- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
sağol,arayınca bana özelden yazarmısın ne düşündüünüĞ
teşekkür ederim Canm müsait bi zamanda ararım sorarım insallah şifa bulursn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol,arayınca bana özelden yazarmısın ne düşündüünüĞ
teşekkür ederim Canm müsait bi zamanda ararım sorarım insallah şifa bulursn
Bana 5500 dediler canım ilaçlar içinde 1250 lira dediler. Hayırlısıyla adetimle başlayacağız. Tedavi sürecini durumumu ve görüşümü paylaşırım canım senleAynen benide önce Semra hanım aradı Canm. E-mail attım tahlil sonuçlarını sonra Cem bey aradı bende çok beğendim tek tek tüm sorunlarımı anlattım dinledi daha önce başarısız olan yarım kalan tedavımde ki doktoru aramakla bulamıyorum ama çok ilgilendi Bahçeci umut sana fiyat ne söylediler bana SANIRM yanlısı hatırlamıyorsam 5400demişlerdi yanlış hatırlıyorda olabilirim
Canım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın ve yumurtaların kaliteli ve bol olur inş sonra transfer günümüz birlikte sayarız inşallah çünkü ben ramazan ayından sonra gideceğim transfer için yani temmuz gibi olur rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla nasip etsinEvet Canm hatırladım ve tedavin hakkında bilgim va takip EDİYORM sürecini ben sana Ozman da demiştim SANIRM pco lu Olanların Rahmi birkaç ay dinlendiriyolar hiç merak etme üzülme ÇOĞU gitmiş azı kalmış ben o safhayada gelemedim hem beklemiş rahim ile tedavi daha olumlu sonuçlanıyormuş ilaçlarım etkisiyle incelen rahim birkaç ayda kendini topluyo eger tedavimde benmde o aşamaya gelirsek benide birkaç ay dinlndiricekşer sen yine bana göre şanslısın Benm tedavi yarım kaldı pco kılar tüp benekte en Şanslı hastalar diyorlar ama Benm şanssızlığım işte kısmet tedavin hayırlı pozitif sonuçlansın cnm
aynen banada ilaclar için aynı rakamı verdiler senin tedavi şimdiden hayırlı olsun Canm ben biraz zor gelirim İstanbul'a bakalım hayırlısıBana 5500 dediler canım ilaçlar içinde 1250 lira dediler. Hayırlısıyla adetimle başlayacağız. Tedavi sürecini durumumu ve görüşümü paylaşırım canım senle
amin Canm inşallah Hayırlısı olsunCanım inşallah sende hayırlısıyla başlarsın ve yumurtaların kaliteli ve bol olur inş sonra transfer günümüz birlikte sayarız inşallah çünkü ben ramazan ayından sonra gideceğim transfer için yani temmuz gibi olur rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla nasip etsin
Hayırlısı olsun canım bence birdahaki orada deneyeceğine biraz geç olsun ama güven telkin eden yerde dene aklın kalmaz en azından. Bende öyle oldu çünkü sonra pişman oldum. Şimdi o Yüzden güvendiğin istediğim yerde tedaviye başlayacağım.A
aynen banada ilaclar için aynı rakamı verdiler senin tedavi şimdiden hayırlı olsun Canm ben biraz zor gelirim İstanbul'a bakalım hayırlısı
günaydın canım bugün benim de kontrol var akşama.senle aynı gidiyo tedavimiz hemen hemen tek fark benim 11. günüm bugün.Günaydın kızlar bugün kontrol var bakalım Yumoşlar ne alemde. Tedavinin 8.Günündeyim inşallah herşey yolunda dır
Cnm inşallah ikimiz de hayırlı sonuçları alırız. Ve hepimiz tabi ki.günaydın canım bugün benim de kontrol var akşama.senle aynı gidiyo tedavimiz hemen hemen tek fark benim 11. günüm bugün.
cnm benm ıstanbula gıtme sansım cok az hem ızın hem eşim hemde kalacak yer sorun kalacak ok akraba var ama söylemek ıstemıyoruz tedavı surecını kafam cok karısık ki şuan zaten doğum kopntrol hapı kullanıyorm adetıme daha var mayıs ayında baslayacagım artık nerede kısmetseHayırlısı olsun canım bence birdahaki orada deneyeceğine biraz geç olsun ama güven telkin eden yerde dene aklın kalmaz en azından. Bende öyle oldu çünkü sonra pişman oldum. Şimdi o Yüzden güvendiğin istediğim yerde tedaviye başlayacağım.
Aralıkta benimde 2 tane yumurtam oluştu bir tanesi döllendi o da kalitesi düşük olduğu için tutmadı. 2 aydır dhea kullanıyorum. haziran ayında yeniden tedavim var inşalllah güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar Nisan ayında hevesle umutla başladığım tüp bebek tedavim başlamadan 12.günde sona verdi sorunda yumurtamın gelişememesi aslında pco luyum ve tüp bebekte en çok şans pco lularda diyorlar ama malesef binde bir olan bir şanssızlık beni buldu ve yumurtalar gelişemedi tedavim iptal oldu yeni adet dönemimde tekrar düşünüyorum ama ilaçsız adette olamıyorm kendi kendime ne zaman adet olacagım da belli değil yani tedavi zamanım henüz belli değil benm gibi bu 3 ay içinde tedavi düşünen arkadaşlarım varsa burda birlikte bekleyelim ne dersiniz ? burası insanı çok motive ediyor yüzünü görmediğimiz onlarca insan burda birbiri için dua edp teselli ediyor ben bu forumlar sayesınde ıptal edılen tedavımı bukadar az stresle atlttm emınım burda yazıp derteşmesem daha cok uzulup strese gırıcektım allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !
fsh ın kaç benimde fsh sıkıntım var. Aralık ayındaki tedavimde fsh yüzüden 2 yuumrta oluştu 1 tanesi döllendi. oda 2. kaliteydi ve tutmadı. şimdi dhea kullanıyorum haziranda yeniden tedavim var ve bu sefer son şansım olmazsa denememeye karar verdik. Sen dhea kullandın mı hiçSelam arkadaslar basligi gorunce bi sevindim.insallah ben de şu fsh belasi düser düşmez basliycam tedaviye onumuzdeki bir iki ay icinde.insallah hayirli sureclerden geceriz.
