Daha fazla yersen sıkılabilirsin kuzum ben Bülent beye sordum yeee tabii iyisini bulursan banada getir Demişti bayaa gülmüştük Keçiboynuzu da faydalı tabii canım ama yumilere faydalımı bilmiyorum yee yaa ne Olucakki bol bol ye inciride keçiboynuzunuda eşinede tık arada bu dönem nasıl stresli biliyorum kuzum ilk tedavimde beni görseydin yüreğim ağzımda Kızlardan Cvp beklerdim seni Anlıyorum istediğin zaman sor bildiğim kadarına her zaman Cvp veririm canımmsağol canm içimi rahatlattın bu konuda tek yorum yapan sen oldun dakıkalardır bırı cvp yazmısmı dıye bakıp duruyorm bu arada öğlen kuru ıncır almaya gıttm kecıboynuzu pekmezıde tavsıye ettı satan kısı onuda aldım cnm bı zararı olmaz dımı faydası olmasada zararının olacagını dusunmedım . .incir zaten devamlı her periyotta yıyorum ama klınıge hıc srmadım zararı olmaz sanırm gunde bırkac ıncırın ? yada daha fazla yesemmı
selam cnm doktorun kım tedavin hayırlı olsun nısana tp bebek topcinde gordum sende suan ıığne tedavisindesin sanırm benm yumurta gelsmıyor gecen ay en buyugu 14 ml de kaldı bu ay hı umudum yok ama bkalım hayırlısı[/QUOTE]Slm ben de adanadayim ankada ya gidiyorum canım sen neden memnun kalmadin aklım karıştı. benim 2. Olacak tedavime aynı yere başladı bakalım hayırlısı
Prolaktin yüksek se incir yeme tatlım yukseltiyorms bal tarçın ölen karışımı yeesağol canm içimi rahatlattın bu konuda tek yorum yapan sen oldun dakıkalardır bırı cvp yazmısmı dıye bakıp duruyorm bu arada öğlen kuru ıncır almaya gıttm kecıboynuzu pekmezıde tavsıye ettı satan kısı onuda aldım cnm bı zararı olmaz dımı faydası olmasada zararının olacagını dusunmedım . .incir zaten devamlı her periyotta yıyorum ama klınıge hıc srmadım zararı olmaz sanırm gunde bırkac ıncırın ? yada daha fazla yesemmı
prolaktin hangi hormon Canm okadar test hormon yaptırdım ama parolaltin ne desen BİLMİYORMP
Prolaktin yüksek se incir yeme tatlım yukseltiyorms bal tarçın ölen karışımı yee
hayırlı olsun Canm bende dün başladım senin tedavin hangi ilaçlar ile başladı Gonal f Puregon hangisi tedavimi hayırlı olsun hepimizin Mayıs uğurla gel inşallahselam kızlar ben de bugün ilk iğneme başlıyorum.Allahım hepimize hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin
Amin Sağol tatlım senin tedavin de hayırlıselam cnm doktorun kım tedavin hayırlı olsun nısana tp bebek topcinde gordum sende suan ıığne tedavisindesin sanırm benm yumurta gelsmıyor gecen ay en buyugu 14 ml de kaldı bu ay hı umudum yok ama bkalım hayırlısı
Sağol canım Bülent beyde cidden alemmiş Bülent bey ye dediyse hiç bi zararı olmaz abartmadan günde birkaç tane yiyeyim diyorm bende tatlım ben im eşim asla yemez bugun yine dedim ben pekmez yemem diyor bende dedim ben sanki eskiden sogansuyu mu içiyordum :) yani ben bu ugursa affedersin hersey denedim dedim sonra kayınvalideme dedim oğlun Keçiboynuzu pekmezi aldım yemiyo dedim annem çok istiyo bebek tabi tüp bebek olacağını bilmiyor normal yolla istiyoruz sanıyo. Anne bu pekme iyi geliyormuş ama oğlun yemiyo dedim ben derim yer dedi bakalım Görücez inşallah yer bu arada heyecan dorukta senin YARIN MUTLAKA HABER ET DURUMDAN KAÇ YUMURTA TOPLANACAK HABER BEKLIYORMDaha fazla yersen sıkılabilirsin kuzum ben Bülent beye sordum yeee tabii iyisini bulursan banada getir Demişti bayaa gülmüştük Keçiboynuzu da faydalı tabii canım ama yumilere faydalımı bilmiyorum yee yaa ne Olucakki bol bol ye inciride keçiboynuzunuda eşinede tık arada bu dönem nasıl stresli biliyorum kuzum ilk tedavimde beni görseydin yüreğim ağzımda Kızlardan Cvp beklerdim seni Anlıyorum istediğin zaman sor bildiğim kadarına her zaman Cvp veririm canımm
peki karamsarsin? Birde simdiden neden tedaviniz basliyo ben anlamadimcanm bende tedavıme dun basladım allah ızın verırse hersey yolunda gıderse (ki sanmıyorm ) benmde ramazana gelecek transferım ben daha hayırlı olacagını dusunuyorm oruc evet bende kararsızım o asamaya geleyım allahın ıznıyle transfere kadar tutarım transferden sonra tutamam ama ben o asamaya gelmeyı hayal edemedıgımden bıraz karamsarım
