2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Merhaba
25 mayis da transferim oldu
2 tane 3.gun emriyosu
cumartesi test gunum
4.denemem
korkuyorum

canım benim de histereskopiden sonra 7-8 gün gecikmişti dört gözle bekledikçe inat etmişti. oluyor yani merak etme...

Bmm çok sancım var duramıyorum birinin önereceği bişiy varmıı
Cok fazlaysa sancin. Digildirde muhakkak ama tedbiri elden birakmamak lazim. Dis gebelik olabilir. O yuzden bence bir idrar testi yap eger hamileysen hemen doktorunu ara. Hafif aybasi sancisi veya gazin varsa gaz sancisi normaldir ama fazlaysa normal degil. Ihmal etme sakin.

Yanlışlıkla karnına top atılırda cok kötü olursun ya öyle bi Sancı . Aradık sabah hastaneyi kan gelmediyse cuma ztn test günüm dü cuma gelin dedıler ne kdr sorumsuzlar ne kdr ilgisizler türkiyede hastayla ilgileniyorlar burda tam tersi

16 mayıs. Son regl 26 nisan
kese için canım. kalp atışı sürpriz olurr. ne kadarda güzel olurrrrrr
16 mayıs transfer tarihim . son adet tar 26 nisan

Bende polikistik over var. Esimde de morfoloji sifir. Ben pcolu olmama ragmen bunyem ilaclara cok iyi cevap veriyor. Esimde problem olmasa muhtemelen tupe gerek kalmadan hamile kalmistim. Kan testini pazar vereceksin dimi sen de ?
Cânim benim eşiminde morfoloji 1ve 0 Arasında Değişiyor du transfer günü verilen spermiogram bilgisinde sıfırdı hatta morfoloji Şekil bozukluğu demek ama onlar içinden seçtikleri için Lazım olacak en fazla 10tane yani morfoloji tüp te pek farketmiyor
merhaba Canm evet hatırladım BNDE seni gördüğüme sevindim güzel dileklerin için cok ama çok teşekkür ederim darısı sana ve isteyen tüm arkadaslarıma en kısa zamanda inşallah bu tedavi Sürecinde hepimiz cok yoruluyoruz be hepimiz hakediyoruz Allah'ım isteyen herkese nasip etsin Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün bu arada Benm belki hatırlarsın daha önce düşüklerim oldu bu Yüzden oladar Tedirginim ki anlatamam wc ye bile gittiğimde kan görecekmişim gibi bir korku Allah'ım inşallah korkularımı yener

canım hiç öyle şeyleri aklına getirme rabbim nasip ettiya gerisi gelecek sağlıklı embriyo onlar hiçbir şey olmaz pko yüzünden önceki düşükler belki yumurtalar ozamn kaliteli değildi ama şimdi durum öyle değil inş devamı gelecek benimde önceden bir düşüğüm vardı inşallah bende olumlu sonuç alırım temmuz ayında başlayacağım hayırlısı ile dondurulmuşlarla kafana takma böyle şeyleri rahat ol tadını çıkar inan ben hamile olduğumu öğrenirsem hiç bunları düşünmeyeceğim ilkinde olumsuz düşünmüştüm düşük oldu lütfen ama lütfen düşünme

16 mayıs. Son regl 26 nisan

kese için canım. kalp atışı sürpriz olurr. ne kadarda güzel olurrrrrr
16 mayıs transfer tarihim . son adet tar 26 nisan
Aynıyız canm benmde son adet 27nşssn transfer 16mayıs sen Cumartesi mi GİDİCEKSİN bende düşünüyorm ama KORKUYORM. Canm bu ara bugun bede ilk defa cok şiddetli bel ağrısı oldu ve karnıma Sancı girdi karında bi okdar Şiş Aslına bakarsan cok Kays'ı Giyiyorm kabız olmamak. İçin acaba ondanmı Sancı girdi korku basladı ama belim cok fazla ağrıyo ayakta Duramıyorm ve transferden bugüne ilk defa bukadar ağrıyor senin varmı bel ağrım yanı normallmi acaba

[ ÜzgünüzOTE="tivoli_, post: 41243360, member: 394789"]10 gün olmuşşşş. ne zaman tes yapacaksın ? dr 13. gün demişti ben 11. gün yapmıştım sabredemeyip[/QUOTE]

Bana kalsa yarin kan testi yaptiracagim
esim israr ediyor cumartesi yi bekleyelim diyor
cok kararsizim
kac gundur adet agrisi gibi agrilarim var

10 gün olmuşşşş. ne zaman tes yapacaksın ? dr 13. gün demişti ben 11. gün yapmıştım sabredemeyip

Canım senin düşük normal yolla bir hamilelikten miydi tüp bebekmiydi bence kendimi öyle teselli ediyrm Canm bu defa en kaliteli yumurta en kaliteli sperm diyorm ama insan korkuyo elinde olmadan Allah'ım Devamını nasip edip sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin amin darısı sana Canm insallah son tedavin olur ve yüzün Güler

[ ÜzgünüzOTE="tivoli_, post: 41243360, member: 394789"]10 gün olmuşşşş. ne zaman tes yapacaksın ? dr 13. gün demişti ben 11. gün yapmıştım sabredemeyip

Bana kalsa yarin kan testi yaptiracagim
esim israr ediyor cumartesi yi bekleyelim diyor
cok kararsizim
kac gundur adet agrisi gibi agrilarim var[/QUOTE]
yarın 11. gün oluyor dimi. doğru mu saydım?

test sonucu alıp aradığımda 10 gün sonra gel dedi doktorum. senin doktorun söylemedi mi birşey ? bende bel ağrısı yok , ara ara kasıklara giriyor ama çekilmez bi durum değil şuan için. bence sıkıntı yapma. hiçbirşeyide fazla yeme derim . günde 3-4 tane yesen yeterli bence .
valla ben bütün gün işteyim yoğun geçiyor. akşamları uzanabiliyorum ancak..

İnsallah canim. En guzel spermi bulup dollemislerdir umarim. Normal yolla olmasi zor ama tup bebekle sansiniz var demislerdi.

Sen de durum nasıl? Benim yumurtalar büyüyo şuanda. 9-10 tane yumurta 11-14mm aralığındaydı ptesi günü. Yarın yine kontrol var bakalım netleşecek miyiz opu icin
Merhaba. 18-19mm 5 tane yumurta var.toplarken sayi artar diyor.onemli olan sayisi degil,kalitesi...merional ve orgalutran bitti.bu aksam saat onda iki tane catlatma ignesi yapıcam. Yarın hic ilac yok.cuma da saat 8.30 da opu var.kendimi cok iyi hissediyorum vve çok olumluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…