Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese çok geçmiş olsun.bizdeki sorun dr.önce bana yumurta tembelliği var demişti.o sorunu atlattık.eşimde ileri hareketliliğinde sorun morfoloji %1 ile%3arası değişiyor laparosmopi ve histeroskopi oldum.(8 mayısta)tüp bebeğe karar verdiğimiz için histeroskopiden bir gün sonra d.kontrol hapı;coraspin ve folik asit verdi.normalde bugün regl olmam gerekiyordu olamadım.hiç bir belirtimde yok.histeroskopi sonrası geçikmesi normalmi.ben ilk defa d.k kullandım oda dun bitti.bu sureçleri yaşayan oldumu
zaten iş doğurduktan sonra başlıyor her bir zamanı ayrı zor ama zevkli.bazen kozıyorum bazen iyi anlasıyoruz.ilk iki senemiz hep hasta geçti çok zordu 5-8 gün arası hastanelerde yatmalar.geçmek bilmeyen geceler o yüzden artık tedavi sürecini kafama takıp büyütmüyorum.allahın izniyle eninde sonunda olucak allah evlatlarımıza uzun ömürler versinAnlıyorum cnm bnm anneler güçlü olmak zorunda boşuna demiyolar cennet annenin ayagı Altın'da diye rabbim uzunnömüeler versin inş
Çok geçmiş oldu sanada histeroskopi bana bebeğin yerini hazırlamak için yaptı 2yıl önce normal yolla olan bir duşuğum vardı.ilk defa hasta olmak için sevinen biriyim.allah kolaylık versin hepimizeben de 4 mayısta histereskopi oldum canım. benim adetim bu ay 2 gün öne geldi. ileri geri bu tip kaymalar olabiliyormuş, normal yani. bana sonrasında bir ilaç vermedi doktorum. histerskopiden sonraki adetimde dondurulmuş transferi için tedaviye başladık ve sadece estrofem kullanıyorum şuan. ama sonrasında coraspin vs eklenecekmiş.
Var bi önerim canim ultrason albümü yap ve tadını cıkar günler çok cabuk geçiyorKizlar bugun 12. Gün testi tekrarladim. 10.gun 64 du bugun 120 olmuş. Haftaya çarşamba ultrason için randevulestik umarım herseg guzel devam eder. Bunsan sonrasi icin bi öneriniz var mi??
Dahlıklı sıhhatli yaşlar versin canım rabbim sende kafana yakma kötü düşünme hersey iyi olucak inşzaten iş doğurduktan sonra başlıyor her bir zamanı ayrı zor ama zevkli.bazen kozıyorum bazen iyi anlasıyoruz.ilk iki senemiz hep hasta geçti çok zordu 5-8 gün arası hastanelerde yatmalar.geçmek bilmeyen geceler o yüzden artık tedavi sürecini kafama takıp büyütmüyorum.allahın izniyle eninde sonunda olucak allah evlatlarımıza uzun ömürler versin
Amin canım inşallah 10 günüm kaldı benimde başlamama:-Dahlıklı sıhhatli yaşlar versin canım rabbim sende kafana yakma kötü düşünme hersey iyi olucak inş
Hemen geciyo zmn iyi düşün ki iyi olsun :) bnmde cuma test günüm cok sancım var adet olucam galiba yineAmin canım inşallah 10 günüm kaldı benimde başlamama:-
benm ilk transferim negatifyi ama hic kormadan bir dahaki ay yine transfer yaptirdim dim ve gunlerimi ben oyun havalarinla tamamladim 9 gune kadar hep muzik dinledim resmn terapi yaptim kendime sende dene cidden cok rahatlicançok haklısın canım zaten tüp bebek doktoru ilk tedaviye başladığımda demişti senin doğal yolla çocuğun olur gerek yok tüp bebeğe ama psikolojik olarak bi çok şeyin önüne geçiyorsun çok streslisin o yüzden seni yormayıp yapalım demişti gerçekten stresten olmuyor olmuyorsa da ama ahh elimde olsa sabah akşam okuduğum duaları anlatamam artık öyle bi noktaya geliyorum ki stresten kendimi sıktığımı hissedip yeter ne olursa olsun deyip biraz rahatlıyorum
nasil sanci buuBmm çok sancım var duramıyorum birinin önereceği bişiy varmıı
ayni belirtiler olmus cnm bnmde aynisi olmustuKasiklarimda cok ciddi agrim vardi ozellikle 8. 9. Günlerde. Bacak oyuntularim batiyodu sürekli birde belim adet olucakmisim gibi agridi ki hala agriyo :) Bacaklarimla bi alip veremedigi var miniğin diye takılıyorum hatta :)
sirkemiiii oda nerden cikti ben karbonata kefilim de sirkeyi ilk senden duydum simdi sirkemi surdun vajinayaKızlar crinone jel mantar yapmıştı biliyorsunuz. Tavsiyeleriniz üzerine sirke ve karbonatlı suyu kullandım 2 gündür fakat daha kötü oldu.oantalon
bilmiyorum da bu aralar kalp gözüm açık diyorum pozitif alan arkadaşlarda hep içime doğmuştu ve sen de de doğuyor. Allah izniyle Gör bak pozitif sonuç alacaksın
