• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Saricicekcigim,listede beklemede derken tedaviye baslamayi mi bekliyor,test gununu mu bekliyor?
canm tedavıde olanlara tedavıde yazmıstm son durumu bılmıyorm tedavıdeyken yazmıstım bazı arkdaslar gerı dönmedı tedavılerı ne asamada bılmıyorm canm sana sonuc beklıyor yazdım :KK73:donrulmus tedavısi olan ve transfer bekleyende var tabiki cnm

Merhaba kızlar..bugün umutsuz, bıkkın bi haldeyim, benim bebişler tutmadı galiba.:( bi iğneye gittim, sanki bütün hamileler benim gözüme gözüküyor,6-7 tane hamile gördüm..

Merhaba kızlar..bugün umutsuz, bıkkın bi haldeyim, benim bebişler tutmadı galiba.:KK43: bi iğneye gittim, sanki bütün hamileler benim gözüme gözüküyor,6-7 tane hamile gördüm..
Aa oyle soyleme lutfen...tabii ki tutunacaklar...ne guzel gormussun,Allahim hepimize isteyen herkese nasip etsin insallah...

Bitti mi acaba...insallah iyi gecmistir...

opudan çıktım çok şükür kızlar,şimdi evde dinleniyorum,kasık ağrım var yürürken otururken zorlanıyorum.tam net bir bilgi verilmedi ama benim sorup öğrendiğime göre 16 yumurta toplanmış baya iyi durumdaymış.eşimde ardışık test verdi ama eşimin sonucu pek iç açıcı değil bir iki sperm görülmüş şimdilik ama tamamına bakılmadı,embriyolog dondurulmuşlar iyiydi ben onlara güveniyorum dedi,eşimin sonuçlarını duyunca çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok ümidimiz dondurulmuşlar.şimdi bekleme zamanı hayırlısı olsun hakkımızda..

opudan çıktım çok şükür kızlar,şimdi evde dinleniyorum,kasık ağrım var yürürken otururken zorlanıyorum.tam net bir bilgi verilmedi ama benim sorup öğrendiğime göre 16 yumurta toplanmış baya iyi durumdaymış.eşimde ardışık test verdi ama eşimin sonucu pek iç açıcı değil bir iki sperm görülmüş şimdilik ama tamamına bakılmadı,embriyolog dondurulmuşlar iyiydi ben onlara güveniyorum dedi,eşimin sonuçlarını duyunca çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok ümidimiz dondurulmuşlar.şimdi bekleme zamanı hayırlısı olsun hakkımızda..

Hadi gecmis olsun canim...dollenirler insallah...bak dondurulmusun da varmis.Allah tamamina erdirsin insallah...

Dondurulmus varken neden tekrar bastan basladin tedaviye merak ettim...

Hadi gecmis olsun canim...dollenirler insallah...bak dondurulmusun da varmis.Allah tamamina erdirsin insallah...

Dondurulmus varken neden tekrar bastan basladin tedaviye merak ettim...

sağol canım.bu bizim ilk tedavimiz .eşim azospermdi benim.ilk kez çıkış oldu martta dondurmuştuk.çıkış azdı ama sağlıklıydı spermler.iğne kullandı eşim artsın diye ama daha çok düşürmüş bu iğneler.3 tüp dondurulmuş var bakalım nasip neden böyle oldu bilmiyorum ya :KK43: embriyolog da dondurulmuşlara güveniyor.çok merak ediyorum..

Himmm..siz sperm dondurdunuuz.. bak bunu billmiyordum.hep embriyo dondurulmasindan konusuyoruz ya...
Allah hepimizin kucagini doldursun canim hayirlisiyla...

Insallah hayirlisiyla transferin olur ve bebegini kucagina alirsin. Allahim butun asamalarini rastgetirir insallah.

Kızlar ostrafa diye iğne yazmışlar onu nerde saklamalıyım,buzdolabına koysam olurmu?

Back