allah yardımcın olsun cnm haklısın aslnda pozıtıf olmak lazım oyle olmayada çalışıyorum ama ıcımde bı sıkıntı bı bunalma anlatamam resmen ruhum sıkılıyocanım benim tedavi dönemindesin içini ferah tutmaya çalış doktoruna güven ufak şeyleri dert edinme kendine. evet maddi manevi zor bi süreç ama her zaman beterin beteri var. ben ilk tedavimde 10. gün pozitifi aldığımda dedim ki eşime 10 günde 700 tl kaybettik. çünkü 700 tl dondurma işlemi için vermiştik keşke dondurmasaydık. sonra 6 haftalıkken kaybedince bebeğimi iyiki de dondurmuşuz dedik. ama ne maalesef dondurulan embriyolar sağlıklı çözünmedi çöpe gitti. sil baştan tekrar başladık daha iyi olsun diye ankara memorilale şehir dışına gittik histeroskopi oldum daha iyi tutunsun diye 10.000 tl harcadık elde var sıfır ne donmuş kaldı ne pozitif oldu. inşallah senin tedavin bu bir gün uzamayla kalır sağlıkla gelişir yumurtaların sağlıkla döllenir sağlıkla tutunur ve doğar. pozitif bakmaya çalış üzme kendini
evet verdı canım once gonalf 1 saat sonrasında da çatlatma onleyıcı vuruluyorum ınsallah surecı sıkıntısız bıtırırızCatlamaz merak etme onden gelen onlarin catlamamasi icin igne vermistir mutlaka orgalutran gibi
gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallah :)Kizlar bugun 12. Gün testi tekrarladim. 10.gun 64 du bugun 120 olmuş. Haftaya çarşamba ultrason için randevulestik umarım herseg guzel devam eder. Bunsan sonrasi icin bi öneriniz var mi??
aynen bende senin gibiyim şuan canım eşim bebek varsa da olmayacak bu kadar üzüntüye diyor pat diye bi ağlama tutuyor engel olamıyorum yarını da atlatırsam hayırla inşallah dediğin gibi benimde sonucum pozitif olurCanım ben de 2.tedavide boyle hissetmiştim. 9-12. Günler aglamaktan helak olmuştum. Sonra pozitif sonucu alınca cok üzüldüm kendime ve çocuğuma bole yaptıgım için. Kan testi sonucunu alana kadar lütfen kendini hamile hisset
ilk tedavin mi olacak canım? ben ikinci tedavimde adetten önce ön görüşmeye gittiğimde muayene etmişti hikayemi bildiği için adetin 2. günü direk iğnelere başladım telefonda yani:) ama bildiğim kadarıyla 5. gün geç...arkadaşlar merhaba,
ben tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse. tüp bebek merkezini aradım, ilk muayene için 2.-5. günler arası gelin dediler. 5. gün geç değil mi?(şehir dışında olduğumdan ve araya h.sonu girdiğinden dolayı 5. gün gidebileceğim) hep 2.-3. günler diye okuduğumdan endişeye düştüm. gerçi elbette ki doğrusu böyleyse tamamdır, ama hiç duymadığım için şaşırdım.
normal midir 5. gün kontrol?
