- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
Canım neye sıkıldın sen, varmış yumurtaların ne güzelBen bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim
Neguzl hepinizin transferi geldiCanım cok sevindim. Umudun yaşıyor işte. Benimde döllenmiş yumurtalar yarın durumları icin arıcaklarmıs. Benim de tahminen ptesi olur transferim. Allah hepimize pozitif sonuclar versin, saglıklı gebelikler saglıklı Doğumlar yapalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım insallah
Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim
Yaaaaa cok sevindim superrr hadi insallah ptesi guzekce annesine tutunsun 9 ay birakmasin:) benim durumum cnm dunaksm catlatma vurdum iste yarin 9da insallaj opum bi adim geriden geliyorum ben senin transfer gunun bende insallah dollenme durumunu öğrenecem bakalim bugun kasiklarim iyice agirlasti
Yaaaaa cok sevindim superrr hadi insallah ptesi guzekce annesine tutunsun 9 ay birakmasin:) benim durumum cnm dunaksm catlatma vurdum iste yarin 9da insallaj opum bi adim geriden geliyorum ben senin transfer gunun bende insallah dollenme durumunu öğrenecem bakalim bugun kasiklarim iyice agirlasti
Bilen biri yapsa sevabina..
Bence kendine işkence ediyorsun, gereksiz üzülüyorsun , insan vücudu bu hiç bi zaman genelleme gelmez tedavi tedaviye benzemez , ne güzel yumurtaların oluşmuş hersey yolunda gidiyor ,30 tane yumurta olsa ne olucak ki üstüne bir ton daha fazla acı çekersin toplanırken , cok yumurta oluşması sevincek bişey degil, aksine senin gibi olabilmek için ilaçsız doğal tüp yöntemleri deniyor, bence hersey yolunda sen biraz güçlü olBen bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim
Ama çok iyi deyip böyle olucagini bilemedim benim sorunum tekrarlayan düşük genetiği gidecekti ondan çok ama çok ÜzgünümCnm neden olumsuz bakiyosun bana da rezervin cok iyi dedi cok dusuk doz vuruldum hep bendede suan 7 8 tane gozukuyor ne onemi varki yeterki saglikli olgun guclu yumurtalar olsun olacak olduktan sonra 1 tane yeter..
Canım cok sevindim. Umudun yaşıyor işte. Benimde döllenmiş yumurtalar yarın durumları icin arıcaklarmıs. Benim de tahminen ptesi olur transferim. Allah hepimize pozitif sonuclar versin, saglıklı gebelikler saglıklı Doğumlar yapalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım insallah
Ananas ve kivi neden onemli canim?Ananas ve kivi bn artık tiksindim
Gene gider..daha toplanmamis bile..genetige gitmemesi icin ne engel var ki su durumda anlamadim?Ama çok iyi deyip böyle olucagini bilemedim benim sorunum tekrarlayan düşük genetiği gidecekti ondan çok ama çok Üzgünüm
Ignevuruldun ya tatlim sen de bizim gibi..nasil ilac kullanmadin...
20 tane toplansa da bir bilemedin iki konuyor.herkesin soyledigi gibi sayi degil en saglam kalan onemli.yumurtan var iste..insallah onlar da dollenicek.benim bir tanecigim var.tek olmasina degil de dondurulmus kalmamasina uzuldum.ama ne yapayim..bir tane olsun,saglikli olsun..ne zaman toplanacak senin?
Embriyonun tutunmasına çok yardımcı oluyormus cnm bn transfer önce transfer sonrası bol bol yedim hatta abarttım bike şimdide yemeye devm ediyorum . Ilk 3 de yemedim bilmiyodum bunda yedim bol bol . Hatta bi yerde bişiy okumuştum maydanoz ve nanede düşmesine seveb oluyomuş diye onları yemeyide kestim . Neyi okuduysam duyduysam ona inandım yaniAnanas ve kivi neden onemli canim?
Bende basliyim simdiden gunde kac dilim yenmeli acabaEmbriyonun tutunmasına çok yardımcı oluyormus cnm bn transfer önce transfer sonrası bol bol yedim hatta abarttım bike şimdide yemeye devm ediyorum . Ilk 3 de yemedim bilmiyodum bunda yedim bol bol . Hatta bi yerde bişiy okumuştum maydanoz ve nanede düşmesine seveb oluyomuş diye onları yemeyide kestim . Neyi okuduysam duyduysam ona inandım yani
Ne kdr yersen cnmm sana kalmış bişiy bn cok yedım ama 1 anası 2 günde bitirdim kivi desen her yemekten sonra 2 yedımBende basliyim simdiden gunde kac dilim yenmeli acaba
C vitamini mi onemli kivise c vitamini bolNe kdr yersen cnmm sana kalmış bişiy bn cok yedım ama 1 anası 2 günde bitirdim kivi desen her yemekten sonra 2 yedım
Tatlim 11 tane yumurtan var.benim hepi topu 5 taneydi.bunlardan da sadece bir tanesi dollendi.amac da bu degil mi zaten?İğne kullandım iki tane yumurta güçlendirici kullanmadım vermedi doktor gerek yok rezerv iyi dedi sol da 5 yumurta sağda 6 ama küçük çarşamba toplama ama iptal edebilirim tüp bebek in bir amacı kalmadı benim için
pekı cnm ıgnelerının kaçıncı gunu bak benım ıgnelerımn 7.gunu yumurtalarım gelısmıyo dıye moralım cok bozulmuştu doktor 10mm otesıne gecememısler ınatcı çıktılar demıstı sonra sukur gelısmeye başladılar suan enazından 7 8 tane folıkul gozukuyo tabı dolu çıkar bos çıkar hepsı kısmet yarın gorecez ınsallahAma çok iyi deyip böyle olucagini bilemedim benim sorunum tekrarlayan düşük genetiği gidecekti ondan çok ama çok Üzgünüm
pekı cnm ıgnelerının kaçıncı gunu bak benım ıgnelerımn 7.gunu yumurtalarım gelısmıyo dıye moralım cok bozulmuştu doktor 10mm otesıne gecememısler ınatcı çıktılar demıstı sonra sukur gelısmeye başladılar suan enazından 7 8 tane folıkul gozukuyo tabı dolu çıkar bos çıkar hepsı kısmet yarın gorecez ınsallah
benım kafama takılan sen sormuşsun oyuzden sormadım tup bebekte neden ganol f vb ıgne kullandırmamıskı doktor..Ne yapsak,ne desek bilemedim ertorun icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?