• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

anladım canm bende hamılesın elınde kaldı sanmıstm canm benımde bu 2.denemem malesef ılkınde tedavım yarım kaldı banada ılaclar degıstı kızkardesım 1 nısanda transfer oldugundan onun ılaclarla basladım allahtan tesduf doktorda bana gonal f basladı öncekı puregonla olmustu senın tedavın ne zaman baslayacak allah ızın verırse nerde hangı merkezle baslıyorsn sorun neydı canm bende pco luyum esımdede morolojı %1 daha önce hamıle kalabıldım tedavısız ama dusukle sonuclandı bu yuzden tup bebek ıstedım bakalım hayırlısı suan tedavımın 4.gunu yumurtm benmde 14ml de kaldı gelısmedı daha sonra bu yuzden bu tedavımdende cok korkuyorm
aslında hamile kalmışsın ne güzel keşke düşmeseydi, kısmet bu seferedir inşallah canım. Sebepsiz infertile ile başladık ama artık yumurta sayım ve kalitem iyice düştü, ilk denememde kaliteli embriyolarım oldu, sonrakilerde o kadar iyi değildi. Hiç pozitfi göremedim, son tedavilerimi Bursa Acıbadem de oluyorum, doktorum her defasında iğnelerimi değiştiriyor, bugünle 2. gün olacak..bağışıklığı baskılamak için transferde serum takılacak bu sefer..
kontrolde kaç taslak saydı peki, adetliyken gittiğinde..

aslında hamile kalmışsın ne güzel keşke düşmeseydi, kısmet bu seferedir inşallah canım. Sebepsiz infertile ile başladık ama artık yumurta sayım ve kalitem iyice düştü, ilk denememde kaliteli embriyolarım oldu, sonrakilerde o kadar iyi değildi. Hiç pozitfi göremedim, son tedavilerimi Bursa Acıbadem de oluyorum, doktorum her defasında iğnelerimi değiştiriyor, bugünle 2. gün olacak..bağışıklığı baskılamak için transferde serum takılacak bu sefer..
canm adetlı gıttıgımde 7 8 arası soyledı bır tarafta dıer tarafı hıc saymadı bende sasırdm bir öncekı aydan kalma sandım kıste cevırdı sandım ama meger adetlıyken gorulurmus dedıgın gıbı taslak canm benm sımdı toplam en fazla 8 yumurtmmı olur hıc bılmedıgım ıcın sasırdım oncekı tedavımde 15 yumurta vardı 14ml de kalan bu tedabımde daha gıtmedım pazartesı gıdıcem ılk ama adetlı doktorm 1.2.3.4.5.6.7.8 dedıgını duydum kıstmı yoksa dıyınce hayır rezervedekı yumurta dedı yanı sadece 8 yumurta cıkarmı dedım guldu cokda soru sormak ıstemedım ben pco luyum yanı cok yumurta umut edıyordm tabı gelısırse

inşallah bu tedavın son tedavın olur ve pozıtıfı gorursun canm aramızda 2 gun var ınsallah bırlıkte gun gun sayarız sen yıne opu transfer yasamıssın ben o asamaya dahı gelemıyorm yumurtalarım yarıda kalıyo 14ml ı bır gecseydım bu seferde opu ıdı transferdı tutucakmı derdı var ama en azından o asamaya gelsem daha mutlu umutlu olurdum

inşallah bu tedavın son tedavın olur ve pozıtıfı gorursun canm aramızda 2 gun var ınsallah bırlıkte gun gun sayarız sen yıne opu transfer yasamıssın ben o asamaya dahı gelemıyorm yumurtalarım yarıda kalıyo 14ml ı bır gecseydım bu seferde opu ıdı transferdı tutucakmı derdı var ama en azından o asamaya gelsem daha mutlu umutlu olurdum
canım benim stres yapma, benim yumurtam erken çatlayınca çok ağladım artık tüp yaptıramıyacakmıyım diye, her ay yumurtalar değişiyor merak etme, yine öyle olacak diye korkma, maalesef o endişe hep oluyor, olmasa iyi ama, kötü tecrübe insanı korkutuyor. Her defasında aynı endişeyi yaşıyoruz. pko yumurta bol oluyor evet ama büyümesi lazım aslında, bu seferki iğneler işe yarar merak etme...Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın..

