2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

allah yardımcın olsun cnm haklısın aslnda pozıtıf olmak lazım oyle olmayada çalışıyorum ama ıcımde bı sıkıntı bı bunalma anlatamam resmen ruhum sıkılıyo

arkadaşlar merhaba,
ben tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse. tüp bebek merkezini aradım, ilk muayene için 2.-5. günler arası gelin dediler. 5. gün geç değil mi?(şehir dışında olduğumdan ve araya h.sonu girdiğinden dolayı 5. gün gidebileceğim) hep 2.-3. günler diye okuduğumdan endişeye düştüm. gerçi elbette ki doğrusu böyleyse tamamdır, ama hiç duymadığım için şaşırdım.
normal midir 5. gün kontrol?

buarada arkdaslar sıze bır sorum olacak yumurtası toplananlara:) yumurtanın toplandığı gun nasıldınz? yanı bır ıkı saat dınlendıkten sonra normal hayata donebılırmıyız bı arkdasıma soz vermıstım pazar ona gelecem dıye opu sabah olcak ogledne sonra gıdebılırmıyım ama dalga gecmeyım kızın dusundugu seye bak dıye

aynen bende senin gibiyim şuan canım eşim bebek varsa da olmayacak bu kadar üzüntüye diyor pat diye bi ağlama tutuyor engel olamıyorum yarını da atlatırsam hayırla inşallah dediğin gibi benimde sonucum pozitif olur

ilk tedavin mi olacak canım? ben ikinci tedavimde adetten önce ön görüşmeye gittiğimde muayene etmişti hikayemi bildiği için adetin 2. günü direk iğnelere başladım telefonda yani:) ama bildiğim kadarıyla 5. gün geç...

canım ben opudan geldikten sonra iyi hissedip kalkıp ev süpürmüştüm ama sonra sıkıntılandım bence yatıp dinlenmen daha mantıklı arkadaşın bu durumda kusura bakmaz herhalde

canım opudan sonra bi ağrı kesici iste mutlaka hastaneden çıkmadan. adet sancısı gibi bi ağrın oluyor ama dayanılmaz bişey yok. benim ilk opum kurban bayramında olmuştu dediğin gibi öğleden sonra ayaklandım misafir ağırladım ertesi gün bayram gezmesi bile yaptık:)

ya bende okdr bınbır zorluk ayarladık ıptal etmek ıstemıyorum tabı kotu olursam mecbur gıdemıcem ama genelde okdr kotu olunuyormu merak ettım hanı agrı kesıcı vs ıcerım bıde evde oturcaz ztn doktor ayakta cok durmazsan ıyı olur bas dönmen olabılır fln dedı bugun bıtek

Kızlar bu günler nasıl geçecek ya.! Transferim yapıldı, bugün 2. gün, kaynanam okuya üfleye yapıyor iğnelerimi.:) saatler geçmek bilmiyor, böyle beklemek gerçekten en zor süreçmiş.

Bence kişiden kişiye değişir canım..benim opudan sonra sancım olmuştu, sonra biraz mide bulantısı..
kendini iyi hissedersen bi ağrı kesici al ve gezmene git bence.:)

Hiç üzülme canım, inşallah Allah'ın izniyle güzel haberler alacağız hep birlikte ... Biz de de durum aynı,sabırsızlık hat safhada :S yarın test günüm ,heyecandan ölebilirim :))
Bana neden pazar gunu test yap dediler acaba

Cok guzel yaa :) evlat edinme hala var. 1 sene sonra sanirim tam zamani aklimda degil koruyucu aile oldugu bebegi mahkemeyle evlat edinebilir.

alenaycım bizim günlerimiz aynı seninle ne zamandı ki test günün ben cumartesi vercem
Bana da pazar ver dediler anlamadim ki. Benim ayin 26 sinda transferim olmustu. Sizinle ayni. Tek embriyo koydular acaba onun icin mi oyle gec dediler.

Bana da pazar ver dediler anlamadim ki. Benim ayin 26 sinda transferim olmustu. Sizinle ayni. Tek embriyo koydular acaba onun icin mi oyle gec dediler.
yok canım embriyo sayısıyla bi alakası yoktur herhalde her doktor farklı farklı test günü veriyor 3. gün embriyosumuydu peki

Kızlar bu günler nasıl geçecek ya.! Transferim yapıldı, bugün 2. gün, kaynanam okuya üfleye yapıyor iğnelerimi.:) saatler geçmek bilmiyor, böyle beklemek gerçekten en zor süreçmiş.
İnşallah hayrlisiyla tutar cnm..nasil kaynanan yapiyor hemsiremi ?

Cok zor bu asamalar biliyorum ama sabirli olmamiz lazim. Doktoruna guven. Yumurtalarin gelismesi kalite acisindan onemli. Fazla yumurtanin buyumeside dondurmak acisindan onemli. Birdaha bu zorlugun cekmezsin. Insallah sonucun cok iyi olacsk allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…