2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

kan vermeye gidiyorum şimdi nolur dua edin arkadaşlar
canım seninde gözün aydın, bana da ne güzel umut oldunuz...inşallah bende yarın sizler gibi sevinç çığlıkları atarım...
Canlarim gundaslarim dualarim ve en icten dileklerim sizinle. Bebeklerimizi karnimiza ayni gun aldigimiz gibi dilerim kucagimizada ayni gun aliriz.
Ben hastaneyi aradim. Test tarihimi pazardan cumartesiye cektiler. Daha erken yapma tekrar tekrar test yapmak zorunda kalma dediler. Cumartesi ve pazartesi yapicam test.

alışıyorsun valla güzelim bana da çok ters gelmişti kanamalı iken muayene ama başa gelen çekiliyo. sonra pişman olma 2. gün git derim..

Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıkla kucsğına aldığını da duyalım hayırlısıyla inşallah

Kızlar ne bereketli bir gün binlerce şükür olsun Rabbime insana umut oluyor güç weriyor pozitifler bende bekliyorum transfer ya cumartesi yada pazar bakalım bana tutunacaklari zaman olsun şimdi ewde bayram havası war bana göre temizlik yapıcam kendimi zorlamadan bebeğim gelsin ona hazırlık olsun aklımda hiç birşey kalmasın diye şimdiden işlerim bitsin istiyorum bana da dua edin hamile arkadaşlar hepinizi sewiyorum burasi mükemmel ay heyecan yaptım oysa ikinci denemem

yok canım belki 8 kere sordum, hatta telde bidaha saydılar, bugün ilk günse paztsi 5. gün diye. yarınki randevular dolu, mecbur 5e kaldım... hayırlısı
Neresi gidecegin yer ? Ay gerçekten ilk defa duyuyorum bende 5.gunu..

Ya calisiyorum tam okuyamiyorum gunduzlerisanirin hamile haberlerimz var super:) benide sindi hemsire aradi e2 degerim 1504 cikmis sizce nasil dojtor dozu biraz dusurdu buaksm icin 112.5 vurulacakmisim yarin yine muayene

Neresi gidecegin yer ? Ay gerçekten ilk defa duyuyorum bende 5.gunu..
İzmir İrenbe canım. evet ben de ilk kez duydum, adetin ilk gününü "0" sayıyorlarmış, ben 4. günde gitmiş olacağım, yarına randevu veremediler...
sanırım 80 kere falan sordum emin misiniz sıkıntı olmaz değil mi 5. gün diye...
valla hayırlısı artık, 40 takla attım sabahtan beri

hayirli olsun cnm kacinci gunun bugun

herkese merhaba 26 mayısta opu oldum 21 yumurta alınmıştı. 15 tanesini döllediler 13 tane 1. kalite. 29 mayısta transferim gerçekleşti bugün 6. günüm heyecanla test günümü bekliyorum. ilk denemem bugün hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar nasıl sevindim bilemezsiniz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla mutlulukla

Valla ben varim canim guzel fikir

Harikaa haber :)) tebrik ederim canim rabbim tamamina erdirsin mutlulugunu

Aa ciddimi. Benim ilk tüp bebek deneyimim orda oldu..ama ben bulunduğum sehirde yumurta takibi yapildi ,yumurta toplsma ve transfer de irenbede oldu..sonucda kimyasalla son buldu ; (

Orasi sanirim hemen tedaviye baslamiyor..önce vitamin ilac vs.veriyor sonra tedaviye başlanıyor. O yüzden seni 5.gun cagirmis olabilorler..dr un kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…