Hayırlısı olsun canım en önemlisi o. Allah nasip etmiş olsun sağlıklı bebişler hepimizecnm benm ıstanbula gıtme sansım cok az hem ızın hem eşim hemde kalacak yer sorun kalacak ok akraba var ama söylemek ıstemıyoruz tedavı surecını kafam cok karısık ki şuan zaten doğum kopntrol hapı kullanıyorm adetıme daha var mayıs ayında baslayacagım artık nerede kısmetse
ben de senin durumundayım ama ramazandan dolayı ertelemeyi düşünüyorum Allah demez mi durdun durdun da 1 ay daha mı duramadın diye düşünüyorum. olumsuz olursa orucu aksattığım için olmadı diye düşünürüm pişman olurum. sadece toplama ve transfer günü tutmamak yetmez ki. yumurta takibine oruçlu gitmek ne kadar doğru olur ondan da emin değilim bir de transfer sonrası bi dünya ilaç iğne oluyor. tabi bu benim kendim için verdiğim kadar herkes ne düşünür bilemem...Kızlar oruca denk geliyor ya ne düşünüyorsunuz acaba etkilermi tüp bebeği, ben haziranda olcam büyük ihtimal herşey yolunda giderse inşallah tabi,ertelemek istemiyorum gözümde aylar uzayıp gidiyor sadece yumurtlama toplamı işleminde ve transfer günü Oruç tutmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...
aynı canım bende senin gibi düşünüyorum benim yumurta toplama işi bitti dondordular transfer haziran ayına denk geliyor ama gitmeyeceğim transfer için 3 adet dönemi beni bekletiyorlar ohss riski yüzünden çok şükür olmadım ama doktorum rahim dinlenmesini istiyor ben doktoruma bile dedim transfer zamanı ramazana denk geliyor ibadetini engelleme sonra ki ay gel dedi inan zaman geçmiyor ama nasip böylemiş sonu güzel olsunda geçer bu günlerben de senin durumundayım ama ramazandan dolayı ertelemeyi düşünüyorum Allah demez mi durdun durdun da 1 ay daha mı duramadın diye düşünüyorum. olumsuz olursa orucu aksattığım için olmadı diye düşünürüm pişman olurum. sadece toplama ve transfer günü tutmamak yetmez ki. yumurta takibine oruçlu gitmek ne kadar doğru olur ondan da emin değilim bir de transfer sonrası bi dünya ilaç iğne oluyor. tabi bu benim kendim için verdiğim kadar herkes ne düşünür bilemem...
Bilmiyorum kafam Karışık benimde hastanenin laboratuvar ı Ağustos'ta giriyor tatile bakıyım araştırmam gerekirse hocalara danışcam kusur görmezlerse kaza Yaparımaynı canım bende senin gibi düşünüyorum benim yumurta toplama işi bitti dondordular transfer haziran ayına denk geliyor ama gitmeyeceğim transfer için 3 adet dönemi beni bekletiyorlar ohss riski yüzünden çok şükür olmadım ama doktorum rahim dinlenmesini istiyor ben doktoruma bile dedim transfer zamanı ramazana denk geliyor ibadetini engelleme sonra ki ay gel dedi inan zaman geçmiyor ama nasip böylemiş sonu güzel olsunda geçer bu günler
Evet bencede en mantıklısı biz nekadar yorum yaparsak boş bir bilene sormak daha iyiBilmiyorum kafam Karışık benimde hastanenin laboratuvar ı Ağustos'ta giriyor tatile bakıyım araştırmam gerekirse hocalara danışcam kusur görmezlerse kaza Yaparım
Bilerek aksatmıyoruski canım ben 3 Yıldır tedavi görüyorum ..en son çok istedim aşamaya geldik bunuda oruçtan dolayı eğer ertelersem Eylül Ayını beklemem Lazım kafam Karışık ,Allah'ım biliyor kalbimizi 2 hoca var yakın tanıdım sorcam, zaten ben transfer günü ve toplama günü tutmam iğneler Oruç bozmuyormuş araştırdım vitamin Ve enerji vermedikçe ,bizimkinde hormon oldu için bakalım Ozaman a daha var eğer hocalardan iyi cevap alırsam bi 10 gün kaza Yaparım nasipben de senin durumundayım ama ramazandan dolayı ertelemeyi düşünüyorum Allah demez mi durdun durdun da 1 ay daha mı duramadın diye düşünüyorum. olumsuz olursa orucu aksattığım için olmadı diye düşünürüm pişman olurum. sadece toplama ve transfer günü tutmamak yetmez ki. yumurta takibine oruçlu gitmek ne kadar doğru olur ondan da emin değilim bir de transfer sonrası bi dünya ilaç iğne oluyor. tabi bu benim kendim için verdiğim kadar herkes ne düşünür bilemem...