- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
selam. benim 6. haftam. bendede tık yok. hiç bulantısı olmadan doğuma gidenler var. takılma bunlara.Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitmesem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayınca KORKUYORM
gidebilirsin tabiki. ama bazen fazlı ağrı olabilir. buna ancak ogün sen karar verebilirsinbuarada arkdaslar sıze bır sorum olacak yumurtası toplananlara:) yumurtanın toplandığı gun nasıldınz? yanı bır ıkı saat dınlendıkten sonra normal hayata donebılırmıyız bı arkdasıma soz vermıstım pazar ona gelecem dıye opu sabah olcak ogledne sonra gıdebılırmıyımama dalga gecmeyım kızın dusundugu seye bak dıye
sadece bu konuya odaklanma. seni mutlu eden dikkatini dağıtan şeyler izle yada oku.Kızlar bu günler nasıl geçecek ya.! Transferim yapıldı, bugün 2. gün, kaynanam okuya üfleye yapıyor iğnelerimi.:) saatler geçmek bilmiyor, böyle beklemek gerçekten en zor süreçmiş.
Herkezin bunyesi farklidir. Hic midesi bulsnmadan hamileligini bitiren arkadaslarim var. Bence kese gorulebilir. Buda kisiye gore degisir. Bence git baktir. Icin rahat eder. Gerci birseyler ters giderse ona gore belirtiler olur. Kanama agri falan. Bunlar yoksa hersey yolundadir bence.Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitmesem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayınca KORKUYORM
ınsallah canım haklısın belkıde dondurmak ıcın yumurtam kalıcak bu sayede ve bırdaha ıgne tedavısı gecırmıcem yarın bakalım ne dıcek pazar dedı ama bıgun daha ertelerse sasırmıcam artık:)Cok zor bu asamalar biliyorum ama sabirli olmamiz lazim. Doktoruna guven. Yumurtalarin gelismesi kalite acisindan onemli. Fazla yumurtanin buyumeside dondurmak acisindan onemli. Birdaha bu zorlugun cekmezsin. Insallah sonucun cok iyi olacsk allahin izniyle.
evet canım ınsallah kolay geçer sunun surası ne kaldıkı bugunu saymazsak pazarıda saymazsak 2 gun:))))))) sonra embrıyolar gelıstı mı dıye baslarım sabırsızlanmaya sonra tutundu mu aslında bu ısın sonu yok en ıyısı kendını rahat olmaya alıştırmak :)gidebilirsin tabiki. ama bazen fazlı ağrı olabilir. buna ancak ogün sen karar verebilirsin
Hayir 5. Gunyok canım embriyo sayısıyla bi alakası yoktur herhalde her doktor farklı farklı test günü veriyor 3. gün embriyosumuydu peki
Hayirli olsun tedavin..inş . transfer isleminden sonrada beklerin sana tututunur saglikla dunyaya gelirler cnm..Merhaba arkadaşlar ,benımde ilk tüp denemem sag overde cıkolata kisti ve douglas (rahim boslugu) ta kist mevcut .14 aydir hamilelik elde edemedim ,gitmedigim prof kalmadi ,laparoskopi ve tup bwbek arasinda kalmistim, yumurta rezervin azalir ameliyat olma dediler ,zord olsa tup bebege karar verdim.dun opu yapildi 18 yumurta cikmis , bugun aradilar 13u isleme girmis 11 i dollenmis ,yarinda kaci en iyi kalitede onu soyleyecekler ve transfer gununu.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah bebeklerin benimle olur sizlerinde bebegi sizinle olsun bu duyguyu en yqkin zamanda tadalim
canm takilma bunlara bende de henuz biseu kazinti disinda o da bu sabah oldu ilkkez ins bulantilarimiz olmaz korka allaha emanet onlar biliyorum insan cok tedirgin oluyo cok haklisin ama aklina ltfn kotu seyler getirmeselam. benim 6. haftam. bendede tık yok. hiç bulantısı olmadan doğuma gidenler var. takılma bunlara.
Başka yerdedir yapmazlar Türkiye FBI defol burasıGit başka yerde yaptır ne olucak?
Herseye rağmen çok çok güçlüyüm hmde . Rabbim seninde mucizen olsun bu 5. Denemen ve tutsun inşArtık mikrotese ile de sperm bulamıyoruz cnm...o Yüzden son şansımız, hep iyinin iyisi , kötününde daha kötüsü oluyor,burda değişik yaşanmışlıklar var oku bak, çıkarımlar yap, çevrendekileri takmamaya çalış onlar söylensin sen duyma, insanları değiştiremezsin, kendini hep iyi hisset, kendi kendini motive edebilmen mükemmel seni tebrik ediyorum Anladığım kadarıyla çok güçlü bir kızsın... Aynen devam
yani 5. gün embriyosu olupta 8-9. günler bile öğrenenleri okudum ben burda canım yinede kafanı karıştırmak istemem içine nasıl siniyorsa öyle yap doktoruna bi daha sor istersen hayırlı pozitifler olsun inşallahHayir 5. Gun
yani 5. gün embriyosu olupta 8-9. günler bile öğrenenleri okudum ben burda canım yinede kafanı karıştırmak istemem içine nasıl siniyorsa öyle yap doktoruna bi daha sor istersen hayırlı pozitifler olsun inşallah
demi bak ben yaşamadım ama sen bizzat yaşamış biri olarak örnek oldun canım :))bana 5.gün embriyosu transfer edildiğinde 9.gün test günü demişti dr.
veee şafak 2 çok heyecanlıyım kızlar inşallah tutmuştur bu defa hepimiz için dua ediyorum bol bol burda olan olmayan evlat hasreti çeken herkei muradına erdirsin rabbim inşallahhhhh
ilk tedavim olacak canım, ilk muayenem aynı zamanda. ya bilemedim merkezde kimse sorsam ilk muayene ise 2. ve 5. günler arası dedi. bana da geç gibi geldi aslında. 2. gün de gidebilirim ama kanamam öyle çok oluyor kiilk tedavin mi olacak canım? ben ikinci tedavimde adetten önce ön görüşmeye gittiğimde muayene etmişti hikayemi bildiği için adetin 2. günü direk iğnelere başladım telefonda yani:) ama bildiğim kadarıyla 5. gün geç...
Gec arkadasim 5.gun 2 ya da 3.gunu gecmemek lazim diye biliyorum bence eger 5.gune kaliyosa bir sonrakinde basla ,cunku insanin aklina en ufak bi olumsuzluk bile yasansa onu tedavinin sonunda kafaya takiyo oyle yapmadim filan die ama tabi sartlar ve durumu bilemiyorumilk tedavim olacak canım, ilk muayenem aynı zamanda. ya bilemedim merkezde kimse sorsam ilk muayene ise 2. ve 5. günler arası dedi. bana da geç gibi geldi aslında. 2. gün de gidebilirim ama kanamam öyle çok oluyor kiutandım o şekilde gitmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?