canım benim stres yapma, benim yumurtam erken çatlayınca çok ağladım artık tüp yaptıramıyacakmıyım diye, her ay yumurtalar değişiyor merak etme, yine öyle olacak diye korkma, maalesef o endişe hep oluyor, olmasa iyi ama, kötü tecrübe insanı korkutuyor. Her defasında aynı endişeyi yaşıyoruz. pko yumurta bol oluyor evet ama büyümesi lazım aslında, bu seferki iğneler işe yarar merak etme...Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasın..
amin canm ınsallah evet pco tup bebekte en sanslı grupms ama yüzde bir olan ıhtımal benı bulunca ıster ıstemez stres yapıyorm bende ılk ıptal tedavıme cok yuksek moralla basladım ama boyle olunca umudumu kaybettm ılkınde oyle mutlu oyle heyecanlıydım kı hep kesın gozuyle bakmıstım hatta cuma opu olur demıstı doktorm evımı temızledım hazırlık yaptm kendımı oyle bı alıstırmıstım kı son kontrolde ıptal olana kadar sımdı bana herkes stres yapma dıyo ama ıster ıstemez elımde degl bu ınsallah cnm bu sefer senınde benmde ısteyen elını acıp dua eden tum arkdaslarımızın olur herseyın vaktı zamanı var umarım zamanımız gelmıstır

amin canm ınsallah evet pco tup bebekte en sanslı grupms ama yüzde bir olan ıhtımal benı bulunca ıster ıstemez stres yapıyorm bende ılk ıptal tedavıme cok yuksek moralla basladım ama boyle olunca umudumu kaybettm ılkınde oyle mutlu oyle heyecanlıydım kı hep kesın gozuyle bakmıstım hatta cuma opu olur demıstı doktorm evımı temızledım hazırlık yaptm kendımı oyle bı alıstırmıstım kı son kontrolde ıptal olana kadar sımdı bana herkes stres yapma dıyo ama ıster ıstemez elımde degl bu ınsallah cnm bu sefer senınde benmde ısteyen elını acıp dua eden tum arkdaslarımızın olur herseyın vaktı zamanı var umarım zamanımız gelmıstır
amin canım ....inşallah vakti gelmiştir artık...
stres hep oluyor maalesef, elden gelen bir şeyde yok.. tek şey dua..

canım benm ınsallah tp bebege gerek kalmadan hamıle kalabılırsın bızde evet bu yollardan gectık ben ocak ayında nıyetlendım hala yaptıramadım aralık ayında asılama yaptırdım daha sonra dırek tup bebege gectık aynen testler tahlıller ayrıca rahım fılmıde cektırmedıysen cektır en önemlısı o mesela ben ılk adetımde testlerı yaptırdm hersey normal olunca o ay rahım fılmı cektırdım zaten rahm fılmı cekıldıgı ay baslanmıyo bu yuzden adet olur olmaz ılk ısın rahım fılmını cektır o olmadan olmuyo hemen hemen tum merkesler rahm fılmı ıstıyor rahım fılmınden sonrakı ay eger sorun olmazsa adetın 2.gunu yada 3.gunu baslanıyo tedavıye benmde esımde sperm 40mılyondu en son aralık ayında ama sonra 5mılyona dustu artı morfolojı %1 ve bendede pco var daha bız tup bebek asamasına gecemedık benm yumurtalar gelısmedı ınsallah sen gerek kalmadan hamıle kalırsn rahım fılmınden sonra kendılıgınden gebe kalma sansında cok yuksek
Doktor bana söylemedi rahim filmini ama adet olunca gidicem eğer söylerse yaptırırım tabiki. Benim eşimine sperm sayısı 2 milyondu canım hareketlilik yüzde 25 doktor bu sonuçlarla tüp bebek kaçınılmaz dedi bizde uzatmadan yapmak istiyoruz ama olan spermlerde gitmesin diye ben daha önce muane oldum herhangi bi sorunum yoktu bu ay adet zamanım tekrar muane olucam bakalım ne diyecek doktor. Inşallah sende en yakın zamanda alırsın Bebeğini kucağına çok zor beklemeler bunlar

Doktor bana söylemedi rahim filmini ama adet olunca gidicem eğer söylerse yaptırırım tabiki. Benim eşimine sperm sayısı 2 milyondu canım hareketlilik yüzde 25 doktor bu sonuçlarla tüp bebek kaçınılmaz dedi bizde uzatmadan yapmak istiyoruz ama olan spermlerde gitmesin diye ben daha önce muane oldum herhangi bi sorunum yoktu bu ay adet zamanım tekrar muane olucam bakalım ne diyecek doktor. Inşallah sende en yakın zamanda alırsın Bebeğini kucağına çok zor beklemeler bunlar
Canm rahim filmini isterler SANIRM birçok merkez istiyor Canm umarım gerek kalmaz ama isterler tüp bebek konusunda cok doğru karar vermişsiniz yinede Allah bilir ama o değerlerle doktorların dediği gibi tüp bebek

Canim

Ben dondurulmuşlarla deniyorum 14yumurtam olusmustu o zaman 10 tanesi dollerndi 6 tanesi 5. Gune kadar geldi donduruldu
Anladım Can sevindim buna en azından elinde 6tane 5.gün emriyosu var bizim o safhaya gelmemiz dahi Şuan imkansız ama Allah büyük inşallah bizlerde önce 5.gün emriyosu sonra hamilelik görürüz

Kızlar bugun menagondan sonra midem bulanıyo hala saatler oldu daha geçmedi iğne vurulduktan sonra basladı gecen aydan elimde kalan menagon du dolapta değil dışarda karanlıktaydı acaba bozuldumu anlamadım iğne vurulduktan sonra midem bulandı 3gündür kızlardesımden kalan menagon U kullanıyordm midem bulanmamıştı bugun böyle oldu cok Tedirginim sizlere hiç oldumu böyle

