Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Sak'ın öyle Düşünme ben de rezerv problemi var her tedavide en fazla 5 tane toplanabiliyor,hatta birinci tedavimde 1 tanesi dolu çıkmıştı ve o bi taneyle hamile kalmıştım.diğer 3 tedavimde de hep 2 tane döllendi.yani önemli olan çok yumurta olması değîl kaliteli olması ve inanıyorum ben çok kaliteli yumoşların olacak ve hamiş kalacaksın.bu işin ilk Kuralı no stres ve moral.bak ne kadar bereketli bir yerdesin ve sen de bizim Aramıza kaytılacaksınİğne kullandım iki tane yumurta güçlendirici kullanmadım vermedi doktor gerek yok rezerv iyi dedi sol da 5 yumurta sağda 6 ama küçük çarşamba toplama ama iptal edebilirim tüp bebek in bir amacı kalmadı benim için
Canım opu günü aç olacağın için yanında tuzlu bişeyler olsun tansiyonun düşmesin.bi de ped alsan iyi olur biraz kanama olabiliyor çünkü.transferde de idrara sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan transfer o kadar iyi geçiyor.benim merkezim yanımızda hasta bezi istiyor çünkü transferden sonra idrar çok ssıkıştırabikiyor o Yüzden hasta bezi çok ile yarıyor. Bence sürgünden daha kullanışlıbu arada yanınızda bırseyler goturdunuz mu opu gunu ped vs? oje makyaj parfüm yasakmış bırde gece 12den sonra bırsey yemıcekmısım bıldıklerım bukdr hala anestezı benı gersede sakın olmaya çalışıyorum:)
Bilmiyoruz ki hangi igneyi ne kadar kullandi...ben de gonalf degil de merional kullandim mesela...benım kafama takılan sen sormuşsun oyuzden sormadım tup bebekte neden ganol f vb ıgne kullandırmamıskı doktor..
mantıklı yanı hasta bezıCanım opu günü aç olacağın için yanında tuzlu bişeyler olsun tansiyonun düşmesin.bi de ped alsan iyi olur biraz kanama olabiliyor çünkü.transferde de idrara sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan transfer o kadar iyi geçiyor.benim merkezim yanımızda hasta bezi istiyor çünkü transferden sonra idrar çok ssıkıştırabikiyor o Yüzden hasta bezi çok ile yarıyor. Bence sürgünden daha kullanışlı
Canım düşükler için siz pıhtılaşma testi ve kromozom analizi yaptırdınız mıAma çok iyi deyip böyle olucagini bilemedim benim sorunum tekrarlayan düşük genetiği gidecekti ondan çok ama çok Üzgünüm
buarada yedıtepede tedavı oluyosun dımı bızım bı akraba da orda tedavı oldu ıkızlerıne hamıle doktorunu bılmıyorum okdr samımı degılz ama yedıtepede olduğunu duymuştum:)Bilmiyoruz ki hangi igneyi ne kadar kullandi...ben de gonalf degil de merional kullandim mesela...
Evet bi de kapalı olduğu için kimse Görmüyor yavaş yavaş yapabiliyorsan ben tavsiye ediyorum.bi de transferden sonra ben arkadaşların dediği gibi Ananas yedim 1 ananası 2/3 günde yedim 2 Ananas bitirdim ve hurma yedim .kuzlar hurmada çok faydalıymış onu da tavsiye ediyorum.senin kaç embriyo kaçıncı gün transfer edilecek cnm.ben toplu okuduğum için karıştırıyorum damantıklı yanı hasta bezı
Canım opu günü aç olacağın için yanında tuzlu bişeyler olsun tansiyonun düşmesin.bi de ped alsan iyi olur biraz kanama olabiliyor çünkü.transferde de idrara sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan transfer o kadar iyi geçiyor.benim merkezim yanımızda hasta bezi istiyor çünkü transferden sonra idrar çok ssıkıştırabikiyor o Yüzden hasta bezi çok ile yarıyor. Bence sürgünden daha kullanışlı
Opudan sonra bana pihtilasma icin coraspirin verdi.ignne dehil.ama veriliyor bisii demek ki..bırde kızlar bana doktor bu pıhtılaşma ıcın ıgne vermıs sanırım onu kullanıcam opudan ya da transferden sonra ama anlamadığım bıze hıc pıhtılaşma testı yapılmadıkı belkıde yok oyle bı sorunum gene bırsuru ıgne olmak ıstemıyorum ya
Evet bi de kapalı olduğu için kimse Görmüyor yavaş yavaş yapabiliyorsan ben tavsiye ediyorum.bi de transferden sonra ben arkadaşların dediği gibi Ananas yedim 1 ananası 2/3 günde yedim 2 Ananas bitirdim ve hurma yedim .kuzlar hurmada çok faydalıymış onu da tavsiye ediyorum.senin kaç embriyo kaçıncı gün transfer edilecek cnm.ben toplu okuduğum için karıştırıyorum da
Bana coraspirinde yazmis ignede yazmis yok yik kica koca kutular jeller fln esim akdi ilaclari yarin anlatcakmis doktor bakalim nezmn icinmis ne icinmis sorcm:)Opudan sonra bana pihtilasma icin coraspirin verdi.ignne dehil.ama veriliyor bisii demek ki..
Gonaf 150 Merinos 25 sonra 75Tatlim 11 tane yumurtan var.benim hepi topu 5 taneydi.bunlardan da sadece bir tanesi dollendi.amac da bu degil mi zaten?
hangi ilaci ve kac gun kullandin?
ben gonalf 137.5 vuruldum cnm ama tam 11 gun vuruldum kaçıncı gunundesın sen suan?? bak ıgnenın 7.gunu hala 10mm den buyuk yumurtam yoktu..Gonaf 150 Merinos 25 sonra 75
Bugün 9.gun iğne saati 6.30 olmadım daha bugunben gonalf 137.5 vuruldum cnm ama tam 11 gun vuruldum kaçıncı gunundesın sen suan?? bak ıgnenın 7.gunu hala 10mm den buyuk yumurtam yoktu..
Catlatma igne saatin mi 6.30daydi ama bu sekilde olmazki cnm gecmis ztn ben dun 21.30da yap dedide 21.28den itibaren resmen hazirolda bekledim ya neden pes ettin hemenBugün 9.gun iğne saati 6.30 olmadım daha bugun
demi bende karıştırmıştım gündaşlarımı :))bence daha fazladır. isimleri aklımda kalan ;
mavisu
tivoli_
sarıcicek
alenay
budu
öz-ge mavi
karıştırmışta olabilirim. bi kenara not tutsaydık iyiydi :)
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabrını versin inşallah son negatifin olurSelam arkadaslar. Maalesef 3.denemem ve negatif((((