• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
Insallah hayirla kucagina almayi nasip eder allahim.

Kızlarrrr bugün 9. Gün ve kan testinde pozitifi gördümı.allahım kat kat katlandığını ve bu kez sağlıkla kucağıma aldığım günleri gösterir bana ve tüm pozitif alan Arkadaşlarıma.beklemedeki Arkadaşlarıma da çok çok dualar ediyorum.

Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...

kızlarrrrrrrrrrrr bende test yaptım ve pozitif çıktı yükleyeceğim resmi şimdi inanamıyorum yaaaaaa
Kızlarrrrr.bugün giremedim nete neler neler olmuş.çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.budu ben sana hep diyordum dimi. Ben de sabah yaptırdım testimi Şükürler olsun. Allah sağa sağlam sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Ben daha öncekileri kaybettiğim için Can'ı gönülden sevinemedim bile çok korkuyorumm

Kızlarrrr bugün 9. Gün ve kan testinde pozitifi gördümı.allahım kat kat katlandığını ve bu kez sağlıkla kucağıma aldığım günleri gösterir bana ve tüm pozitif alan Arkadaşlarıma.beklemedeki Arkadaşlarıma da çok çok dualar ediyorum.
Canim cok cok tebrik ederim. Degerin kac cikti ?

Bugun cok bereketli bir gun. Allahim kandilde dualarimizi kabul etti. Saglikli hamilelik dden sonra saglikla kucagina alirsin insallah.

Tebriklerrr canım. .bugun ne güzel haberler aliyoruz pes pese..
Alenay Alenay canim senide tebrik ederim...cok güzel. .inşallah saglikla kucaginiza alırsınız..amin...

Orasi sanirim hemen tedaviye baslamiyor..önce vitamin ilac vs.veriyor sonra tedaviye başlanıyor. O yüzden seni 5.gun cagirmis olabilorler..dr un kim ?
kismetse pzt gidicez, bakalim ne vericekler ne dicekler. evet belki de oyledir, ilk kez denicez, onumuzu goremiyoruz pek o yuzden... Kaan Bozkurt olcak ins.

Aa ciddimi. Benim ilk tüp bebek deneyimim orda oldu..ama ben bulunduğum sehirde yumurta takibi yapildi ,yumurta toplsma ve transfer de irenbede oldu..sonucda kimyasalla son buldu ; ( :KK43: :KK43:
yaa gecmis olsun canim:( neden kimyasal oldu acaba belli bir sebebi var mi ki? hayirlisi bakalim insallah yolunda gider hersey...

Yarın test günüm kndimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo yürüyemiyorm Yüzüm kızarıyo ne kdr zor süreçlerden geçiyoruz Allahım nolur yolumuza Işık tut ve hepimizin istedını hayırlı sekılde ver . Psikolojikmn hasta oldum

kismetse pzt gidicez, bakalim ne vericekler ne dicekler. evet belki de oyledir, ilk kez denicez, onumuzu goremiyoruz pek o yuzden... Kaan Bozkurt olcak ins.
Tamam isde cnm kaan bey öyle yapiyormus tedavilerini..yarin bir baska arkadasda gidecek oraya..inşallah herşey cok güzel gider..ayrica dondurulmus embiriyo transfer ediyormuş. .
yaa gecmis olsun canim:KK43: neden kimyasal oldu acaba belli bir sebebi var mi ki? hayirlisi bakalim insallah yolunda gider hersey...
Sağol cnm.nedeni yok bisey demediler..
inşallah senin icin hersey olumlu gider cnm..

Yarın test günüm kndimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo yürüyemiyorm Yüzüm kızarıyo ne kdr zor süreçlerden geçiyoruz Allahım nolur yolumuza Işık tut ve hepimizin istedını hayırlı sekılde ver . Psikolojikmn hasta oldum
Canım inş. Pozitif sonuc alirsin..nolur rahat ol..kendini üzme. .morelini yüksek tut..rabbim hepimizin yüzünü guldurur ins.

Canım tedavin hayırlı olsun. Ben de irenbeye gidiyorum. Kaan bey benim doktorum. Kaan bey çok iyi bir dr. Memnun kalacağını düşünüyorum. Şimdi seni muayene eder, tahlilleri ve vitaminleri verir. Bu ay tedaviye başlatmaz. Zaten taze transfer yapmıyor.

Canım inş. Pozitif sonuc alirsin..nolur rahat ol..kendini üzme. .morelini yüksek tut..rabbim hepimizin yüzünü guldurur ins.
Kafam allak bullak karnıma bakıp duruyorum buda bni çok kötü yapıyo .
Allahım inş yollarımıza birer Işık tutar aydınlığa çıkarız ve istedıklerımız hayırlısıyla olur . Iyi düşünemiyorum hiç . Eger sonuç negatif olursa eşim söylemeyecek bna duymak istemiyorum

Back