kız bana diyorsun sen kötü düşünüyorsun inşallah iyi olu ak merak etme.bende rahim filmi çekildiğin için belkı daha rahat tutar bu ay diyorum bakalımHemen geciyo zmn iyi düşün ki iyi olsun :) bnmde cuma test günüm cok sancım var adet olucam galiba yine
Canım ilk suyla seyreltilmiş sirke dedilerbir çok yerde de okudum onunla pansuman yaptım, sonra karbonatı yaptım ama daha da tahriş oldu.Oturamaz hale geldim. Ben de evde trivogen krem vardı kürtajdan sonra yine böyle olmuştum o zaman vermişti doktor onu sürdüm bi defa. prespektüsünde zararlı değil yazıyor ve internette hamilelerin de kullandığına dair yazılar okudum. Doktorumu da aramadım sırf bu yüzden. Zaten nedense içimde hamile olmadığım yönünde de bir his var. Ben de sürdüm gitti :)sirkemiiii oda nerden cikti ben karbonata kefilim de sirkeyi ilk senden duydum simdi sirkemi surdun vajinaya
kesinlikle dikkate alacağım canım aynı sende benim gibiymişsin ilk denemem negatifti ikinciyi 1 ay sonra yaptırabildik çok şükür transfer sırasında ve sonrasında çok iyiydim daha doğrusu bugün sabaha kadar iyiydim ama bugün uyandım ve bi anda çöktüm hiç bi sebep yokken onuda test gününün yaklaşmasına bağlıyorum benbenm ilk transferim negatifyi ama hic kormadan bir dahaki ay yine transfer yaptirdim dim ve gunlerimi ben oyun havalarinla tamamladim 9 gune kadar hep muzik dinledim resmn terapi yaptim kendime sende dene cidden cok rahatlican
bak bana teselli veriyor hamilesin içime doğuyor diye kendini olumsuz etkiliyorsun umutsuz olma canım lütfen bende azcık hemoroid kremi kullandım ama bişey olmaz inşallah birden bire bugün o sıkıntı başladı bideCanım ilk suyla seyreltilmiş sirke dedilerbir çok yerde de okudum onunla pansuman yaptım, sonra karbonatı yaptım ama daha da tahriş oldu.Oturamaz hale geldim. Ben de evde trivogen krem vardı kürtajdan sonra yine böyle olmuştum o zaman vermişti doktor onu sürdüm bi defa. prespektüsünde zararlı değil yazıyor ve internette hamilelerin de kullandığına dair yazılar okudum. Doktorumu da aramadım sırf bu yüzden. Zaten nedense içimde hamile olmadığım yönünde de bir his var. Ben de sürdüm gitti :)
Ama bnm 4. Transferim haliyle olumsuz düşünüyorumkız bana diyorsun sen kötü düşünüyorsun inşallah iyi olu ak merak etme.bende rahim filmi çekildiğin için belkı daha rahat tutar bu ay diyorum bakalım
Canım senin transfer hangi gün dü. Cumartesi kontrol yazmışsın kese içinmi kalp atışı içinmi biraz etken gibi geldide sanki benden sonra idi transferin yanlış hatırlamıyorsam yani sen görebiliceksen kalp atışını bende gidicemben pozitifi aldım çok şükür. cumartesi ilk kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi görüp rahatlamak istiyorum. darısı başınıza olsun inşallah
2. denememdi bu arada
Canım merhaba bayadır seninle ilgili haber alamamıştım transferinden sonra şimdi gördüm inan çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin hatırlarmısın tedavi aynı zamanlarda başladık benim ohss riski yüzünden ertelendi senin tedavin iptal olup ikinci başlamış ve transfer olmuştun inan yemin ediyorum çok sevindim beni umudum oldu ben hale beklemedeyim kısmetse temmuzda olacak ya çok sevindim sorunumuz aynıydı rabbim güzel hamilelik nasip etsinCanım senin transfer hangi gün dü. Cumartesi kontrol yazmışsın kese içinmi kalp atışı içinmi biraz etken gibi geldide sanki benden sonra idi transferin yanlış hatırlamıyorsam yani sen görebiliceksen kalp atışını bende gidicem
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese çok geçmiş olsun.bizdeki sorun dr.önce bana yumurta tembelliği var demişti.o sorunu atlattık.eşimde ileri hareketliliğinde sorun morfoloji %1 ile%3arası değişiyor laparosmopi ve histeroskopi oldum.(8 mayısta)tüp bebeğe karar verdiğimiz için histeroskopiden bir gün sonra d.kontrol hapı;coraspin ve folik asit verdi.normalde bugün regl olmam gerekiyordu olamadım.hiç bir belirtimde yok.histeroskopi sonrası geçikmesi normalmi.ben ilk defa d.k kullandım oda dun bitti.bu sureçleri yaşayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?