• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Pamukprenses ayni durumdayiz:) yani ilk denemem yas 28 yani tek embriyo denemeli ama doktorum 2 tane transfer eder gibi gekiyo ikna edersk ama gel gorki ben kararsizim esimve ben aslnda ikizin bakimindan cok (ki o da ayri zor) onlarin sagligi acisindan endiseleniyoruz ve oyuzdn cok ikizede yanasamiyoruz ikinvi bi korkumda ayni senin gibi bende kismeye soylemedim soylemeyide dusunmuyorum ama ikiz olursa kimse yemez:))
Aynen aynı durumdayız dra sorup karar vericez de tek koyduryp geri kalanı dondurycam ailede ikiz de yok ki yalan atalım...insanlar atmaca zaten her yerde çocuk soruyolar...bide ikiz olursa hem bakımı zor... Allah hayırlısını versin

işte bende kendimi o hayallere vurdum sonra ya olmazsa olayını düşününce çok kötü oluyor yani şuan resmen ikiye bölünmüş durumda beynim diyorum ki niye olmasın olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var ama hiç bişey hissetmiyorum şimdiden cumartesi negatif alacağıma hazırlıyorum ben kendimi 28 yaşıma kadar hiç bu kadar zor bir süreçten geçmemiştim Allahım daha beterini vermesin
kizlar yapmayin boyle belirti aramayin ve umitsizlige kapilmayin belirti falan olmuyor ben 9 gunu adet oluyorum die gittim yaptirdim sonucu gorunce soka gordim ltfn kendinizi de bebeginize uzmeyin bende hala belirti yok inan buna

kizlar yapmayin boyle belirti aramayin ve umitsizlige kapilmayin belirti falan olmuyor ben 9 gunu adet oluyorum die gittim yaptirdim sonucu gorunce soka gordim ltfn kendinizi de bebeginize uzmeyin bende hala belirti yok inan buna
canım keşke öyle olsa o kadar istiyorum ki rabbim şahit böyle olumsuz düşündükçe de bi ağlama geliyor hasta olacağım diye korkuyorum gerçekten bugüne kadar daha iyiydim bugün nedense bi korku çöktü içime test günü yaklaşıyor belki ondandır ben ne yaparsam yapayım sonuç değişmeyecek ama elimde değil

canım keşke öyle olsa o kadar istiyorum ki rabbim şahit böyle olumsuz düşündükçe de bi ağlama geliyor hasta olacağım diye korkuyorum gerçekten bugüne kadar daha iyiydim bugün nedense bi korku çöktü içime test günü yaklaşıyor belki ondandır ben ne yaparsam yapayım sonuç değişmeyecek ama elimde değil

canım lütfen sakin olmaya çalış. bu işin %50si strestenve uzuntuden uzak olmak. İçinden allahın isimlerini oku, içini freahlatmaya çalış. herşey çok güzel olacak de kendi kendine telkinde bulun. Mlesef bu süreç sadece biyolojik değil.

Kızlar belirti aramayın.benim hiş belirtim fln yoktu kasıklarında adet olucak işim gibi ağri vardi girrim test yaptım hamileyim.sınraaında tine belirtim olması 3.aya girmek üzereyken baş dönmesi ile kendini gösterdi kızım kafanıza takmayın

canım lütfen sakin olmaya çalış. bu işin %50si strestenve uzuntuden uzak olmak. İçinden allahın isimlerini oku, içini freahlatmaya çalış. herşey çok güzel olacak de kendi kendine telkinde bulun. Mlesef bu süreç sadece biyolojik değil.
çok haklısın canım zaten tüp bebek doktoru ilk tedaviye başladığımda demişti senin doğal yolla çocuğun olur gerek yok tüp bebeğe ama psikolojik olarak bi çok şeyin önüne geçiyorsun çok streslisin o yüzden seni yormayıp yapalım demişti gerçekten stresten olmuyor olmuyorsa da ama ahh elimde olsa sabah akşam okuduğum duaları anlatamam artık öyle bi noktaya geliyorum ki stresten kendimi sıktığımı hissedip yeter ne olursa olsun deyip biraz rahatlıyorum

çok haklısın canım zaten tüp bebek doktoru ilk tedaviye başladığımda demişti senin doğal yolla çocuğun olur gerek yok tüp bebeğe ama psikolojik olarak bi çok şeyin önüne geçiyorsun çok streslisin o yüzden seni yormayıp yapalım demişti gerçekten stresten olmuyor olmuyorsa da ama ahh elimde olsa sabah akşam okuduğum duaları anlatamam artık öyle bi noktaya geliyorum ki stresten kendimi sıktığımı hissedip yeter ne olursa olsun deyip biraz rahatlıyorum

çok iyi anlıyorum seni, bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. nefes egzersizi bana iyi geliyor. kitap, tv gibi kendini sürekli meşgul etmeye çalış canım.

işte bende kendimi o hayallere vurdum sonra ya olmazsa olayını düşününce çok kötü oluyor yani şuan resmen ikiye bölünmüş durumda beynim diyorum ki niye olmasın olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var ama hiç bişey hissetmiyorum şimdiden cumartesi negatif alacağıma hazırlıyorum ben kendimi 28 yaşıma kadar hiç bu kadar zor bir süreçten geçmemiştim Allahım daha beterini vermesin
Amin canim. Yani 3 embriyodan en az biri tutmustur diye dusunuyorum. Sen boyle yaparsan ben ne yapayim:)) butun umudum tek embriyoya bagli. En buyuk tesellim dondurulmuslarim. En kotu ihtimal onlari denicem. 2 hakkim daha var. Eger onlarda tutmazsa evlatlik icin basvuru yapicaz. Artik ugrasmicam. Herseyin hayirlisi.

