- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Korkma onuda yaptır cnm inş çok gzl bi sonuçla değerle gelirsinkızlar doktorumu aradım hcg istedi yaptırcam..yine ümidim yok ama en azından n etlesşin bari
Ayni ilaclar bende de var.istanbul yeditepeye mi gidiyorsun yoksa?ilacsiz tedavi degil.merionalle basladim,orgalutranla devam edip ovitrelle bitirdim.dua ediyorum tek yumurtam dollensin diye...sanirim ikizi cok istemistim...Ilavsiz mini tup bebek diyolar ya oyle mi dedim rabbim 1 tane 1 tanedir ztn bizede lazim olan o tutunacak 1 tane degilmi insallah guzl olck.. buarada doktor bi ilaclar yazmis bugun aldik opudan sonrami baslicakmisim ne crinone jel coraspirin var antibiyotik var birde oksapar diye bi kutu bisy daha var ne oldugunu henuz anlamadim he birde prednol vermis onuda okumadim daha
Çok ilginç ilk defa transferde anestezi duydum neden veriyorlar peki???merhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar
Çok sevindim canımmmmm tebriklerrrrHanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Yardim hadi hayirli sonuclar bekliyoruz...
Innsallah..ben simdi bu topikleri okuyup okuyup kiminde agliyorum, cogunda hem alkisliyorum hem agliyorum hem guluyorum...esim de merak sardi sik sik su topigine bi bak da bana da soyle diyor:))Çok sevindim canımmmmm tebriklerrrrPazartesi Bebeğini yanına al bir daha hiç bırakma inşallah
Ayni ilaclar bende de var.istanbul yeditepeye mi gidiyorsun yoksa?ilacsiz tedavi degil.merionalle basladim,orgalutranla devam edip ovitrelle bitirdim.dua ediyorum tek yumurtam dollensin diye...sanirim ikizi cok istemistim...
cnmm hayırlı olsun inşşş oda hemen tutar :)Hanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Ananas ve kivi bn artık tiksindimPozitifciler ananas yemeyi ihmal etmiyorsunuz degil mi?
Inşallah CNm ama üst üste BUKDAR Mutluluğa alışkın Değilim o Yüzden kalp atışını alana kadar bekliyorm CINKU kesenin biri geriden geliyorduBence sürpriz ikizler geliyor . Doğru tahmin ettim mi?
Canm hemen kan testi yaptır Yerleşme olabilir hem ona göre iğne başlarlKizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..
Ama bn ikisininde faydasını gördüm diger 3 te bn bunları yemedim ama bunda yedim faydası oldugu düşünüyorumKiviye allerjim var onu saymiyorum.ananas icin de zorlarim kendimi her halde...
Ben sadece 3gün Ananas yedim Canm hatta 2.Gün unutmuş 3.gün kalan hepsini yemiştim :)Kiviye allerjim var onu saymiyorum.ananas icin de zorlarim kendimi her halde...
Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildimHeveslebekleyen,belinda87,ertorun sizde durumlar nasil?
Yaaaaa cok sevindim superrr hadi insallah ptesi guzekce annesine tutunsun 9 ay birakmasin:) benim durumum cnm dunaksm catlatma vurdum iste yarin 9da insallaj opum bi adim geriden geliyorum ben senin transfer gunun bende insallah dollenme durumunu öğrenecem bakalim bugun kasiklarim iyice agirlastiHanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Cnm neden olumsuz bakiyosun bana da rezervin cok iyi dedi cok dusuk doz vuruldum hep bendede suan 7 8 tane gozukuyor ne onemi varki yeterki saglikli olgun guclu yumurtalar olsun olacak olduktan sonra 1 tane yeter..Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim
yikildim
Canım cok sevindim. Umudun yaşıyor işte. Benimde döllenmiş yumurtalar yarın durumları icin arıcaklarmıs. Benim de tahminen ptesi olur transferim. Allah hepimize pozitif sonuclar versin, saglıklı gebelikler saglıklı Doğumlar yapalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım insallahHeveslebekleyen,belinda87,ertorun sizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?