• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

ilk tedavim olacak canım, ilk muayenem aynı zamanda. ya bilemedim merkezde kimse sorsam ilk muayene ise 2. ve 5. günler arası dedi. bana da geç gibi geldi aslında. 2. gün de gidebilirim ama kanamam öyle çok oluyor ki:KK43: utandım o şekilde gitmeye...
utanacak bişey yok bunda 2. gün git bence doktorlar bu duruma takılacak değiller geç kalma kafan rahat etsin :KK66:

Gec arkadasim 5.gun 2 ya da 3.gunu gecmemek lazim diye biliyorum bence eger 5.gune kaliyosa bir sonrakinde basla ,cunku insanin aklina en ufak bi olumsuzluk bile yasansa onu tedavinin sonunda kafaya takiyo oyle yapmadim filan die ama tabi sartlar ve durumu bilemiyorum
Allah Allaaahh bak şimdi iice arada kaldım valla o zaman neden 2-5. günler diyolar:( ben de hiç duymadım açıkçası geç olur mu diye düşündüm ama şartlar da öyle zorluyor ki bazen, 5. gün daha rahat gidicektim:((

Allah Allaaahh bak şimdi iice arada kaldım valla o zaman neden 2-5. günler diyolar:KK43: ben de hiç duymadım açıkçası geç olur mu diye düşündüm ama şartlar da öyle zorluyor ki bazen, 5. gün daha rahat gidicektim:KK43:(
Bencede gec..5.gun hic duymadim..senmi yanlis anladin acaba ?

ya arkadaşlar bu arada dua forumunda çok güzel topicler var ama listeler hep alıma kapalı bizde orda bi topic açsak ve hayırlı sonuçlar için dua okusak hergün birimiz adına önce sordum katılmak isteyen olursa ona göre açalım diye düşündüm

Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...

Eklentiler

• IMG_20150604_132128.jpg
    IMG_20150604_132128.jpg
    187,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...

Ayy o kadar güzel bir şey ki bu.... darısı benim ve evlat hasreti çeken herkesin başına inşallah .Rabbim hayırlı uğurlu etsin..

o kadar o kadar sevindim ki rabbim inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendime olmuş kadar sevindim maaşallah darısı biz bekleyenlere inşallah

utanacak bişey yok bunda 2. gün git bence doktorlar bu duruma takılacak değiller geç kalma kafan rahat etsin :KK66:
aslında tabi öyle utanma çok olmuyor normalde maalesef jinekolojik muayanelere gire çıka:) ama çok kanamam olduğundan biraz çekindim.. neyse zaten yarınki randevular full, 5. güne kaldım yapcak bişiy yok:(

bak tek embriyo diye nasılda umutsuzdun ne dedim ben sana Rabbim büyük aynı gündük inşallah sonucumuzda aynı olur bendeki 3 ten biri bari tutmuş olsun

Bencede gec..5.gun hic duymadim..senmi yanlis anladin acaba ?
yok canım belki 8 kere sordum, hatta telde bidaha saydılar, bugün ilk günse paztsi 5. gün diye. yarınki randevular dolu, mecbur 5e kaldım... hayırlısı :(

aslında tabi öyle utanma çok olmuyor normalde maalesef jinekolojik muayanelere gire çıka:) ama çok kanamam olduğundan biraz çekindim.. neyse zaten yarınki randevular full, 5. güne kaldım yapcak bişiy yok:KK43:
canım bence ne yap et daha erken gitmeye çalış inan bana benimde çok kanamam oluyor doktor şaşırmıştı hatta ama evlat hasreti herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok

Enn sevdigim fotograf3 gebelik yasadim dusukle sonuclanan ama testlerimi saklarim hala ultrason fotolarini bile,gozunuz aydin canim saglikla dogsun insallaaaah

canım bence ne yap et daha erken gitmeye çalış inan bana benimde çok kanamam oluyor doktor şaşırmıştı hatta ama evlat hasreti herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok
öyle tabii, hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza yeter ki canım herşeyi göze aldık...
sanırım bi şekilde fırsat bulup giricem randevuya yarın...

canımmmmmmm çok sevindimm,gözün aydın,ben cesaret edemedim bir türlü idrar testine, yarın kan testiyle belli olacak,inşallah bende senin gibi güzel haberler alır, sizlerle mutluluğumu paylaşırım :KK46:

Maşallah Canm hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin

Back