• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kızlar sigara istiyor canm ben normalde kullanırdım sıgara saglık sorunlarımdan dolayı yasak bana sıgara ama arada 3 bes gecmeyecek sekılde ıcıyordum Bebek tedavısındee bu surecte ıgne surecınde adetle bırlıkte kestım suan cnm cok ıstıyo acaba 1 tane ıcsem bısı olurmu henuz ıgne asamasındayım ıgne tedavısının 3.gunu bugun 2gundur ıcmedım bır tek dun esımın sıgarası nı ben yaktım bır fırt cektım :KK70: acayıp canm ıstıyo nescafe ve sıgara ne dersınız bır tane ıcımmı yoksa cıx ıxmeyımmı

offf maşallah canm inşallah hepsi bebek olur dicemde 21 bebegı napıcan kız :) bir düzine emriyon olsun tatlım o çiftliğe yakışır hayırlı olsn adına cok sevındım sımdı sıra beklemekte
Saol canımmmm aynen öyle :)) şimdide haber alsam bi telaşı var yarın ararlar dediler ama heyecanla bekliyorum ama hep orada dua ettim sana inan hep aklımdaydın kuzum hayırlısıyla senin haberlerinide alıcazzz :))

:KK51::KK51:
kızlar sigara istiyor canm ben normalde kullanırdım sıgara saglık sorunlarımdan dolayı yasak bana sıgara ama arada 3 bes gecmeyecek sekılde ıcıyordum Bebek tedavısındee bu surecte ıgne surecınde adetle bırlıkte kestım suan cnm cok ıstıyo acaba 1 tane ıcsem bısı olurmu henuz ıgne asamasındayım ıgne tedavısının 3.gunu bugun 2gundur ıcmedım bır tek dun esımın sıgarası nı ben yaktım bır fırt cektım :KK70: acayıp canm ıstıyo nescafe ve sıgara ne dersınız bır tane ıcımmı yoksa cıx ıxmeyımmı
Kuzum kullanmıyorum yaa hiç bi fikrim yokki ne desem yalan olur :KK51:

Y yenibidunya
canm benm proklatın 6.44 ama gecen aykı proklatın bu ben hıc anlamıyorm proklatın nedır bılmem canm benımde ılk tedavımde gokhan bey yurt dısındaydı demekkı aynı zamanlarda gıttık ön gorumeye gıttıgmızdeydı sanırım pardon gökhan bey yurt dısında dedıler ve ben feza beyle basladım ama benm ıcınden hep gökhan bey gectıgınden zaten bastan 1.0 basladım moral cunku tum arkdaslarm gökhan bey demıstı hayırlısı bu sefer gökhan beyle basladık gökhan bey cok yogun ve dolu oldugundan sureklı yurt dısında oluyo umarm feza beye denk gelmem gökhan bey yapar kontrollerımı cunku utanırım feza beyden sımdı kendınden vazgecıp gökhana beyle devam ettıgım ıcın
Canim prolaktin in dusukmus yani normal yüksek değil yiyebilirsin incir. doktora gittiğinde de sor bi istersen incir yiyorum diye. Prolaktin süt hormonu canım yüksek olması gebe kalmaya engel oluyormuş. Belki de aynı zamanda gitmisizdir tatlım kalabalikti benim gittiğim gün. Ayy inşallah orda olur canım kontrol için bile farklı doktora görünmek sıkıntı verici. Ben Feza bey e güveniyorum ya kendimi rahat hissediyorum. Daha önce murat Bey vardı onla da gorusmustuk ana Feza bey bana o güveni verdi . Bence doktor kadar merkezin laboratuvar i ve embiryologu da çok öneml.. İnşallah güzel sonuçlar alırız ya

Canim prolaktin in dusukmus yani normal yüksek değil yiyebilirsin incir. doktora gittiğinde de sor bi istersen incir yiyorum diye. Prolaktin süt hormonu canım yüksek olması gebe kalmaya engel oluyormuş. Belki de aynı zamanda gitmisizdir tatlım kalabalikti benim gittiğim gün. Ayy inşallah orda olur canım kontrol için bile farklı doktora görünmek sıkıntı verici. Ben Feza bey e güveniyorum ya kendimi rahat hissediyorum. Daha önce murat Bey vardı onla da gorusmustuk ana Feza bey bana o güveni verdi . Bence doktor kadar merkezin laboratuvar i ve embiryologu da çok öneml.. İnşallah güzel sonuçlar alırız ya
Eve Canm inşallah feza Bey'le kontrolde karşılaşırsam utanırım sanki kendini beğenmemiş gibi Benm zaten pek bi umudum yok Canm ya benim yumurtalsr gelişmedi gecen ay bu ayda olabilirmiş yuzde 50 yüzde 50 diyorlar bu Yüzden hoc sevinemiyorum ümitlenmiyorum Hayırlısı Canm

