• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

bu arada yanınızda bırseyler goturdunuz mu opu gunu ped vs? oje makyaj parfüm yasakmış bırde gece 12den sonra bırsey yemıcekmısım bıldıklerım bukdr hala anestezı benı gersede sakın olmaya çalışıyorum:)

İğne kullandım iki tane yumurta güçlendirici kullanmadım vermedi doktor gerek yok rezerv iyi dedi sol da 5 yumurta sağda 6 ama küçük çarşamba toplama ama iptal edebilirim tüp bebek in bir amacı kalmadı benim için
Canım Sak'ın öyle Düşünme ben de rezerv problemi var her tedavide en fazla 5 tane toplanabiliyor,hatta birinci tedavimde 1 tanesi dolu çıkmıştı ve o bi taneyle hamile kalmıştım.diğer 3 tedavimde de hep 2 tane döllendi.yani önemli olan çok yumurta olması değîl kaliteli olması ve inanıyorum ben çok kaliteli yumoşların olacak ve hamiş kalacaksın.bu işin ilk Kuralı no stres ve moral.bak ne kadar bereketli bir yerdesin ve sen de bizim Aramıza kaytılacaksın

bu arada yanınızda bırseyler goturdunuz mu opu gunu ped vs? oje makyaj parfüm yasakmış bırde gece 12den sonra bırsey yemıcekmısım bıldıklerım bukdr hala anestezı benı gersede sakın olmaya çalışıyorum:)
Canım opu günü aç olacağın için yanında tuzlu bişeyler olsun tansiyonun düşmesin.bi de ped alsan iyi olur biraz kanama olabiliyor çünkü.transferde de idrara sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan transfer o kadar iyi geçiyor.benim merkezim yanımızda hasta bezi istiyor çünkü transferden sonra idrar çok ssıkıştırabikiyor o Yüzden hasta bezi çok ile yarıyor. Bence sürgünden daha kullanışlı

Canım opu günü aç olacağın için yanında tuzlu bişeyler olsun tansiyonun düşmesin.bi de ped alsan iyi olur biraz kanama olabiliyor çünkü.transferde de idrara sıkışık ol ne kadar sıkışık olursan transfer o kadar iyi geçiyor.benim merkezim yanımızda hasta bezi istiyor çünkü transferden sonra idrar çok ssıkıştırabikiyor o Yüzden hasta bezi çok ile yarıyor. Bence sürgünden daha kullanışlı
mantıklı yanı hasta bezı;)

Bilmiyoruz ki hangi igneyi ne kadar kullandi...ben de gonalf degil de merional kullandim mesela...
buarada yedıtepede tedavı oluyosun dımı bızım bı akraba da orda tedavı oldu ıkızlerıne hamıle doktorunu bılmıyorum okdr samımı degılz ama yedıtepede olduğunu duymuştum:)

bırde kızlar bana doktor bu pıhtılaşma ıcın ıgne vermıs sanırım onu kullanıcam opudan ya da transferden sonra ama anlamadığım bıze hıc pıhtılaşma testı yapılmadıkı belkıde yok oyle bı sorunum gene bırsuru ıgne olmak ıstemıyorum ya:(

mantıklı yanı hasta bezı:KK66:
Evet bi de kapalı olduğu için kimse Görmüyor yavaş yavaş yapabiliyorsan ben tavsiye ediyorum.bi de transferden sonra ben arkadaşların dediği gibi Ananas yedim 1 ananası 2/3 günde yedim 2 Ananas bitirdim ve hurma yedim .kuzlar hurmada çok faydalıymış onu da tavsiye ediyorum.senin kaç embriyo kaçıncı gün transfer edilecek cnm.ben toplu okuduğum için karıştırıyorum da

Ben anesteziyi seviyorum.uyuyosun uyaniyosun o kadar.opu icin saat 12 den sonra su dahil hic bir sey yiyip icmiyceksin.yanimda ped vardi ama hic gerek olmadi.bacaklarina varana kadar steril bezlerle sariyorlar her yerini.sadece o bolge acikta kaliyor.her yerim kapaninca cok daha rahat hissettim.vajinal temizlik yapiyor hemsire.iceri kadar girip dezenfekte ediyor.tabiki rahat edici ama tamamen acisiz.odaya cikarttiklarinda kahvalti verdiler bana.kendimi iyi hissedince ayrildik hastaneden.yalniz iki tana ovitrellle vardi benim bir gece once saat onda.ben 45 dk kadar geciktim.bu yuzden saat 9da degil onda aldilar opuya.nerdeyse dakikasini hesapliyorlar.
transfer icin cok sikisik dediler.yeterli dehilse olana su iciriceklermis.hic bir sey istemefiler ama ben yine de hasta bezi goturucem yanimda.surgu kullanamam.ha bazen sonda da takiyorlarmis rahat olsun diye.bana birakirlarsa hadta bezini tercih ederim.
dee aklima takildi ertorun...

bırde kızlar bana doktor bu pıhtılaşma ıcın ıgne vermıs sanırım onu kullanıcam opudan ya da transferden sonra ama anlamadığım bıze hıc pıhtılaşma testı yapılmadıkı belkıde yok oyle bı sorunum gene bırsuru ıgne olmak ıstemıyorum ya:KK43:
Opudan sonra bana pihtilasma icin coraspirin verdi.ignne dehil.ama veriliyor bisii demek ki..

Evet bi de kapalı olduğu için kimse Görmüyor yavaş yavaş yapabiliyorsan ben tavsiye ediyorum.bi de transferden sonra ben arkadaşların dediği gibi Ananas yedim 1 ananası 2/3 günde yedim 2 Ananas bitirdim ve hurma yedim .kuzlar hurmada çok faydalıymış onu da tavsiye ediyorum.senin kaç embriyo kaçıncı gün transfer edilecek cnm.ben toplu okuduğum için karıştırıyorum da

Cnm benim yarin daha opum var yolun tam ortasindayim bakalim.anestezi gerginligim var birtrk o da ilkkez olck diye bakalim insallah yarin guzel seyler yazarim buraya :)

Opudan sonra bana pihtilasma icin coraspirin verdi.ignne dehil.ama veriliyor bisii demek ki..
Bana coraspirinde yazmis ignede yazmis yok yik kica koca kutular jeller fln esim akdi ilaclari yarin anlatcakmis doktor bakalim nezmn icinmis ne icinmis sorcm:)

Back