- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Haklısın canım Allahım sanır versinben bu sınırle bunların yaptıgını hazmedıp kafa dınleyemem benm adet olacagım gunu nasıl bekledıgımı az cok bılıyorsn kımsenın bunu yapmaya hakkı yoktu benm esıme benı karalamaya sıkayet etmeye hıbı klınıgın hakkı yok kaldıkı aramdım ama aramıs sorular sormus olsam dahı ARAYABILIRIM kımı araacakmısım!!! BENM psıkolojımın bozuk olup olmadıgı bu benı ılgılendırır klınıgı degıl onca ınsan var gergın bu sürecte ınsan nasıl oluyor kaldıkı basarısız yarım kalan bır tedavı sonrası nasl olmam gerwekıyormus GULE OYNAYA TEF ÇALA ÇALA mı beklıcektım o klınıkte doktora yalan yanlıs bılgı verıp dolduranın allah belasını versın doktor ıle ben toplamda 2 defa konustum yanı doktor benm toplam 2 defa konusmma göre bunu soyleyemez kesınlıkle bırılerı var kıskırtan gunahını almak ıstemıyorm kımsenın ama sonuc ortada suan bu durumda olmama sebeb herkımse allhım gerekenı yapar ınsallah
Ankada ya gidiceksen kesinlikle feza bey ile devam etme bak kaç kişi şikayet ediyor forumlara topiklere bak[/QUOTE]tabi ki canım dikkate almaya başladım bile. sonuçta doktor ve hasta olarak bizler uyum içinde güven içinde olmalıyız.
sanmıyorum canım sonuçta doğal yoldan yazın hamile kalan birsürü insan var.amin canm inşallah hayırlısıyla mubarek ayların yüzü hürmetine allahım isteyen herkese versin benm bıraz korkularım var yaz ayında tutmaz gıbı ama bılmıyorm sızler hıc duydunuzmu yazın tüp bebegın tutmama olasılıgını sordum doktoruma oyle bırsey olmaz dedı
bu nasıl klinik anlamadım ben yaa çok saçma böyle önemli bir durumda anlayışlı olmaları lazım sürekli bile arasan bunu şikayet etmeye hakları yokben bu sınırle bunların yaptıgını hazmedıp kafa dınleyemem benm adet olacagım gunu nasıl bekledıgımı az cok bılıyorsn kımsenın bunu yapmaya hakkı yoktu benm esıme benı karalamaya sıkayet etmeye hıbı klınıgın hakkı yok kaldıkı aramdım ama aramıs sorular sormus olsam dahı ARAYABILIRIM kımı araacakmısım!!! BENM psıkolojımın bozuk olup olmadıgı bu benı ılgılendırır klınıgı degıl onca ınsan var gergın bu sürecte ınsan nasıl oluyor kaldıkı basarısız yarım kalan bır tedavı sonrası nasl olmam gerwekıyormus GULE OYNAYA TEF ÇALA ÇALA mı beklıcektım o klınıkte doktora yalan yanlıs bılgı verıp dolduranın allah belasını versın doktor ıle ben toplamda 2 defa konustum yanı doktor benm toplam 2 defa konusmma göre bunu soyleyemez kesınlıkle bırılerı var kıskırtan gunahını almak ıstemıyorm kımsenın ama sonuc ortada suan bu durumda olmama sebeb herkımse allhım gerekenı yapar ınsallah
Slm ben de adanadayim ankada ya gidiyorum canım sen neden memnun kalmadin aklım karıştı. benim 2. Olacak tedavime aynı yere başladı bakalım hayırlısı[/QUOTE]Ankada ya gidiceksen kesinlikle feza bey ile devam etme bak kaç kişi şikayet ediyor forumlara topiklere bak
ve ben süreklide aramadım zaten aradıgım zmandada hıc ulasamadım en son 15gun once lekem geldıgınde aradım doktora ulasamadım sızı aratıcaz dedıler 1 gun sonra dönduler bende dıtem ettım falan ozman doktora sıtem etmıstım dunde yazınca ben kıtlendı sanırm esıme benı sıkayet etmısler ne hallerı varsa görsunler esımlede aram acıldı zaten v suan adet oldm hıc bı yere gıtmedım BEKLIYORM BOŞ BOŞ GIMICEM DE ZATEN ESIMDEUMRUNDA DEGIL OUN DEGILSE BENIM HIC DEGILbu nasıl klinik anlamadım ben yaa çok saçma böyle önemli bir durumda anlayışlı olmaları lazım sürekli bile arasan bunu şikayet etmeye hakları yok
Slm ben de adanadayim ankada ya gidiyorum canım sen neden memnun kalmadin aklım karıştı. benim 2. Olacak tedavime aynı yere başladı bakalım hayırlısı[/QUOTE]Ankada ya gidiceksen kesinlikle feza bey ile devam etme bak kaç kişi şikayet ediyor forumlara topiklere bak
canım hoşgeldin tedavin hyırlı olsn mayıs ayı ve 3 aylar bize inşallah uğur şans bereket ve bebek getirir :) canm hangı ıldesin? ona göre onerıde bulunayım yada gıden arkdaslar tavsıye eder bu arada sebebsiz daha zor deme bence daha kolay en azından sebebi yok ama benm sebebı bellı oldugundan tedavıde fayda etmeyebılıyor hayırlısı cnmBen de ilk kez tedavi gorucem birkac yeri gezdik hala karar veremedik. Her sey normal diyorlar benim yasim 39 yumurtlamamda bir sey yok esimdede yok. Boylesi daha kotu en azindan bi sikinti olsa caresi bulunurdu. Benim gibi olanlar var mi yeni geldim ben buraya kimi onerirsiniz bana
