moralim çok bozuk sinirden 1 saatdir aglıyorm daha önceki gittiğim klinik eşimi arayıp şikayet etmiş ben sürekli arıyormusum sürekli tehdit ediyormusum sizi karalarım diyormusum da vs vs vs ben en son kliniği bundan 15gun önce lekem geldıgınde aradm tekrarda hıc aramadım bırde bugun gökhan beye whatsaptan yazdım ınofolık yada folık asıt baslayayımmı dıye ama esımı arayıp farklı anlatmıslar esımde agresef karakterlı oldugumu bıldıgınden dolayı yapar benmkı gıbısınden doktora karsı benı hıc korumamıs ya bunlar benım psıkolojımı bırakmadılar olumsuz tedavıme ragmen onlara gıtmeyı dusundum ama ellerınden gelenı ypıyorlar gelmemem ıcın adanada gıdebılıcegım baska yerde yok bır turan cetın var bır ankada var ankada suan bana boyle yapan yer turan cetınde abdullah bey cok ılgılı ama korkuyorm aynı seylerı yasarım dıye yıne bu merkez durumumu bılıyor aynı hatayı yapmaz dıye umut etmıstım ama ben boyle bırsey görmedım hastayı zorla moralını bozan gelmemesı ıcın ugrasa ben boyle b yer gormedım benm moralımı bozdular suan sınırden aglıyorm ve tedavıye hıcbıryerde baslamayacagım sanırım bunlar bende sınır stres bırakmadılar ben adet olup tedavı baslayayım dıye gun sayarken su olanlara bak çok kötu moralım bozuldu cok kötuyum