aslında hamile kalmışsın ne güzel keşke düşmeseydi, kısmet bu seferedir inşallah canım. Sebepsiz infertile ile başladık ama artık yumurta sayım ve kalitem iyice düştü, ilk denememde kaliteli embriyolarım oldu, sonrakilerde o kadar iyi değildi. Hiç pozitfi göremedim, son tedavilerimi Bursa Acıbadem de oluyorum, doktorum her defasında iğnelerimi değiştiriyor, bugünle 2. gün olacak..bağışıklığı baskılamak için transferde serum takılacak bu sefer..anladım canm bende hamılesın elınde kaldı sanmıstm canm benımde bu 2.denemem malesef ılkınde tedavım yarım kaldı banada ılaclar degıstı kızkardesım 1 nısanda transfer oldugundan onun ılaclarla basladım allahtan tesduf doktorda bana gonal f basladı öncekı puregonla olmustu senın tedavın ne zaman baslayacak allah ızın verırse nerde hangı merkezle baslıyorsn sorun neydı canm bende pco luyum esımdede morolojı %1 daha önce hamıle kalabıldım tedavısız ama dusukle sonuclandı bu yuzden tup bebek ıstedım bakalım hayırlısı suan tedavımın 4.gunu yumurtm benmde 14ml de kaldı gelısmedı daha sonra bu yuzden bu tedavımdende cok korkuyorm
kontrolde kaç taslak saydı peki, adetliyken gittiğinde..