canım ben opudan geldikten sonra iyi hissedip kalkıp ev süpürmüştümbuarada arkdaslar sıze bır sorum olacak yumurtası toplananlara:) yumurtanın toplandığı gun nasıldınz? yanı bır ıkı saat dınlendıkten sonra normal hayata donebılırmıyız bı arkdasıma soz vermıstım pazar ona gelecem dıye opu sabah olcak ogledne sonra gıdebılırmıyımama dalga gecmeyım kızın dusundugu seye bak dıye
Hayir canım. .nolmusdu ?Selam yardm, senin bugun kontrol var mıydı
canım opudan sonra bi ağrı kesici iste mutlaka hastaneden çıkmadan. adet sancısı gibi bi ağrın oluyor ama dayanılmaz bişey yok. benim ilk opum kurban bayramında olmuştu dediğin gibi öğleden sonra ayaklandım misafir ağırladım ertesi gün bayram gezmesi bile yaptık:)buarada arkdaslar sıze bır sorum olacak yumurtası toplananlara:) yumurtanın toplandığı gun nasıldınz? yanı bır ıkı saat dınlendıkten sonra normal hayata donebılırmıyız bı arkdasıma soz vermıstım pazar ona gelecem dıye opu sabah olcak ogledne sonra gıdebılırmıyımama dalga gecmeyım kızın dusundugu seye bak dıye
ya bende okdr bınbır zorluk ayarladık ıptal etmek ıstemıyorum tabı kotu olursam mecbur gıdemıcem ama genelde okdr kotu olunuyormu merak ettım hanı agrı kesıcı vs ıcerım bıde evde oturcaz ztn doktor ayakta cok durmazsan ıyı olur bas dönmen olabılır fln dedı bugun bıtekcanım opudan sonra bi ağrı kesici iste mutlaka hastaneden çıkmadan. adet sancısı gibi bi ağrın oluyor ama dayanılmaz bişey yok. benim ilk opum kurban bayramında olmuştu dediğin gibi öğleden sonra ayaklandım misafir ağırladım ertesi gün bayram gezmesi bile yaptık:)
buarada arkdaslar sıze bır sorum olacak yumurtası toplananlara:) yumurtanın toplandığı gun nasıldınz? yanı bır ıkı saat dınlendıkten sonra normal hayata donebılırmıyız bı arkdasıma soz vermıstım pazar ona gelecem dıye opu sabah olcak ogledne sonra gıdebılırmıyımama dalga gecmeyım kızın dusundugu seye bak dıye
Bana neden pazar gunu test yap dediler acabaHiç üzülme canım, inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler alacağız hep birlikte ... Biz de de durum aynı,sabırsızlık hat safhada :S yarın test günüm ,heyecandan ölebilirim :))
alenaycım bizim günlerimiz aynı seninle ne zamandı ki test günün ben cumartesi vercemBana neden pazar gunu test yap dediler acaba
Cok guzel yaa :) evlat edinme hala var. 1 sene sonra sanirim tam zamani aklimda degil koruyucu aile oldugu bebegi mahkemeyle evlat edinebilir.Bir arkadasim bir aylik bir bebegin koruyucu ailesi oldu.artik evlat edinme yok ya..neyse hormon igneleri oldu ve bebegini kendi emziriyor.bir evlat kurtuldu,onlar da anne baba oldular.ne mutlu...istenirse her tur çözüm var.Allah sağlık versin yeter ki. ..
Bana da pazar ver dediler anlamadim ki. Benim ayin 26 sinda transferim olmustu. Sizinle ayni. Tek embriyo koydular acaba onun icin mi oyle gec dediler.alenaycım bizim günlerimiz aynı seninle ne zamandı ki test günün ben cumartesi vercem
yok canım embriyo sayısıyla bi alakası yoktur herhalde her doktor farklı farklı test günü veriyor 3. gün embriyosumuydu pekiBana da pazar ver dediler anlamadim ki. Benim ayin 26 sinda transferim olmustu. Sizinle ayni. Tek embriyo koydular acaba onun icin mi oyle gec dediler.
İnşallah hayrlisiyla tutar cnm..nasil kaynanan yapiyor hemsiremi ?Kızlar bu günler nasıl geçecek ya.! Transferim yapıldı, bugün 2. gün, kaynanam okuya üfleye yapıyor iğnelerimi.:) saatler geçmek bilmiyor, böyle beklemek gerçekten en zor süreçmiş.
Cok zor bu asamalar biliyorum ama sabirli olmamiz lazim. Doktoruna guven. Yumurtalarin gelismesi kalite acisindan onemli. Fazla yumurtanin buyumeside dondurmak acisindan onemli. Birdaha bu zorlugun cekmezsin. Insallah sonucun cok iyi olacsk allahin izniyle.Kizlar ya Ofdoktor 1 gun daha igne vurul yarin gel dedi yani ctesi de opu yok pazara kaydi suan ve 1 gun kaymasi bana 225tl ye patladi butun ilaclarim bitmisti bu ne masrafli birseymis ya.. insallah sonucumz guzel olur ne diyeyim kan verdim sanirim e2ye bakacak ama anlamadigim ztn 18 17 16 15 buyuklugunde 6 tane yumurtam var geriden gelende birsuru neden uzatirki arkadan gelenlerde yetissin diye mi ama ondekilee catlicak buseferde offf yaaaaa kafayi yemezsem iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?