• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Haklısın canım yaşadığın durum baya zor.. Sen şuan tedavidesin, kuyruğuna geldin artık, hamile oldugunu düşün, ona inan, vücudunu zorla. Ben bi önceki tedavimde moralimi cok bozdum cok agladım negatif olacak diye ama pozitif oldu sonuc ve sonra cok üzüldüm. Ben yaptım sen kendine ve çocuğuna bunu yapma. Iyi düsün iyi olsun, tez zamanda güzel haberler Al, herkese cevabın evladın olsun kardesim
Çok saol gercekten o kdr yüreklendirdin ki bni gercekten :) rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına istedıklerımıxo versın

Çok saol gercekten o kdr yüreklendirdin ki bni gercekten :) rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına istedıklerımıxo versın
benim amacım sana gaz vermek degil inan gercekler bunlar.. Sen 40 Yaşında, boyun kadar cocukların yanındayken bu Zaman'ları tebessümle anıcaksın. Simdi kendimizi motive edelim ve testsonuclarımızı alana kadar hamile olduğumuza inanalım

benim amacım sana gaz vermek degil inan gercekler bunlar.. Sen 40 Yaşında, boyun kadar cocukların yanındayken bu Zaman'ları tebessümle anıcaksın. Simdi kendimizi motive edelim ve testsonuclarımızı alana kadar hamile olduğumuza inanalım
Bak ise buna ben de katiliyorum...birakin da negatifi gorunce uzulelim ki Allah hic birimize gostermesin...daha oncesinde uzulmek niye?hep oldu oldu,hep hamileyim ben diye dusunmeliyiz...bebegimiz bizim olumlu enerjimizi alsi ,bizden guc alsin diye. ..

O kdr güzel seyler söyledın ki ne kdr cok düşünmüşüm olumsuzu . Artık pozitifim :)

Bu denemenden sonra niye sansın yok ?
Çok zor kulak tıkamak beraber kalıyoruz ist tedavi Olmayı çok istrdim hep ters tepkiler aldım burda boşa yani 4. Deneme bu .
Artık mikrotese ile de sperm bulamıyoruz cnm...o Yüzden son şansımız, hep iyinin iyisi , kötününde daha kötüsü oluyor,burda değişik yaşanmışlıklar var oku bak, çıkarımlar yap, çevrendekileri takmamaya çalış onlar söylensin sen duyma, insanları değiştiremezsin, kendini hep iyi hisset, kendi kendini motive edebilmen mükemmel seni tebrik ediyorum Anladığım kadarıyla çok güçlü bir kızsın... Aynen devam

Kızlar bugün 5 günüm, sıfır belirtili yola devam ediyorum. Bende kimseyle paylasmadim bir Allah bi ben bi eşim bide siz :)
Hayırlı olsun☺️ Beraber sayalım, test günün ne zaman ??? Ben 10. Gün yapacağım Salı günü muhteşem gün

Kizlar ya Of:( doktor 1 gun daha igne vurul yarin gel dedi yani ctesi de opu yok pazara kaydi suan ve 1 gun kaymasi bana 225tl ye patladi butun ilaclarim bitmisti:( bu ne masrafli birseymis ya.. insallah sonucumz guzel olur ne diyeyim kan verdim sanirim e2ye bakacak ama anlamadigim ztn 18 17 16 15 buyuklugunde 6 tane yumurtam var geriden gelende birsuru neden uzatirki arkadan gelenlerde yetissin diye mi ama ondekilee catlicak buseferde offf yaaaaa kafayi yemezsem iyidir

Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitmesem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayınca KORKUYORM

Kizlar ya Of:KK43: doktor 1 gun daha igne vurul yarin gel dedi yani ctesi de opu yok pazara kaydi suan ve 1 gun kaymasi bana 225tl ye patladi butun ilaclarim bitmisti:KK43: bu ne masrafli birseymis ya.. insallah sonucumz guzel olur ne diyeyim kan verdim sanirim e2ye bakacak ama anlamadigim ztn 18 17 16 15 buyuklugunde 6 tane yumurtam var geriden gelende birsuru neden uzatirki arkadan gelenlerde yetissin diye mi ama ondekilee catlicak buseferde offf yaaaaa kafayi yemezsem iyidir
çatlamaz çünkü çatlama önleyici iğne kullanıyorsun.endişelenme.ama para konusunda haklısın...ne yapalım...

Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitmesem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayınca KORKUYORM
Korkma lütfen...kimi kadınlar üç aya kadar anlamıyorlar bile...belirti aramaktan vazgeç...normal yolla iki çocuğu olan bir arkadaşımın iki hamileliğinde de bir kez olsun midesi bulanmadı...olabiliyor.lütfen olumsuzluk,korkular,endişeler daha çok bebeğinizi etkiler...sen hamilesin.üstelik 7.haftaya giriyorsun.tadını çıkart.bir aksilik olursa,o zaman üzülürsün ama şimdi değil...

Kizlar ya Of:KK43: doktor 1 gun daha igne vurul yarin gel dedi yani ctesi de opu yok pazara kaydi suan ve 1 gun kaymasi bana 225tl ye patladi butun ilaclarim bitmisti:KK43: bu ne masrafli birseymis ya.. insallah sonucumz guzel olur ne diyeyim kan verdim sanirim e2ye bakacak ama anlamadigim ztn 18 17 16 15 buyuklugunde 6 tane yumurtam var geriden gelende birsuru neden uzatirki arkadan gelenlerde yetissin diye mi ama ondekilee catlicak buseferde offf yaaaaa kafayi yemezsem iyidir
canım benim tedavi dönemindesin içini ferah tutmaya çalış doktoruna güven ufak şeyleri dert edinme kendine. evet maddi manevi zor bi süreç ama her zaman beterin beteri var. ben ilk tedavimde 10. gün pozitifi aldığımda dedim ki eşime 10 günde 700 tl kaybettik. çünkü 700 tl dondurma işlemi için vermiştik keşke dondurmasaydık. sonra 6 haftalıkken kaybedince bebeğimi iyiki de dondurmuşuz dedik. ama ne maalesef dondurulan embriyolar sağlıklı çözünmedi çöpe gitti. sil baştan tekrar başladık daha iyi olsun diye ankara memorilale şehir dışına gittik histeroskopi oldum daha iyi tutunsun diye 10.000 tl harcadık elde var sıfır ne donmuş kaldı ne pozitif oldu. inşallah senin tedavin bu bir gün uzamayla kalır sağlıkla gelişir yumurtaların sağlıkla döllenir sağlıkla tutunur ve doğar. pozitif bakmaya çalış üzme kendini:KK66:

Kader arkadaslarim gunaydin. Bugun 8. Gunum. Esim aksam diyorki keske hemen sonuc belli olsa herkese baba oluyorum demek istiyorum.
Ben de dedim ilk kime soyleyeceksin. En yakinda kim varsa kosup hemen ona soylicem diyo :KK70:
Tuhaf olan esim cok sessiz sakin ve duygularini icinde yasayan bir insandir. Bu sekilde konusmasi hem sasirtti hem sevindirdi hem de uzdu beni. Uzulmemin sebebi belli etmese de demekki bu kadar cok istiyor :KK43:

Hiç üzülme canım, inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler alacağız hep birlikte ... Biz de de durum aynı,sabırsızlık hat safhada :S yarın test günüm ,heyecandan ölebilirim :))

Back