- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Beni de 2 de çağırdılar:) sanırım 2 tane koyacak. Ben de istanbuldayım kadıkoy Acıbadem de devam ediyo tedavim. Hakkaten birlikte gidiyo herşeyimiz. Insallah 10 gün sonra pozitifleri de beraber alırızOh oh..cok sevindim.benimki yarin ikide..seninki kacta?kac embriyo koyucaklar?bi de unutuyorum sormayi istanbulda misin ki...ben istanbul yeditepeye gidiyorum.
Belinda87 cok gecmis olsun..hadi gel arkamizdan...
Bekleme olayıyla ilgili şöyle bi durum var. Kaliteli 4-5ten fazla embriyo oldugu zaman 5.güne kadar bekletip en kalitelisini koyuyorlar. Ama az embriyo olunca seçme sansı olmayınca 3. Gün transfer yapıyolarBenim 3.gun embriyosu olacak.sanirim heveslebekleyenin de oyle...8 gun ilac kullandigimdan bahsetmistim ya sonradan aklima geldi,benim o hepi topu bes yumurta daha o zaman 19 mm olmustu.e naapsin dr kesti igneyi catlatti.o yuzden de 5.gunu beklemiycek olabilir...kendi kendime fikir uretiyorum...hayirlisi...bugun hastanenin onunden gecerken koca kisisi bebisimiz burda el sallayalim dedi,salladik hevesle...ustelik lensimdeki bozulmadan dolayi sabah beri tam secemeyen gozum tam bdbegimize el sallarken gormeye basladi...
ne biliim bi isaret ariyo insan..en azindan en kucuk olumlu isaretleri bile kacirmamaya calisiyorum..tam aksi olursa olumsuzu cagiririm diye korkuyorum...
Himm bunu bilmiyordum.senin kacinci gun olacak?Bekleme olayıyla ilgili şöyle bi durum var. Kaliteli 4-5ten fazla embriyo oldugu zaman 5.güne kadar bekletip en kalitelisini koyuyorlar. Ama az embriyo olunca seçme sansı olmayınca 3. Gün transfer yapıyolar
Hayırlı olsun öncelikle transferin asıl zor bölüme gelmişsinWalla benim gaz sancisi ile başım dertte yani dün 9 40 da oldu transfer o zamandan beri solda bi sancı wardi kendimi dinlemiyor ama wardi bariz annemdeyim yatıyorum hiç bişi yiyemiom napcam bilmem
Ben cok istemistim,kismet degilmis,seninki ikiz olur insallh..yasimiz da ayniydi sanirim.38 im ben.Bekleme olayıyla ilgili şöyle bi durum var. Kaliteli 4-5ten fazla embriyo oldugu zaman 5.güne kadar bekletip en kalitelisini koyuyorlar. Ama az embriyo olunca seçme sansı olmayınca 3. Gün transfer yapıyolar
3.gün işte.. Cuma verdik yavruları ptesi alıcaz:) simdi seni yanıltmak istemem ama Hatırladığım kadarıyla jele ara vermiyoduk. Opu dan sonra test Gününe kadar devam diye hatırlıyorumHimm bunu bilmiyordum.senin kacinci gun olacak?
Ben 30 yaşındayım. Ikiz cocuk cok isterim, Allah nasip etsin yeterkiBen cok istemistim,kismet degilmis,seninki ikiz olur insallh..yasimiz da ayniydi sanirim.38 im ben.
Aa epey ablaymisim ben:))Ben 30 yaşındayım. Ikiz cocuk cok isterim, Allah nasip etsin yeterki
Test Gününe kadar kullanılıyo hatta pozitif olursa daa devam da ediliyor onu biliyorım. Ama transfer günü es geçiyo muyduk hatırlayamadımSenin ilk tedavin degil sanirim deneyimlisin ancak okudukca dusundum jel konusunu daa,kese gorunene kadar alttan muayeneyi bile onermeyen doktorlar neden transferden sonra jele izin veriyorlar anlamadim...transferden sonra kullanicak miyim onu da yarin soylerler...
Hadi insallah..Hadi kizlar arwen ve heveslebekleyen guzek gecer insallah transferinz ve birdaha 9 ay birakmaz sizi:) darisida bizlerin basina insallah buraya pes pese pozitif mujdelerimizide veririz
İnşallah inşallah hepberaber mutlu mesaıt 9 ay mesajlaşmaya devam ederizHadi kizlar arwen ve heveslebekleyen guzek gecer insallah transferinz ve birdaha 9 ay birakmaz sizi:) darisida bizlerin basina insallah buraya pes pese pozitif mujdelerimizide veririz
Bana tam tersini soylediler,aklim karisti simdi hanimlar bi bakiverin...Kızlar transfer günü jel kullanımıyla ilgili fikriniz nedir. Transfer günü ara vermiyoduk diye hatırlıyorum sadece antibiyotiği bırakıyoduk sanki
Bana transfer günü bile bıraktırmadı doktorum jeliKızlar transfer günü jel kullanımıyla ilgili fikriniz nedir. Transfer günü ara vermiyoduk diye hatırlıyorum sadece antibiyotiği bırakıyoduk sanki
gelmiş geçmiş olsun canım. Bunda da varmış bir hayır, bahaneyle keseyi görmüşsün. Allah sağlıkla kalp atışını da duyursun inşallah. Yat dinlen hiçbirşey yapmakizlae saat 5 siralarinda fitilden once pedde hafif pembemsi bir leke hissettim ama dedim takip ediyim sonra fitili attim saat ylan olmasin walla 8 8 30 siralari belkide daha erken wc gittim akinti var sandim bir sildim resmen pembe kan gibi hemen dru aradim ve bana acilde kadin doguma gidip muayne olmami soyledi aspirini keselim dedi neyse aglaya aglaya nasil gittim hastaneye bilmiyorum esimle tabii bu arada bugun pazar ya doktor bulmak zor ozellerde neyse muayne oldum ve cok sukur korkulcak biseyin olmadigini soyledi ve kuzumun kesesini gunu gelmeden gordik ve herseyin yolunda oldugu ogrendik ve progestan fitil kullaniyodum igne yaptirdi kendi doktorum bir anda yikildim sanki ama cok sukur rabbime kesiyi gordum
Yarin sabah arayip sorayim bari...Bana transfer günü bile bıraktırmadı doktorum jeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?