KACINCI DENEME HANGI MERKEZDE YAŞINIZ COGUNUZ VAR AMA OLMAYAN YAZARSA SEVINIRIM OZELDEN MESAJ GELDI LISTE ICIN DUZENLENMESINI ISTIYOR ARKDASLAR HAKLI OLARAK

bana hiç şeker ilacı falan vermediler canım hatta şöyle söyleyim bu zamana kadar hiç konusu bile geçmedi benim hormon testimde pco sıkıntı yaratmıyor sağlıklı insan nasılsa senin değerlerinde öyle demişti doktorum sadece bi ara prolaktinim yüksekti dostinex kullandım sonra tüp bebek tedavisine başladım zaten ya acaba bununla bi alakası varmıdır hamileliğimin bu riske girmesiyle
Canım ne desem yalan olur. Ben hormon değerlerine görede pcolu görünüyorum ama dediğim gibi kilolu değilim ve hormon değerlerimde de öyle çok büyük bir fark yok. Oranlar küçük yani. 1 yıldır şeker ilacı kullanıyorum. Tüp bebek doktoru devam et demişti ya sonra kendi kadın doğum doktorumu aradım dün. Durumu anlattım. O da bırakma devam et dedi. Cuma gel keseye bakalım ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim dedi.

Ayy
Gunaydin kizlar bugun bende ilk muayneye gidiyorum. Heycanliyim keseyi gorebilcekmiyiz doktor neler diycek diyee :)
. Ayyy hadi inşallah.ama senin bayaa ilerlemiş kesin görürsün keseyi.ben de bugün 4. Haftaya girdim cumaya çağırdı doktorum.inşallah bi aksilik olmaz da ben de görürüm keseyi

Kizkar kabizlik problemi ceken yok mu aranizda ? Ben opudan beri skntiliyim ikac kullansam yanlis mi olur bintane de ikac iciyoruz ztn..
canım bu konuda seni zaten uyarmaları lazımdı kabız olmamaya dikkat et diye mümkün olduğu kadar posalı gıdalar tüketip bol su iç olmazsa arkadaş ta demiş mutlaka dubhalac kullan transferden önce yoksa sıkıntı olur...

Ayy
. Ayyy hadi inşallah.ama senin bayaa ilerlemiş kesin görürsün keseyi.ben de bugün 4. Haftaya girdim cumaya çağırdı doktorum.inşallah bi aksilik olmaz da ben de görürüm keseyi
Insallah canım. Cok heycanli kimileri 6.haftada kalp atisi da görmüş. Merak içindeyim :) once herseyin saglikli oldugunu duymak istiyorum tabiki. Kafamdaki acabalardan kurtulmak :) darisi senin basina cumaya bisey kalmamis ;)

Canım ne desem yalan olur. Ben hormon değerlerine görede pcolu görünüyorum ama dediğim gibi kilolu değilim ve hormon değerlerimde de öyle çok büyük bir fark yok. Oranlar küçük yani. 1 yıldır şeker ilacı kullanıyorum. Tüp bebek doktoru devam et demişti ya sonra kendi kadın doğum doktorumu aradım dün. Durumu anlattım. O da bırakma devam et dedi. Cuma gel keseye bakalım ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim dedi.
anladım canım eğer bende de bu gibi bi durum olsa hormon sonucumu bi çok dr gördü sanırım verirlerdi banada

canım bu konuda seni zaten uyarmaları lazımdı lmamaya dikkat et diye mümkün olduğu kadar posalı gıdalar tüketip bol su iç olmazsa arkadaş ta demiş mutlaka dubhalac kullan transferden önce yoksa sıkıntı olur...
Off demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle oldu

Off demdiler ya ya da ben atladim o suruptan aslnda ptesi gunu ictin ogun ise yaradi ama devami gelnedi benim degildi surup bugun gidip alayim ozmn bende iceyim kayisida yiyim anlamadim ya neden boyle oldu

Cnm erik ye bende bu sorunu çok yaşarım erik ise yarıyor.. kaysi erik hergün 1 tabak ye..

kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer:KK61:
İNŞALLAH CANM BOL BOL DUA OKU GUZEL HABERLERINLE GEL

opudan sonra herkeste oluyor kaygı etme ama dikkat et çünkü transfer sonrası afedersin ıkınmaman gerekir canım

kızlar nolur dua edin saat 4 te kan tekrarı var bugün ne olduğu belli olacak çok korkuyorum Rabbim yavrumu benden almasın diye inşallah herşey yoluna girer ve bu kabus sona erer:KK61:
ah canım ya bu bekleyiş te en kötüsü. inşallah seninledir bebeğin inşallah normale dönmüştür değerlerin Rabbim yardım etsin hayırlı haberlerini bekliyorum

İNŞALLAH CANM BOL BOL DUA OKU GUZEL HABERLERINLE GEL
amin canım inşallah
ah canım ya bu bekleyiş te en kötüsü. inşallah seninledir bebeğin inşallah normale dönmüştür değerlerin Rabbim yardım etsin hayırlı haberlerini bekliyorum
inşallah canım inşallah meleğim bırakmaz beni pozitifi görmek yetmiyormuş işte her sınav ayrı zor ama bulup ta kaybetme korkusu şuana kadar yaşadığım en zoru Rabbim beterini vermesin inşallah

Arkadaşlar size bi sorum olacak dün opu oldum bu gün aradık 9 yumurtadan 7si olgunlaşma aşamasında 2si döllendi demişler bu benim 4. Tedavi ama daha önce olgunlaşma diye bişey demediler birde yarın aramayın cuma günü arayın bilgi almak için dediler 03:KK17:

Back