Amin canım.kıZım aralıkta fln di sanırım zatüre oldugunda yıllar aonra kalp rahatsızlıgı olan yogun bakom arkadasıyla aynı haatane aynı katta yattı konustuk annesi ile son kalp ameliyatını olmus bitmiş artık cok şükür.çok sevindim çünkü cok erkilenmiştim ordakı bbeklerden.dk sayıyorsunuz bebenğinizi görmek için inan cok zor
Anlıyorum cnm bnm anneler güçlü olmak zorunda boşuna demiyolar cennet annenin ayagı Altın'da diye rabbim uzunnömüeler versin inş

çok iyi anlıyorum seni, bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. nefes egzersizi bana iyi geliyor. kitap, tv gibi kendini sürekli meşgul etmeye çalış canım.
çok teşekkür ederim canım hepimiz için o kadar dua ediyorum ki Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın burda bir kişi hamileyim yazsa kendim hamileymişim gibi seviniyorum inşallah bizde bir gün paylaşırız mutlu haberlerimizi

Amin canim. Yani 3 embriyodan en az biri tutmustur diye dusunuyorum. Sen boyle yaparsan ben ne yapayim:)) butun umudum tek embriyoya bagli. En buyuk tesellim dondurulmuslarim. En kotu ihtimal onlari denicem. 2 hakkim daha var. Eger onlarda tutmazsa evlatlik icin basvuru yapicaz. Artik ugrasmicam. Herseyin hayirlisi.
canım benim bak ben bu kadar kötüyken bile mantıklı düşünebiliyorum bazen azda olsa :) inan bana tek embriyo üç embriyo kaliteli kalitesiz fark etmiyor ilk denememde çok kaliteliydi ama benden kötü durumda olanlar hamile kaldı doktorumda hep söylüyor zaten takdir Rabbimin ol diyecek olacak öyle düşünme yani bu defa bana ne dediler biliyormusun ben 2 istedim 3 koyalım zaten 3. orta kalite ikiz olacak hazırlan tutmaz 3. ama tabi tutma ihtimali de var dediler ikizi garantiymiş gibi lanse ediyorlar düşünsene ikisi tutacak biri kız biri erkek olsun dua et de diyorlar ama ben artık kimsenin verdiği yüzdelere ihtimallere inanmıyorum sadece Rabbime yalvarıyorum artık bitsin bu sıkıntılar diye

çok teşekkür ederim canım hepimiz için o kadar dua ediyorum ki Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın burda bir kişi hamileyim yazsa kendim hamileymişim gibi seviniyorum inşallah bizde bir gün paylaşırız mutlu haberlerimizi

inşallah canım:))ama umutlu ol lütfen , güzel düşün sonu güzel olsun...

KIZLAR LİSTE YAPIYORUM LİSTEDEKİ BİLGİLERİ YOL
evet canım 3 tane 3. gün ama bence olmadı yine bugün çok kötü uyandım moralim bozuk bi şekilde anlamıyorum neden böyle oluyor ama hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç
canım aynı Şeyler bende de var.ama onu hissedememiz çok normal ben iki kez hamile kaldım ve ikisinde de hissedemedim bişey.içimizdeki ya olmadıysa korkusu bizi kemirip bitiriyor.aslında psikolojik olarak kendimizi Kötüye hazırlamaya çalıştığımız için moralimiz bozuk oluyor.bence bu daha iyi çünkü 2. Tedavimde 3 tane iyi kalite transfer edilmişti ve ben ya biri olmazsa biri olur mutlakadiye hiç kendimi Kötüye alıştırmamıştım.test sonucunu bi aldım şokkk.günlerce o psikolojiyi anlatamadım.ondan sonra öğrendim Herşeyin Allah'ın elinde OLDUĞUNU ve hep kötü ihtimali de düşündüm.yaşadıklarımız hiç ama hiç kolay değil.ama Allah kimseye çekemeyeceğinden fazlasını yüklemezmiş.elbet bizimde kucaklarımız dolacak.

yani mantıklı düşünüyorum derken sen mantıksız bişey söyledin gibi bişey demek istemedim kesinlikle canım senin düşündüğün şeyde çok doğru ama tek embriyo koydular olmaz gibi düşünme hiç belli olmuyor bende 3 olur olmaz sende tek olur ama tutar kader kısmet burdan sonrası ama kabaran duygularıma hakim olamıyorum bazen işte

Back