utanacak bişey yok bunda 2. gün git bence doktorlar bu duruma takılacak değiller geç kalma kafan rahat etsinilk tedavim olacak canım, ilk muayenem aynı zamanda. ya bilemedim merkezde kimse sorsam ilk muayene ise 2. ve 5. günler arası dedi. bana da geç gibi geldi aslında. 2. gün de gidebilirim ama kanamam öyle çok oluyor kiutandım o şekilde gitmeye...
Allah Allaaahh bak şimdi iice arada kaldım valla o zaman neden 2-5. günler diyolarGec arkadasim 5.gun 2 ya da 3.gunu gecmemek lazim diye biliyorum bence eger 5.gune kaliyosa bir sonrakinde basla ,cunku insanin aklina en ufak bi olumsuzluk bile yasansa onu tedavinin sonunda kafaya takiyo oyle yapmadim filan die ama tabi sartlar ve durumu bilemiyorum
Bencede gec..5.gun hic duymadim..senmi yanlis anladin acaba ?Allah Allaaahh bak şimdi iice arada kaldım valla o zaman neden 2-5. günler diyolarben de hiç duymadım açıkçası geç olur mu diye düşündüm ama şartlar da öyle zorluyor ki bazen, 5. gün daha rahat gidicektim (
Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
o kadar o kadar sevindim ki rabbim inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendime olmuş kadar sevindim maaşallah darısı biz bekleyenlere inşallahBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
aslında tabi öyle utanma çok olmuyor normalde maalesef jinekolojik muayanelere gire çıka:) ama çok kanamam olduğundan biraz çekindim.. neyse zaten yarınki randevular full, 5. güne kaldım yapcak bişiy yokutanacak bişey yok bunda 2. gün git bence doktorlar bu duruma takılacak değiller geç kalma kafan rahat etsin
bak tek embriyo diye nasılda umutsuzdun ne dedim ben sana Rabbim büyük aynı gündük inşallah sonucumuzda aynı olur bendeki 3 ten biri bari tutmuş olsunBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
yok canım belki 8 kere sordum, hatta telde bidaha saydılar, bugün ilk günse paztsi 5. gün diye. yarınki randevular dolu, mecbur 5e kaldım... hayırlısıBencede gec..5.gun hic duymadim..senmi yanlis anladin acaba ?
canım bence ne yap et daha erken gitmeye çalış inan bana benimde çok kanamam oluyor doktor şaşırmıştı hatta ama evlat hasreti herşeye katlanacaksın yapacak bişey yokaslında tabi öyle utanma çok olmuyor normalde maalesef jinekolojik muayanelere gire çıka:) ama çok kanamam olduğundan biraz çekindim.. neyse zaten yarınki randevular full, 5. güne kaldım yapcak bişiy yok
Enn sevdigim fotograf3 gebelik yasadim dusukle sonuclanan ama testlerimi saklarim hala ultrason fotolarini bile,gozunuz aydin canim saglikla dogsun insallaaaahBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
öyle tabii, hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza yeter ki canım herşeyi göze aldık...canım bence ne yap et daha erken gitmeye çalış inan bana benimde çok kanamam oluyor doktor şaşırmıştı hatta ama evlat hasreti herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok
Bana neden pazar gunu test yap dediler acaba
canımmmmmmm çok sevindimm,gözün aydın,ben cesaret edemedim bir türlü idrar testine, yarın kan testiyle belli olacak,inşallah bende senin gibi güzel haberler alır, sizlerle mutluluğumu paylaşırımBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
canım seninde gözün aydın, bana da ne güzel umut oldunuz...inşallah bende yarın sizler gibi sevinç çığlıkları atarım...kızlarrrrrrrrrrrr bende test yaptım ve pozitif çıktı yükleyeceğim resmi şimdi inanamıyorum yaaaaaa
CNN gözün Aydın Düalarım seninle inşkan vermeye gidiyorum şimdi nolur dua edin arkadaşlar
Maşallah Canm hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsinBen burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?