Aynen bitanemmm ye bencede abartmadan Ayy bu adamları varya boğucammm zaten hersey bize Yapılıyor bide beyefendiler onu yemem bunu yapmam biz sanki çok seviyoruz SOĞAN suyu ot vsSağol canım Bülent beyde cidden alemmiş Bülent bey ye dediyse hiç bi zararı olmaz abartmadan günde birkaç tane yiyeyim diyorm bende tatlım ben im eşim asla yemez bugun yine dedim ben pekmez yemem diyor bende dedim ben sanki eskiden sogansuyu mu içiyordum :) yani ben bu ugursa affedersin hersey denedim dedim sonra kayınvalideme dedim oğlun Keçiboynuzu pekmezi aldım yemiyo dedim annem çok istiyo bebek tabi tüp bebek olacağını bilmiyor normal yolla istiyoruz sanıyo. Anne bu pekme iyi geliyormuş ama oğlun yemiyo dedim ben derim yer dedi bakalım Görücez inşallah yer bu arada heyecan dorukta senin YARIN MUTLAKA HABER ET DURUMDAN KAÇ YUMURTA TOPLANACAK HABER BEKLIYORM
canm bır öncekı tedavımde cok umutluydum karamsar degıldım ama tedavım yarım kaldı bu yuzden bu karamsarlıgım hersey 11.gune kdar mukemmelken 11.gunde durdu gelısımım ben karamsar olmayımda kım olsun ayrıca erken baslanmadı canm tedavıye adetın 2.gunu baslanıyo yanı allah ızın verırse sende baslarken adetın 2.gunu baslayacaksınNeden
peki karamsarsin? Birde simdiden neden tedaviniz basliyo ben anlamadimbana adetin 2.gunu gel dediler bundan bir sinraki adetimde gidicem insallah o da haziranin 10u 14u arasi bi zamana gelick sanir8m ve ozmn baslicm kismetse.. sizin neden bukdr onceden?
canm benm inşallah ya hersey cok guzel olucak yarın mutlaka haberdar et benı durumdan topıgın ılk transferı senın olucak ınsallah ılk hamıle haberıde hadı bakalım mayıs ayı sana ugurla gelsn ınsallah canmAynen bitanemmm ye bencede abartmadan Ayy bu adamları varya boğucammm zaten hersey bize Yapılıyor bide beyefendiler onu yemem bunu yapmam biz sanki çok seviyoruz SOĞAN suyu ot vsbelki Kv deyince yer canım inşallah aynen yaa bi sabah olsa varya bugün hiç Geçmiyor sanki çok heyecanlıyım Rabbimden Hayırlısı tabi canım haber ederim mutlaka
İnşallah canım yaaa ilk transfer olamam ki sanırıma
canm benm inşallah ya hersey cok guzel olucak yarın mutlaka haberdar et benı durumdan topıgın ılk transferı senın olucak ınsallah ılk hamıle haberıde hadı bakalım mayıs ayı sana ugurla gelsn ınsallah canm
Amin Sağol tatlım senin tedavin de hayırlıselam cnm doktorun kım tedavin hayırlı olsun nısana tp bebek topcinde gordum sende suan ıığne tedavisindesin sanırm benm yumurta gelsmıyor gecen ay en buyugu 14 ml de kaldı bu ay hı umudum yok ama bkalım hayırlısı
Canm ilkinde benim doktorum sa feza beydi ama ikinciye gökhan Bey'le başladım feza beyde kötü değil ama bn baştan beri gökhan bey istemiştim tüm Arkadaşlarım ona gittiğinden bal tarçın polen karışımı DHA önce aşılama denerken cok kullandım hıc fayda etmedi CNm ben dün başladım ilk iğneme pazartesi gidicem Allah izin verirse ben cok KORKUYORM yine gelişmeyebilir bu stres cok kötü ilkine cok umutla başladım ama bu sefer hiç umut yok malesef[/QUOTE]Amin Sağol tatlım senin tedavin de hayırlı
İnşallah bu defa buyur yumilerin bal tarçın polen karışımı ye bol bol yumileri geliştiryoms benim 2. Deneme dondurulmuş olucak iğne yapilmiyorim benim doktorum Feza bey ilkinde de ona yaptırmıştım. Sen ne zaman kontrole gidiyon doktor kim senin
PRolaktin yazar hormon testi yaptırdığı kagitta. Hani fsh TSH falan yapılan kagit var ya onda yazar bak bakalim kaç normalse ye bişey olmazProşak
prolaktin hangi hormon Canm okadar test hormon yaptırdım ama parolaltin ne desen BİLMİYORM
offf maşallah canm inşallah hepsi bebek olur dicemde 21 bebegı napıcan kız :) bir düzine emriyon olsun tatlım o çiftliğe yakışır hayırlı olsn adına cok sevındım sımdı sıra beklemekteKızlarrrr. Vesaricicek canımmm 21 yumi toplandı birazcık aşırım var şişkinliğimde geçmedi ama asistanlar çiftlik gibi olmuşsun maşallah olur şişkinlik dediler Güldümm hayırlısıyla embiriyologlardan haber bekliyorum )
canmm en son yapılan tahlıl gecen ay yapıldı bu ay sadece e2 ye bakıldı sonucuda sadece ılaca baslayın dıyerek soyledıler ama bı oncekı ay yapılan tsh 3.83 , fsh 4.15 proklatin 6.44 canm bu proklatın ne oluyo bu arada trıot 4.kusur cıkınca ılac verıldı hergın ceyrek ıcıyorm 2.5 a dusurmustuk en son suan bılmıyormPRolaktin yazar hormon testi yaptırdığı kagitta. Hani fsh TSH falan yapılan kagit var ya onda yazar bak bakalim kaç normalse ye bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?