Saol canımmmm aynen öyle :)) şimdide haber alsam bi telaşı var yarın ararlar dediler ama heyecanla bekliyorum ama hep orada dua ettim sana inan hep aklımdaydın kuzum hayırlısıyla senin haberlerinide alıcazzz :))
Canm inşallah hepsi 5.gün emriyosu olur senden haber Alınca bende cok mutlu oldum çok sevindim Canm inşallah YARIN güzel haberlerini alacaksın ben senden bu ay çok umutluyum bak Gör ilk güzel haber senden inşallah / Canm bn cok KORKUYORM yine gelişmezse diye az önce hastanede hemşireylede atmıştım az bi az :D menagon kullandın mı bu AG BİLMİYORM bir kutu menagon içinde 5ampul bes su var ikisi birbirine karışır ay bugun bi baktım suların hepsi duruyo toz bitmiş dedim neden sular duruyo suyu kendilerinden kullanmışlar dedim sizde menagon suyu ne arıyo kafam karıştı sonra eczacı bi kızenım var arayıp ona sordum oda o Birşey olmaz önemli olan su diyince biraz rahatladım ilk kontrol pazartesi bakalım pazartesi tedâvimin 6.günü olucak sanki biraz geç çağırdılar gibi ama yapacak bişi yok ne derlerse onu yapmak zorundayım

Eve Canm inşallah feza Bey'le kontrolde karşılaşırsam utanırım sanki kendini beğenmemiş gibi Benm zaten pek bi umudum yok Canm ya benim yumurtalsr gelişmedi gecen ay bu ayda olabilirmiş yuzde 50 yüzde 50 diyorlar bu Yüzden hoc sevinemiyorum ümitlenmiyorum Hayırlısı Canm

Günaydın tatlım yitirme inşallah bu defa olacak bu bir imtihan öyle düşün inşallah bu defa yumiler gelişir buyur stres ten uzak dur ve tabi ki sigaradan da . Ben simdi kontrole geldim bekliyorum doktoru

Günaydın tatlım yitirme inşallah bu defa olacak bu bir imtihan öyle düşün inşallah bu defa yumiler gelişir buyur stres ten uzak dur ve tabi ki sigaradan da . Ben simdi kontrole geldim bekliyorum doktoru
Canm senin kaçıncı günün bugun Benm 4.günüm beni pazartesi yani 6.güne çağırdılar kafam karıştı dünde hafif yumurta gelişip çatlarken ki Ağrı'dan oldu geçti o Ağrı çatlatma iğnesinden sonra olmuştu bende Dier yumurta takibi tedavilerinde

Canm senin kaçıncı günün bugun Benm 4.günüm beni pazartesi yani 6.güne çağırdılar kafam karıştı dünde hafif yumurta gelişip çatlarken ki Ağrı'dan oldu geçti o Ağrı çatlatma iğnesinden sonra olmuştu bende Dier yumurta takibi tedavilerinde
Gittim geldim doktordan. Ay ne kalabalık maşallah bir sürü kişi vardı bu gün merkezde. Bu gün benim 10. Günüm canım. O ağrılar normal yumurtalar gelişiyor büyüyor o yüzden bel ağrısı kaşık ağrısı oluyor akıntı çok aşırı oluyor. Çatlama olmaz hemen merak etme.

Meraba kızlar bizde Mayıs Haziran gibi yaptırıcaz tüp bebek. Eşimde sperm azlığı ve hareketliliğinde büyük oranda sorun var. Geçen ay gittik doktora görüşmek için eşime test yapıldı sperm testini yenilenmesi söylendi ben o an adet olmadığım için adet zamanım tekrar gidicez ve çıkan sonuçlara göre tedavi başlayacak aslında biz bu ay hemen başlamak istiyoruz ama bakalım başlar mi bende sürekli buraya girip herşeyi okuyup avutmaya çalışıyorum kendimi. Allah isteyen herkeze verir inşallah

Kızlar elimde 1 adet cetroitide var, isteyene ücretsiz veririm. Bursada oturuyorum.

