kan vermeye gidiyorum şimdi nolur dua edin arkadaşlar
Canlarim gundaslarim dualarim ve en icten dileklerim sizinle. Bebeklerimizi karnimiza ayni gun aldigimiz gibi dilerim kucagimizada ayni gun aliriz.canım seninde gözün aydın, bana da ne güzel umut oldunuz...inşallah bende yarın sizler gibi sevinç çığlıkları atarım...
alışıyorsun valla güzelim bana da çok ters gelmişti kanamalı iken muayene ama başa gelen çekiliyo. sonra pişman olma 2. gün git derim..ilk tedavim olacak canım, ilk muayenem aynı zamanda. ya bilemedim merkezde kimse sorsam ilk muayene ise 2. ve 5. günler arası dedi. bana da geç gibi geldi aslında. 2. gün de gidebilirim ama kanamam öyle çok oluyor kiutandım o şekilde gitmeye...
Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıkla kucsğına aldığını da duyalım hayırlısıyla inşallahCanlarim gundaslarim dualarim ve en icten dileklerim sizinle. Bebeklerimizi karnimiza ayni gun aldigimiz gibi dilerim kucagimizada ayni gun aliriz.
Ben hastaneyi aradim. Test tarihimi pazardan cumartesiye cektiler. Daha erken yapma tekrar tekrar test yapmak zorunda kalma dediler. Cumartesi ve pazartesi yapicam test.
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucakla inşallah.kızlarrrrrrrrrrrr bende test yaptım ve pozitif çıktı yükleyeceğim resmi şimdi inanamıyorum yaaaaaa
Neresi gidecegin yer ? Ay gerçekten ilk defa duyuyorum bende 5.gunu..yok canım belki 8 kere sordum, hatta telde bidaha saydılar, bugün ilk günse paztsi 5. gün diye. yarınki randevular dolu, mecbur 5e kaldım... hayırlısı
İzmir İrenbe canım. evet ben de ilk kez duydum, adetin ilk gününü "0" sayıyorlarmış, ben 4. günde gitmiş olacağım, yarına randevu veremediler...Neresi gidecegin yer ? Ay gerçekten ilk defa duyuyorum bende 5.gunu..
hayirli olsun cnm kacinci gunun bugunBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
gordum simdi cok sevindim gozun aydin hayirli olsunBuDu haberlerini bekliyorum cikmadimi daha sonuc
demi bak ben yaşamadım ama sen bizzat yaşamış biri olarak örnek oldun canım :))
ya arkadaşlar bu arada dua forumunda çok güzel topicler var ama listeler hep alıma kapalı bizde orda bi topic açsak ve hayırlı sonuçlar için dua okusak hergün birimiz adına önce sordum katılmak isteyen olursa ona göre açalım diye düşündüm
Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
Aa ciddimi. Benim ilk tüp bebek deneyimim orda oldu..ama ben bulunduğum sehirde yumurta takibi yapildi ,yumurta toplsma ve transfer de irenbede oldu..sonucda kimyasalla son buldu ; (İzmir İrenbe canım. evet ben de ilk kez duydum, adetin ilk gününü "0" sayıyorlarmış, ben 4. günde gitmiş olacağım, yarına randevu veremediler...
sanırım 80 kere falan sordum emin misiniz sıkıntı olmaz değil mi 5. gün diye...
valla hayırlısı artık, 40 takla attım sabahtan beri
Orasi sanirim hemen tedaviye baslamiyor..önce vitamin ilac vs.veriyor sonra tedaviye başlanıyor. O yüzden seni 5.gun cagirmis olabilorler..dr un kim ?İzmir İrenbe canım. evet ben de ilk kez duydum, adetin ilk gününü "0" sayıyorlarmış, ben 4. günde gitmiş olacağım, yarına randevu veremediler...
sanırım 80 kere falan sordum emin misiniz sıkıntı olmaz değil mi 5. gün diye...
valla hayırlısı artık, 40 takla attım sabahtan beri
Herkese cok cok tesekkur ederim arkadaslar. 5. Gun embriyosuydu. Bugun 9. Gunum.hayirli olsun cnm kacinci gunun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?