Canm rahim filmini isterler SANIRM birçok merkez istiyor Canm umarım gerek kalmaz ama isterler tüp bebek konusunda cok doğru karar vermişsiniz yinede Allah bilir ama o değerlerle doktorların dediği gibi tüp bebek
Evet canım kabullendik tüp bebek fikrini zaten hayırlı olsunda sonu yeter ki

Evet canım kabullendik tüp bebek fikrini zaten hayırlı olsunda sonu yeter ki
Hayırlı olsun Canm en azından sadece sorun sperm ile Kalsın burda neler var neler nelerle uğrasan insanlar var onları görünce şükredersin şahsen bizim hem sperm sorunu Hemde Benm yumurtaların gelişmeme sorunu var Hayırlısı insallah bu defa gelişir kurban Olduğum Allah'ım ın iziniyle inşallah

Hayırlı olsun Canm en azından sadece sorun sperm ile Kalsın burda neler var neler nelerle uğrasan insanlar var onları görünce şükredersin şahsen bizim hem sperm sorunu Hemde Benm yumurtaların gelişmeme sorunu var Hayırlısı insallah bu defa gelişir kurban Olduğum Allah'ım ın iziniyle inşallah
Evet canım şükrediyorum en azından bi şansımız var. Sende sıkma canını yumurta kalitesini arttıran kürler var denedin mi hiç ben eşimin sorununu öğrenmeden önce kullandım 5 gün yumurtalıklarımın büyüdüğünü hissediyordum resmen

kızlar yardımcı olur musunz ?
son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler

Anladım Can sevindim buna en azından elinde 6tane 5.gün emriyosu var bizim o safhaya gelmemiz dahi Şuan imkansız ama Allah büyük inşallah bizlerde önce 5.gün emriyosu sonra hamilelik görürüz
Alınan inşallah tatlım yumilerin büyüsün kaliteli kalite olsun inşallah. Benim 3 tane ilk tedavide kullandık şimdi 3 adet kaldı onları transfer yapacaklar

A
Evet canım şükrediyorum en azından bi şansımız var. Sende sıkma canını yumurta kalitesini arttıran kürler var denedin mi hiç ben eşimin sorununu öğrenmeden önce kullandım 5 gün yumurtalıklarımın büyüdüğünü hissediyordum resmen
ah Canm denemediğim Birşey kalmadı Benm pazartesi kontrolüm var cok KORKUYORM yine gelişmedi diyecek Doktpr diye KORKUYORM çünkü hiç kasık ağrım yada kasığımda bir hareket hissetmiyorum eskiden aşılama yada yumurta takibi tedavilerinde tek yumurta elde ettiğimiZde dahi hafiften kasığımda Ağrı olur yumurtayı hissederdim ama Şuan hiç bi değişiklik yok ilkide böyleydi zaten tedavi iptal oldu milletin ilk bes gün dahi kasıklarında hareket oluyo bende yine yok diye KORKUYORM doktorm A bi önceki tedavide Benm hiç kasıklarımda Ağrı yok dediğimde ne güzel millet karın ağrısından sıkayetcı sende Birşey yok Demişti yine aynısı malesef keşke bende de yumurta gelişsede azıcık hissetsem Allah'ım insallah bu sefer mucize olur hem yumurtam gelişir hem transferim olur Hemde bebeğim biliyorm cok sey bekliyorm ama neden Olmasın Allah'ım isterse mucizemi gerçek yapar

Anla
Alınan inşallah tatlım yumilerin büyüsün kaliteli kalite olsun inşallah. Benim 3 tane ilk tedavide kullandık şimdi 3 adet kaldı onları transfer yapacaklar
anladım Canm inşallah bu tedavinde yüzün Güler Allah'ım mucizeni bu sefer verir Canm ya sizlerde yumurta gelişirken hafiften kasıklarda Ağrı oluyordu dimi bende hiç bir hareket yok ilk tedavimde de olmadı doktoruma dediğimde bana daha iyi Ağrı olmadığı Demişti ama benim tek yumurtam gelişince dahi hafiften kasıklarım da kıpırdama olur hissederdim Şuan da da hiç bi hareket yok bi öncekinde de yoktu gelişemediğini için iptal olmuştu yine aynısı olmasından cok KORKUYORM zaten 6.güe kadar hiç çağırmadılar da pazartesi gidicem büyük ihtimal Çarşamba'ya tekrar çağırırlar hersey normal ise her anım her günüm korku dolu geçiyor

kızlar yardımcı olur musunz ?
son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler
Inşallah olur Canm eğer istiyorsan tabiki yumurtlama testi falan yapıyormusun ovulasyon testi. Sperm zaten rahimde 3gün yaşıyor Canm Allah bilir istiyorsan inşallah olmuştur

Back