tedavın hayırlı olsn cnm nerede yasıyorsn sorunun neydı klınıgıne karar verdınmı şimdiden hayırlı olsun mayıs ayı şans bereket bebek getırsn hayırlısıylamerhaba arkadaşlar bende kısmetse mayıs ayında tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlar bende haziranda tup bebek yaptiracam.hayirlisiyla.. oruc olayi benide cok dusunduruyo ama calisan biriyim.ve izin donemime denk getirmem icin mecburumdasaricst: 40655639 .!.:canm bence daha da hayırlı olur tedavı surecımız mubarek 3aylara gırdık ıgneler ne olsa aksam yapılıyor dedıgın gıbı yumurta toplama ve trasferde oruc tutmayıp sonra yerıne tutarız bende aynı seyı dusunup durdum alah yardımcımız olsun
Valla canımm kara kara düşünenlerdenim ben tedâvime başladım yarın opum var ama histereskopi olucam ondan sonra konacak ve Ramazan'a denk geliyo transfer bilmiyorum napıcam içim hiç rahat değil yemek istemiyorum ama kuzularında besin alması Lazım susuz kalmamak Lazım Günlerde uzun kısa günler olsa hiç düşünmem tutarsın bilmiyorum napıcağmı Hakkımızda Hayırlısı artıkKizlar bende haziranda tup bebek yaptiracam.hayirlisiyla.. oruc olayi benide cok dusunduruyo ama calisan biriyim.ve izin donemime denk getirmem icin mecburumdaeger takvim hesaplamam beni sasirtmazsa yumurta takip dojemim ramazana girmicek yapnizca transfer ve sonrasi denk gelecek bu durumda oruc sakincali olurmu ne dusunuyosunz? Gerci mevlam ol dedikten sonra.. ama olmadi bekleme surecinde 1 gun tutup 1 gun tutmamak mi gerekir vucut sususz kalmasin fln diye
canm bende tedavıme dun basladım allah ızın verırse hersey yolunda gıderse (ki sanmıyorm ) benmde ramazana gelecek transferım ben daha hayırlı olacagını dusunuyorm oruc evet bende kararsızım o asamaya geleyım allahın ıznıyle transfere kadar tutarım transferden sonra tutamam ama ben o asamaya gelmeyı hayal edemedıgımden bıraz karamsarımKizlar bende haziranda tup bebek yaptiracam.hayirlisiyla.. oruc olayi benide cok dusunduruyo ama calisan biriyim.ve izin donemime denk getirmem icin mecburumdaeger takvim hesaplamam beni sasirtmazsa yumurta takip dojemim ramazana girmicek yapnizca transfer ve sonrasi denk gelecek bu durumda oruc sakincali olurmu ne dusunuyosunz? Gerci mevlam ol dedikten sonra.. ama olmadi bekleme surecinde 1 gun tutup 1 gun tutmamak mi gerekir vucut sususz kalmasin fln diye
canm benm normalde adet kanamalarım 2 gun surer 3.gune pek gormedım düşüklerden baska canm benm bugun adetımın 3.gunu ve maşallah cok yogun oluyorm bugun arttı ılaclarada dun basladk yanı sızler normal adet oldugunuzdan soruyorm sızlerde tedavıye baslarken kanamanız vard deglmı benm kanamam pek olmadııgdan yada ılaclara basladıgımda az oldugundan kafam karıstı ıcerdekı rezervdekı yumosları alıp goturmesn bu kanamaValla canımm kara kara düşünenlerdenim ben tedâvime başladım yarın opum var ama histereskopi olucam ondan sonra konacak ve Ramazan'a denk geliyo transfer bilmiyorum napıcam içim hiç rahat değil yemek istemiyorum ama kuzularında besin alması Lazım susuz kalmamak Lazım Günlerde uzun kısa günler olsa hiç düşünmem tutarsın bilmiyorum napıcağmı Hakkımızda Hayırlısı artık
Canımm korkma adetin yoğun olması iyi canım hiç merak etme benim kanamam vardı ilaçlarımıda kanamalı kullandım ilk tedavimdede bu tedavimdede korkma hiçcanm benm normalde adet kanamalarım 2 gun surer 3.gune pek gormedım düşüklerden baska canm benm bugun adetımın 3.gunu ve maşallah cok yogun oluyorm bugun arttı ılaclarada dun basladk yanı sızler normal adet oldugunuzdan soruyorm sızlerde tedavıye baslarken kanamanız vard deglmı benm kanamam pek olmadııgdan yada ılaclara basladıgımda az oldugundan kafam karıstı ıcerdekı rezervdekı yumosları alıp goturmesn bu kanama
sağol canm içimi rahatlattın bu konuda tek yorum yapan sen oldun dakıkalardır bırı cvp yazmısmı dıye bakıp duruyorm bu arada öğlen kuru ıncır almaya gıttm kecıboynuzu pekmezıde tavsıye ettı satan kısı onuda aldım cnm bı zararı olmaz dımı faydası olmasada zararının olacagını dusunmedım . .incir zaten devamlı her periyotta yıyorum ama klınıge hıc srmadım zararı olmaz sanırm gunde bırkac ıncırın ? yada daha fazla yesemmıCanımm korkma adetin yoğun olması iyi canım hiç merak etme benim kanamam vardı ilaçlarımıda kanamalı kullandım ilk tedavimdede bu tedavimdede korkma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?