Gittim geldim doktordan. Ay ne kalabalık maşallah bir sürü kişi vardı bu gün merkezde. Bu gün benim 10. Günüm canım. O ağrılar normal yumurtalar gelişiyor büyüyor o yüzden bel ağrısı kaşık ağrısı oluyor akıntı çok aşırı oluyor. Çatlama olmaz hemen merak etme.
inşallah canm benm bugun 4.gün bende pazartesi gidicem senın opu belli olmustur allahın ıznıyle gün verdilermi bırde kac yumurta oluştu

Meraba kızlar bizde Mayıs Haziran gibi yaptırıcaz tüp bebek. Eşimde sperm azlığı ve hareketliliğinde büyük oranda sorun var. Geçen ay gittik doktora görüşmek için eşime test yapıldı sperm testini yenilenmesi söylendi ben o an adet olmadığım için adet zamanım tekrar gidicez ve çıkan sonuçlara göre tedavi başlayacak aslında biz bu ay hemen başlamak istiyoruz ama bakalım başlar mi bende sürekli buraya girip herşeyi okuyup avutmaya çalışıyorum kendimi. Allah isteyen herkeze verir inşallah
canım benm ınsallah tp bebege gerek kalmadan hamıle kalabılırsın bızde evet bu yollardan gectık ben ocak ayında nıyetlendım hala yaptıramadım aralık ayında asılama yaptırdım daha sonra dırek tup bebege gectık aynen testler tahlıller ayrıca rahım fılmıde cektırmedıysen cektır en önemlısı o mesela ben ılk adetımde testlerı yaptırdm hersey normal olunca o ay rahım fılmı cektırdım zaten rahm fılmı cekıldıgı ay baslanmıyo bu yuzden adet olur olmaz ılk ısın rahım fılmını cektır o olmadan olmuyo hemen hemen tum merkesler rahm fılmı ıstıyor rahım fılmınden sonrakı ay eger sorun olmazsa adetın 2.gunu yada 3.gunu baslanıyo tedavıye benmde esımde sperm 40mılyondu en son aralık ayında ama sonra 5mılyona dustu artı morfolojı %1 ve bendede pco var daha bız tup bebek asamasına gecemedık benm yumurtalar gelısmedı ınsallah sen gerek kalmadan hamıle kalırsn rahım fılmınden sonra kendılıgınden gebe kalma sansında cok yuksek

Merhaba kızlar ayın 5 de teansferim var benimde 2.denemem ilk denemeden bir kızım var.
canm yumurtan yenımı toplandı yoksa beklettılermı bırkac ay ınsallah hayırlısıyla 2.bebegını kucagına alırsın 2.denemen dondurulmuslarlamı tekrar yenı bır tedavımı basladın cnm sımdıden hayırlı olsn durumdan bızıde haberdar et

Kızlar elimde 1 adet cetroitide var, isteyene ücretsiz veririm. Bursada oturuyorum.
canım yoksa hamılemısın ınsallah oyledır allah razı olsn ınsallah bırısıne kısmet olur bende kızkardesımden elınde kalan ılaclarla basladım bıttı yenılerını aldım hamıle ısen bızede dua et

canım yoksa hamılemısın ınsallah oyledır allah razı olsn ınsallah bırısıne kısmet olur bende kızkardesımden elınde kalan ılaclarla basladım bıttı yenılerını aldım hamıle ısen bızede dua et
yok canım ya nerdeee.:anneadayı:...4. deneme başlayacağım aslında 5. olacak ama neyse 1 tanesini saymıyorum ben:KK45: doktorum cetrodite yazmıyor başka yazıyor, çünkü bunu kullanırken yumurtam çatladı, elimde 1 tane kaldı, son kullanma tarihi haziran, o yüzden vermek istedim, birinin ihtiyacı görülsün, duasını alayım yeter..

yok canım ya nerdeee.:anneadayı:...4. deneme başlayacağım aslında 5. olacak ama neyse 1 tanesini saymıyorum ben:KK45: doktorum cetrodite yazmıyor başka yazıyor, çünkü bunu kullanırken yumurtam çatladı, elimde 1 tane kaldı, son kullanma tarihi haziran, o yüzden vermek istedim, birinin ihtiyacı görülsün, duasını alayım yeter..
anladım canm bende hamılesın elınde kaldı sanmıstm canm benımde bu 2.denemem malesef ılkınde tedavım yarım kaldı banada ılaclar degıstı kızkardesım 1 nısanda transfer oldugundan onun ılaclarla basladım allahtan tesduf doktorda bana gonal f basladı öncekı puregonla olmustu senın tedavın ne zaman baslayacak allah ızın verırse nerde hangı merkezle baslıyorsn sorun neydı canm bende pco luyum esımdede morolojı %1 daha önce hamıle kalabıldım tedavısız ama dusukle sonuclandı bu yuzden tup bebek ıstedım bakalım hayırlısı suan tedavımın 4.gunu yumurtm benmde 14ml de kaldı gelısmedı daha sonra bu yuzden bu tedavımdende cok korkuyorm

Back